156

не е онази Германия

преди 2 години

До Наблюдател - Няма го икономическото чудо!!!!!!!!!!!! И това е Германия?

155

Човек с работа

преди 2 години

Няколко сайта използвах, посланието беше едно и също, а и Bild не са от най-достоверните. И да, не смятам, че и 100% увеличение на 1.90 е нещо значително. Признавам, ще има напрежение над множество домакинства, но за определено време, ще последва стабилизиране. Не изразявам някаква радост от случващото се, тежко е, безспорно, но нека се опитаме да гледаме голямата картина.

154

Анонимен

преди 2 години

Да ядат Айфони

153

Анонимен

преди 2 години

За много европейски политици е много по-приемливо да поставят своите граждани на хранителни дажби и да ограничат доставката на топлина и светлина в домовете, отколкото да признаят факта, че унищожаването на Русия, планирано в продължение на много години, унищожаването именно с икономически средства, се оказа пълен провал. Провал, който преди всичко показа липсата на независимост на европейската икономика и фаталната й зависимост от елементи от руската икономика

152

До Човек с работа

преди 2 години

Една седмица, докато липсваше тоалетната хартия, Билд ли ползвахте или някой регионален вестник? И колко е "малко по-висока" цената - от 1.90 на 3.60. Малко е, действително, няма и 100%

151

100%

преди 2 години

евросоюзаааааааа свърши

150

хахахаааааа.........

преди 2 години

Bloomberg: Саудитска Арабия повиши цените на петрола във всички региони!

149

Човек с работа

преди 2 години

Имаше временно масово изкупуване с цел презапасяване, можете да прочетете новините, ако говорите немски. Стоки има предостатъчно, същата история като с тоалетната хартия, след седмица пак бяха пълни рафтовете. Времената се менят, вече има резерви и бързи начини за промяна на логистиката. Малко по-високи цени за няколко базови продукта, не може да са оправдание за одобряване на война, нека сме сериозни. И работа има предостатъчно, просто трябва на някой да му се работи и да има нужните качества..

148

ПроСоТо

преди 2 години

да продължават със санкциите!...Както се вижда,те имат резултат..

147

Анонимен

преди 2 години

Що не им изпратим Нинова да се бори със спекулантите...

146

БГ

преди 2 години

Не зная на кой брат му,на кой баба му живее в Германия,но истината е,че от около един месец по магазините в Германия няма олио и брашно,ако пуснат някъде,това е по 1-2 пакета/бутилка и то в малки количества и който успее да си вземе.Това е истината за Германия в момента и лошото е,че не се знае до кога ще продължи така.

145

Кармен Златарева

преди 2 години

Информацията е вярна,че няма брашно,олио и няколко други стоки по немските магазини. Другата истина е че тези стоки ги крият със спекулативни цели. И безкрайните върволици от автомобили, посока Полша са за да си купят липсващите стоки в Германия, на нормални цени

144

Глупости та дрънка

преди 2 години

Брат ми работи в Германия ...НЯМА ТАКОВА НЕЩО...ха,ха,хаааааааааа....ЖИВОТА СИ ТЕЧЕ НОРМАЛНО И ХОРАТА СА ЗАДОВОЛЕНИ ОТВСЯКЪДЕ!....Само тука некакви киеци , се опитват да нагнетяват страх у българите...ха,ха,хааааааааа.....ФЕЙК!!!!!

143

Алооо

преди 2 години

Навсякъде има лум..ени. Утре ще кажат, тъй като ориза произлиза от Азия ще е забранен и говедата ще се избият да го купуват. Всичко е в дефицит, ама пиячката винаги е налице, така че какво се косят. Така се чистят складове дами и господа с такива измислени кризи. Вместо да го изхвърлят го пишат, че едва ли не край, криза, няма да има и тъ ...анарите се избиват да го купуват. Всеки ден мекици ли пържат или какво правят стова олио не знам ???

142

Handel

преди 2 години

Какви са тия пеpверзници, дето още четат DW? Ето ви линк към секцията за олио (зехтин и подобни) на германски онлайн магазин - единсвения проблем е чве има много видове стоки и трябва време за да избереш. А "Анете" е или от младежката организация на "техния" си ГЕРБ, или е някаква овчарка и живее на 2,000 метра надморска височина. Или още по вероятно DW са я измислил, за да изпълнят либерастката поръчка.

141

Гаро

преди 2 години

Абе да попитам за един приятел: хляб,олио,брашно,яйца,масло и др. кът ли са у американските и натовските бази у нас?

140

Стойне от Чукурово

преди 2 години

Нека са си гризът тенекетата на мерцедесите,бемветата,опелите и фолцвагените. Ама кво ги мислиме швабите. Я гледайте кво става у нас - уж сме аграрна страна ама пълна с мошеници спекуланти и вместо да си подържаме скромното селско стопанство,чели сме да развиваме индустрия....че ни учат и нас как се ръфат джелеза...Загубена работа с такава плодородна земя,дека лебо,олиото,брашното и др.могат да бъдат на символични цени

139

Пепи

преди 2 години

разруши се една от опорките на имигрантите в чужбина . Цената на олиото . как имало олио по 1 евро и как било 10 пъти по евтино .

138

Наблюдател

преди 2 години

Каква Германия ви сърби,бе, михлюзи? Защо мълчите за ставащото в България ??? Тук какво става , тук ! Пързаляме се неспасяемо към фалит на държавата -и икономически , и политически, и обществено ! Общество ли ? Къде виждате общество ? Та кое общество ще си постави за премиер некадърен клоун ??? Кое общество ще мълчи и ще си бърка в носа докато го опъват парадно , с инфантилно хилене ???

137

Анонимен

преди 2 години

Глупав народ, това е повод цените да се вдигат. Настава суматоха, стоките изчезват и спекулата е готова, трикове, трикове, трикове.