11

1-н

преди 2 години

състезания по надпърдяване за жени, аре бе, арееееееееее

10

Анонимен

преди 2 години

България винаги е имала голями спортисти .Тайбе една от тях.

9

Анонимен

преди 2 години

Армен Назарян, Таибе Юсеин, Карлос Насер, Лаура Траатс много повече българи от половината коментиращи. България не е точка на картата, българин не е цвят на кожата, не е език, не е религия, а начин на мислене. Много им здраве на американофилите-фобите, русофилите-фобите. Да живее България отвъд времето и пространството! Честито на Таибе, на България и на истинските българи, а не на онези дребните необразовани расисти поклонници на младите империи.ч

8

Анонимен

преди 2 години

Всички по-долу пишещи се големи христиани, можете ли да ми кажете дали Исус Христос се е кланял пред кръста? И колко от пишещите глупости знаят, че Исус го има в Корана? На мен майка ми е православна, баща ми е католик и от малък обожавам да се ровя из азиатските религии. Който не разбира мюсюлманите, индусите, будистите и зороастрите не осъзнава, че Бог е един. Забавното при хиндуизма е, че всеки може да си бъде свой собствен Бог. Добре дошли в 21ви век.

7

Любовник

преди 2 години

Това Тайбе нема да го мога...

6

До 7 АнонимеН

преди 2 години

А ти откъде знаеш коя е праватя вяра? Чел ли си Библията и Корана, това са двата основни документа на т.нр. Авраамистични религии. Или я караш по усет ...

5

Анонимен

преди 2 години

Вътрешна конкуренция му е майката, това го знае всеки един треньор както и мениджър високо ниво в големите компании.

4

АнонимеН

преди 2 години

ТИПИЧНИ БЪЛГАРСКИ ЧЕРТИ , ИМА НЕКАКВИ БЪЛГАРИ КОИТО СА ПРИЕЛИ ЧУЖДАТА ВЯРА ВЕРОЯТНО СЕ КАЗВАХА ПОМАЦИ! НЕ ВИЖДАМ В НЕЯ ТИПИЧНИЯ ТУРСКИ ГЕН! ВЕРОЯТНО РОДИТЕЛИТЕ И СА СЕ ОТКАЗАЛИ ОТ ПРАВАТА ВЯРА ИЛИ РОДИТЕЛИТЕ НА РОДИТЕЛИТИ И!

3

Анонимен

преди 2 години

Голяма машина е, само мускули и талант. Да е жива и здрава, а хейтърите тук са някви лоени топки смърдящи на бира и цигари.

2

Анонимен

преди 2 години

Трябва да си смени името на Тинка Иоскова.

1

Анонимен

преди 2 години

Хубаво момче!