14

Анонимен

преди 2 години

По времето на Борисов при целият свят имаше развитие, но "благодарение" на него то беше с изключително забавени темпове - развитие в застой. Ако той още беше на власт сигурно щеше да е като сегашните. Да се радва, че не е, ние също.

13

Анонимен

преди 2 години

Ето това е поредната мизерия оставена от ГЕРБ. Сключва се договор за едни пари. Впоследствие тихомълком се изплащат няколкократно повече. Даже има и фирми, които са получили парите по ин хаус, но сега искат още. Нали това беше уж идеята на ин хауса. А да не говорим за качеството, цената и времето на строежа на пътищата. И както се вижда по ТВ, навсякъде, където показват лошите пътища, са така от години. Защо Асфалт Паша не ги е оправил?

12

Финансист

преди 2 години

За пътищата и магистралите питайте бившия лидер на Герб Бойко Борисов. Той ги строеше със свои собствени пари, както и с т ези на другаря му от БКП-то Тодор Живков !

11

Анонимен

преди 2 години

през 2018 някой управляващ е подписал договор за 700мил. До сега по този договор са ОДОБРЕНИ и изхарчени 3300мил. от същият.Управляващия се смени 2021.Старите управляващи сега тролят - "вижте ги новите, какви ги правят - ние давахме ,а те сега крадат, и САМО ЗАРАДИ ТОВА НЯМА".Ако си бяха старите, щяха да си оправдават разходите и да си изплащат в пъти повече от ДОГОВОРЕНОТО и да си преподпишат договорите 2023 със същите хора (може да сменят само имената на фирмите :)

10

Анонимен

преди 2 години

Важното е да има административен апарат(кърлежи и тунеядци), който не прави нищо. За бездарните политици дори не искам да повдигам темата. Загубени 67 години.

9

Анонимен

преди 2 години

Тия правят всичко необходимо за да докарат обратно Бойко на бял кон.

8

А ето

преди 2 години

Къде били "откраднатите" пари от ГЕРБ !Докато строяха пътища и магистрали имаше пари,сега няма! Демагогията и лицемерието винаги излиза на яве!

7

Анонимен

преди 2 години

Пътищата ни са в трагично състояние. Те остават и без ремонти, но по-важно за управляващите е, че дават на всяко украинско четиричленно семейство по близо 5 000 лв на месец.

6

Анонимен

преди 2 години

Пътищата Киро не го вълнуват. За него е важно да оборудва укркрупите-фашисти с бронежилетки, каски и каквото има под ръка. Инак Урсула дълго ще му набива канчето.

5

София

преди 2 години

Тогава въпросът, който следва всички да зададем е, защо плащаме винетни такси, при положение, че пътната инфраструктура не се поддържа?

4

Waffen SS

преди 2 години

Винаги ми е било интересно ,как са успяли да ги построят тези пътища по време на социализма, при тогавашното ниво на механизацията,а сега не могат да ги поддържат.Някогашните пътища имаха кътове за почивка,пейки с перголи над тях и с увивни рози,чешмички, и най-интересното всичко беше чисто.Никой не крадеше чучурите,а те много често бяха от месинг.Сега всичко е окра-дено,запу-стение и раз-руха цари

3

1

преди 2 години

Пак гласувайте за ПП не само за пътища ,ами за заплати и пенсий няма да има пари.

2

Анонимен

преди 2 години

Пътищата може и да са трагични и да не могат да се ремонтират, но министъра оправен като нищо ще си купи втори апартамент в Рим(

1

Анонимен

преди 2 години

Важното е да си купим самолети...