12

Анонимен

преди 2 години

fake news. nema fakti.

11

Анонимен

преди 2 години

Тодор Павлов един от МОСКОВСКИТЕ АГЕНТИ!ЕДИН ОТ ВИНОВНИЦИТЕ ЗА ПРОМИВАНЕ НА МОЗЪЦИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ!ЕДИН ОТ ЗЛОДЕЙТЕ ЗА ИЗОПАЧАВАНЕ НА ИСТОРИЯТА! СЛУГА НА РУСИЯ! ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО ДА ПОЛУЧАВАТ КАКВОТО ЗАСЛУЖАВАТ!БЪЛГАРО УБИЙЦИ!

10

Анонимен

преди 2 години

На ГЕШЕВ не му стигна смелост да измете президентството! ТАМ Е СВЪРТАЛИЩЕ НА РУСКИ АГЕНТИ!КАКВО ДА ГОВОРИМ СЛЕД КАТО РЕШЕТНИКОВ НАЙ-НАГЛО ОГЛАСИ,ЧЕ ТОЙ Е ПОСОЧИЛ НА НИНОВА КААНДИДАТУРАТА НА РАДЕВ! БСП И АБВ СЕ СКАРАХА КОЙ ПРЪВ Е ИЗПЪЛНИЛ ПРЕПОРЪКАТА!СПОМНЯМ СИ КАКВО УНИЖЕНИЕ БЕШЕ ПОМЕЩЕНИЕТО НА РУСКИЯ ПАТРИАРХ!

9

Кико

преди 2 години

Та те(руснаците) си имат нашия Велик Президент, за какво са им разни там мекерета!

8

И този

преди 2 години

Всички са ни много забавни как се осукват.Не е лесно да го даваш неутрален когато си за руския интерес.Всички са на амбразурата.Едни явни .Други уж неутрални обичат Бг ама след Русия а трети го играят и прозападни.Трудно ще се измъкнат българите.Племето е много тросто,некадърно и зло.Това използват онези от изток.

7

Анонимен

преди 2 години

България като член на НАТО не получава никаква секретна информация от НАТО, защото веднага се казва в руското посолство. Най-често става през магазините на Берьозка. Понякога пристига от НАТО секретна информация, но фалшива, за да се проследи как попада при руснаците. Но българските служби прикриват веригата на изнасяне на секретна информация. Същото важи и с партньорското взаимодействие по линия на борба с престъпността с ЕС. Ключова роля играе бившата ДС, която създаде паралелната власт в БГ.

6

Анонимен

преди 2 години

До Навършва се 45 г. от (1) .............Като се кланяш гледай някой да не ти го отпори отзад !!

5

Анонимен

преди 2 години

Случая с ДАНц показва ясно какво направи Боко-тиквата с България за 12г.

4

Анонимен

преди 2 години

Украинските шпиони също да ги махат.Има и са много.

3

Край

преди 2 години

Ще ги призная като хванат един американски един англииски и един немски шпионин. Пардон - немски хванаха за 24 часа - Бате беше губернатора на Меркел за България.

2

Анонимен

преди 2 години

Закриване на ДАНС и откриване на нова европейска структура !!!Незабавно!!!

1

Навършва се 45 г. от

преди 2 години

смъртта на Акад. Тодор Павлов (1890 - 1977) - български марксистки философ, политик, академик, писател, журналист, почетен деятел и главен идеолог на БКП, народен деятел на културата, регент на Царство България. Председател на БАН (1947 - 1962). Директор на Института по философия (1949 - 1977), Народен представител (1947 - 1976), основател и главен редактор на списание "Философска мисъл" (1946 - 1977). Почетен член на Академията на СССР и др. Почива през 1977 г. на 87 - годишна възраст. ПОКЛОН