221

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Кой го интересува зелена енергия, при положене,че 3 години нито един българин не получи поне по една депутатска заплата в тая криза, единствената територия и в Африка дават но не и тук, който може да емирира.

220

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Ако трябва хиляди пъти избори ще се правят, но така ще е докато се закрие тая територия и не дойде истинската партия.

219

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Петков никой няма да гласува за никоя партията от сегашните който и да си направи партията само партията на безпартийните ще ви измете всичките,3 години обяснявам как трябва народа да получи пари, а не разни проекти всеки клошар и трайно безработен те са между 1 и 2 милиона, пенсионерите също са около 2 милиона и още 1 милион работещи и учащи трябва да получат пари на ръка,а не като вашия фалшив план не ви е срам, но народа не забравя. На изборите ще разберете.Като разберете повече власт няма.

218

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Петков в тоя план безвъзмедни са само батериите уж, а къде е истинския план с безусловен базов доход,безвъзмезни средства, шкаф, швейцарска минимална пенсия, швейцарска минимална заплата, тридневна или четиридневна работна седмица и тнт.Скоро ще паднете от власт особено като се създаде партията на безпартийните,от 13 милиарда 4 5 милиона българи и стотинка няма да вземат 3 години, поне 100 лв да бяхте дали като сърбите как може 4 5 милиона българи 3 години и стотинка да не вземат не ви е срам.

217

Аз промяната

преди 2 години

Урсула е дашла да ни каже че трябва България да вдигне ветото А не както Киро си измисля ТОЗИ план облагодетелства определени кръгове а не българският народ или икономиката ни Затова подмяната дойде да обслужва своите

216

Анонимен

преди 2 години

62 влака за куку транспортния и 1.5 млрд.за Прокопиев,не разбрахме нищо за най уязвимите групи,за компенсации ,а за магистралите _ и пътища - нищо.Ами хората пътуват с коли и туризма се движи с автобуси,освен със самолети.А магистрала " Черно море" ,а санирането на сградите нищо общо с гърците които вече санират жилищни сгради .

215

Анонимен

преди 2 години

След два месеца когато цената на токът за бита стане на цената колкото за промишлеността-0.80 лева за киловат,ще се наложи Кире "Умното"да стяга куфарите на бегом!

214

Анонимен

преди 2 години

Защото вие не приехте плана на ГЕРБ миналия май, ако го бяхте провели тогава вече щяхме да имаме парите.

213

Анонимен

преди 2 години

Работен иновативен само дето до края на петилетката ще останат 1 милион българи!

212

Анонимен

преди 2 години

Туй то да си управляващ и сам да си пишеш шестици на управлението!

211

Стамболов

преди 2 години

ЕК дава висока оценка на политиките и стратегията на българското правителство. Браво ! И успех !

210

Прости му господи

преди 2 години

Той не знае какво прави. Това е един Иновативен ***. Нищо смислено не сътворихте от както ГЕРБ не са на власт. Дори спряхте това което се строеше. Сега по добре ли живеете от преди година, протестъри ? Няма ли да излезете на Орлов мост да поскачате и опикаете на хората входовете ? Или сте доволни от промяната !?

209

Не!

преди 2 години

Да се чете така, ще се възстановяваме от локдауните с фотоволтаици и ветрогенератори. Нулева неутралност може да има само при икономическа или физическа смърт. Великото замуляване, така мечтано от Шваб и МВФ се случва. И Путин има ключова роляв Плана, без тази война няма как да ни занулят.

208

Анонимен

преди 2 години

Киро промяната ти не струва!Със тия цени на горивата ще ни качите на коне и каруци!Ще ни уморите от глад бе хора,първо пландемията сега секирата на ЕС!То хубаво санкции ама да си бяха оплели кошницата първо пък тогава да изолират Русия!Аман от ***!В името на хляба и живота ще подтисна в мене патриота!Де е Канада!

207

внимавайте

преди 2 години

Само да не ги откраднете. Каскетът ще ви дебне.

206

Xcvрргх

преди 2 години

Гласуваш за ПП и получаваш БКП и Слафчоо.. Затова изпързаляха Манолова и ДБ , които очевидно са истинските алтернативи на петата колона на Путин.

205

Кой обра касата

преди 2 години

Обикновенният Българин няма да види и стотинка от тези пари. Защо в една Гърция нещата са коренно различни? Оставка веднага.

204

Анонимен

преди 2 години

Г-н Петков,като говорител и защитник на Васил Божков ,как ще коментирате заплахите срещу наблюдаващия прокурор?

203

ПеткоФски

преди 2 години

От месец Май, Кире ще е Македонски гражданин.

202

СС

преди 2 години

Най новите технологии и цифровизация в ЕС тоест ще сте опитните зайчета на ЕС всичко да е цифрово и електронно, чипове в картите чипове във вашето тяло, електронни пари и който не е съгласен цък копчето и вода не може да си купи да пие.... с две думи ЦИФРОВИ РОБИ от вас почваме...