81

Анонимен

преди 2 години

Каква футболна драма! Чак се изприщих от притеснение за тези о дивиди. Горките вече цяла фодина не могат да обучават дечица. Какво звество спрямо тях!

80

Анонимен

преди 2 години

Още бежанци, ужас :) Защо не си спретнат една идилична държава някъде в неизсечената част на амазонските джунгли и там да си живеят в мир и хармония, далеч от лошия хетеросексуален свят.

79

ПроСоТо

преди 2 години

да идват у нас!..Фъндъчка че им осигури прайдове до посиняване..

78

Една добра новина

преди 2 години

Това нещо трябва да се случи и тук в България!

77

Анонимен

преди 2 години

Мойте мисли и молитви са с братския маджарски народ, в такъв трагичен за всяка цивилизована общност момент. .. в знак на солидарност смятам да не учствам в хомосексуални актове до края на отредените ми дни :((((

76

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 8 - Помоли им се демократично и политкоректно , едва ли ще помогне но Българина вече няма кураж за друго освен да се моли и мазни на началниците , за да може да си плати олиото и тока !

75

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 69 - То затова се МИСЛИ ПРЕДВАРИТЕЛНО , а не когато ти смъкнат панталоните и те натиснат в ъгъла !

74

Анонимен

преди 2 години

Супер!!! Какво да направим, за да напуснат и България, напишете ни, моля ви!!!!

73

Анонимен

преди 2 години

Стига само сте давали надежда, че е възможно!

72

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 73 - Когато изпълзите от дупките си в които сте се скрили от страх да кажете какво мислите и какво искате ,а се мъчите да удавите яда си в ракия и бира ! Когато намерите смелост да ударите на масата , за да защитите ПРАВАТА си , а не тихичко и безропотно да приемате това че всеки Ви мачка и си прави експерименти с психиката , традициите , историята и културата на нацията !!! Свободата не е нещо което ти се дава по рождение , а трябва да се бориш за нея , иначе си послушен РОБ !!!

71

Сашо от Варна

преди 2 години

ЛГТБИ ....абсолютен извратен отврат!!!!

70

Брат Вурст

преди 2 години

Някои се чувстват заплашени от забраните: Провеждането на занимания по сексуална ориентация в училищата без съгласието на родителите. Децата да бъдат насърчавани да правят процедури за смяна на пола. На децата да бъдат показвани материали, които могат да повлияят на сексуалната им ориентация. Да се извършват процедури по смяна на пола на деца.И всички "онези" организации подкрепени от фордерлайнен изреваха "Ау, нарушават ни правата"

69

баааа Пена

преди 2 години

Не ги щем и у нас

68

хихихихи

преди 2 години

Доктор Путин...

67

Анонимен

преди 2 години

а дано скоро и при нас

66

Анонимен

преди 2 години

Кога и в Бг?

65

Анонимен

преди 2 години

От 71 мишена за тероризъм и ядрени удари от всички други държави.Сега слушам, че САЩ ни били пазели.Абе вие наистина ли си вярвате, че ако утре ни нападне Турция, Русия или някой друг, САЩ ще започнат трета световна война заради нас или огейаните западняци ще спират Русия и Турция с яките дупари? Щото ако си вярвате, е време за профилактичния преглед при психиатърът.Ясно е какво ще правят, ще осъждат, ще си продават тук техните стари оръжия, с ние ще сме буферното пушечно месо и ако до това.

64

Анонимен

преди 2 години

От 69.Като си и от Източна Европа, си от низшата раса.Висшата са англосаксонците, а тия посредата са другите европейци, арабите, ромите и др.Впрочен Запада за да не излезе недемократичен, въпреки че понастоящем е точно такъв, установи и начин за конвертиране към висшата раса- ставаш ЛГБТИ и вече, макар че доста те боли ***, си висша раса.А за НАТО от него получихме плен 5, тоест набиха го на ЛГБТИ политиците ни пет пъти, конкретно нечетно за късмет и ни направиха с тия американски бази

63

Соломон Паси

преди 2 години

Другаре, да скопим лъвчето от герба и да ги приемем. Много сме, силни сме!

62

Анонимен

преди 2 години

Когато влизахме в ЕС и НАТО бях за.Голяма грешка, като се замисля.Е за НАТО всъщност не бях много за, но за ЕС си бях.И какво получихме от ЕС.Ами само едно безвизово пътуване, което вече нямаме след медицинския фашизъм, който се наложи на запад и след масираната миграция на ромеи който източват западните социални системи и достъп до фондове, които обаче после трябва да връщаме, за разлика от Италия и Гърция, които Бог знае защо, нищо не връщат и няма и да връщат.Абе двоен стандарт.