14

моника бонева

преди 2 години

Никак няма да се изненадам ако в тях пише,че Еволюцията не съществува и човечеството върви към своя регрес.То и сами може да се досетим за това, като гледаме настоящето!Някъде Дарвин се е объркал,може да ни е оставил записки на грешките си.Нали през 21 век трябваше да сме стъпили на Марс,защо преповтаряме края на 19 началото на 20 век?!

13

"Ако се намери.

преди 2 години

...един здравомислещ човек, който да подкрепи това начинание, аз ще те пусна да пътешестваш." Това прочетох в една стара книга, когато младият Дарвин споделил с родителите си, че иска да организира научна експедиция по далечни земи и морета. Та такъв човек се намерил, който го подкрепил, и това бил вуйчото на младежа, човек общественик, образован и с авторитет. И Дарвин отплувал, а изследванията и откритията му нямат цена за науката.

12

Анонимен

преди 2 години

Не само религиозни не одобряват теорията на Дарвин, много учени напоследък също я оспорват, общо взето е обикновена хипотеза - фейк, приета за достоверна, поради липсата на друго обяснение.

11

Анонимен

преди 2 години

А сравниха ли съдържанието с преди да изчезнат, да не е променено нещо? Или не са го били снимали? Бас държа че не са!

10

разбира се

преди 2 години

До Анонимен 8 Цялата тази измишльотина е политическа поръчка!Трябвало е да неутрализират църквата!Искали са да намалят влиянието и в политиката!А съвсем друг въпрос е,че на края на живота си самия Дарвин не е вярвал в теорията си!

9

Професорът

преди 2 години

До Професорът....... става дума, разбира се, за "Путтинoпитецитe"

8

Честито

преди 2 години

В новопоявилите се бележници Дарвин е записал, че русофилите са липсващото звено между *** и човека.

7

Професорът

преди 2 години

В откритите изечзнали дневници на Дарвин са открити описанията на забележителни хуманоидни екземпляри като *** - ниско интелигентни хуманоиди приличащи на Питекантропите като поведение, но се наблюдават съществени външни черти характерни за Неандерталците.

6

Анонимен

преди 2 години

На тоя дядка навремето е трябвало доста да му платят, за да напише глупостите за естествения подбор, в които никой нормален антрополог не би повярвал.

5

абе

преди 2 години

и как точно maymynata е станала човек ?

4

не е Лавров

преди 2 години

До Зозо Зеленски е!

3

MaйMyнaтa

преди 2 години

Благодаря на Дарвин, че направи от човеците мaймyни, а мен пропусна.

2

Анонимен

преди 2 години

За 2 милиона години от мамуни станахте хора, а сега само за две години ви направиха пак на маймуни.

1

Зозо

преди 2 години

Липсващото звено Лавров описан ли е вътре? :)))))))))))))))))) Тоя обизянин :))))))))))