65

Анонимен

преди 2 години

Вола, когато Рйе си сипва върху врата

64

Ззасзф

преди 2 години

Интересно как Европа и Америка са направили Индустриална революция, докато руските крепостни са ядели трева...Трябва пълно енергийно и търговско ембарго, за не настане трета световна . А Западът е безкрайно виновен , че създаде триглавата ламя - Рф, Китай и Индия. Но да не споменавам, че индийските *** няма как да плащат на Путин завишените цени на нафтата и ще трябва да я дава за 10- 20 долара.

63

АХА,

преди 2 години

Няма ли кой да я постави на мястото онази Фон ЛайнАРЕН! да върви да става селска акушерка някъде, може би ще е по -полезна. А може и това да не може да прави като хората!

62

Анонимен

преди 2 години

eu, uk, usa, canada proizvejdat i targuvat voina. tova iskat, tova praviat.zasto ne sprat pokupki protiv dogovorite na ruski gaz za 60 meseca? zasto piratski nationalizirat protiv dogovorite chujdi capitali?!

61

Анонимен

преди 2 години

И защо така, искат си руския газ, но иначе ще ги санкционираме и ще заеме тяхното място в нишите които ще станат. Всичко е пари и сега се крият зад благородни цели. Сещам се за едни дето събираха дарения за болни деца, а всъщност си направили доходи за особен живот.

60

Анонимен

преди 2 години

Абе направо си настъпват мотиката всека седмица,удри баце и се у главата.

59

ГОНЕТЕ РУСНАЦИТЕ...

преди 2 години

..И ИМ КОНФИСКУВАЙТЕ ИМОТИТЕ , ЗАЩОТО СА ЗАКУПЕНИ СЪС ЗАГРАБЕНИ РУСКИ ПАРИ ОТ РАЗПАДАНЕТО НА СССР И СА АБСОЛЮТНО НЕЛЕГАЛНО ВНЕСЕНИ У НАС!...ИЗХВЪРЛЕТЕ ГИ НА УЛИЦАТА ТИЯ ЗВЕРОВЕ И АГРЕСОРИ!

58

Анонимен

преди 2 години

А така ЕС, давайте нови и нови санкции. Докато всички не умрем от глад. Дори няма да е нужна световна война, вие ще ни уморите с безумните се санкции. Докога? Не сте спрели със санкциите срещу Русия от 10 години, докарахте положението до световна война. И за какво? Русия не е Иран, не можеш просто да си представиш, че я няма. Тя ще продължи да си върти бизнеса с Индия и Китай, които са доста голям процент от населението на земята. Т.е. все тая за нея, само ние сме прецакани.

57

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - 78 ... всъщност аборигените които чакат други да им вдигнат нивото сме ние! а за русия не се притеснявай, новия колос в електрониката, китай, ще им помогне!

56

Анонимен

преди 2 години

интересно как ще накарат китай и индия да наложат санкции!

55

bbb

преди 2 години

До БАНкоНа вас само Русия и Путин са ви в главите! Я прочетете и вижте какво например се случва в Йемен, 13 млн. души/по данни на ООН/ живеят пълна мизерия и са заплашени от глад! пак ли Путин ви е виновен! И да е само Йемен, а то в почти цяла Африка, но за там никой не праи дарения, не развява знамена....

54

До 18

преди 2 години

Много бързаш. Ще проработят Търпение.

53

таварищ паПутин

преди 2 години

ПРЕДУПРЕЖДАВАМ:....Който налага санкции ще получи по няколко ядрени санкции/пардон/ ракетками...!!!!!!

52

Анонимен

преди 2 години

Спокойно. Нещата ще си отидат по местата, защото се движат в правилната посока. Русия, спрямо технологичния свят са аборигени и се надяват на чуждите компании да им вдигнат нивото, заради което си плащат с продажба на суровини. Технологичния шамар на света срещу държавно ръководство, което не спазва международните правила. изкънтя. А че руснаците ще наваксат сами без цивилизования свят е приказка за нивото на нашенските памперси

51

iiii с масло

преди 2 години

До Анонимен 72Ами като толкова искаш да ти плащат заплатата в рубли тогава, ама в договора който си подписал без значение какво пише. Ходи се оплачи на руската попадийка.

50

Анонимен

преди 2 години

ЕС да спре да купува газ и петрол от РуZия !

49

БАНко

преди 2 години

ВЧЕРА ООН ПРЕДУПРЕДИ ЗА ПРОДОВОЛСТВЕНАТА КРИЗА В СВЕТА !!! ЗАЩОТО РУСИЯ .......... СПРЯ ИЗНОСА !!! ДАЛИ ГЛАДУВАЩИТЕ СА В МОСКВА ?????

48

Фашистът

преди 2 години

Да се обеси фашиското, кърваво, кремълско Жуже.Трепе съседите си и прави обикновените руснаци от бедни, по-бедни.

47

Анонимен

преди 2 години

Значи когато Западът налага санкции всичко е законно и няма нарушение на правото и на сключените договори. Когато Москва иска заплащане в рубли - рев до Бога. Ето затова в момента ЕС и САШ са сами, и като ги гледам, така ще си останат. Само руснаците трябва да подходят малко по-твърдо и да оставят населенията на западните държави да се оправят с ръководителите си.

46

Анонимен

преди 2 години

Само така! Санкции до откат... срещу Путинова Русия и диктатора пcиxoпат...