143

тия във видеото

преди 2 години

са малко на грешен път... зорлем не можеш да постигнеш нищо!

142

П.К.

преди 2 години

Тия, учени ли са, по-прости от нас ли са? Но, въртят, сучат, цензура им се привижда.Да оставим обикновенните хора да си кажат това, което мислят, това, което им е на душата. Може изреченията, граматиката да не е изрядна за много. Но, това, което ни казват тия хора, извира от душата им, от мъката им, от всичко, което ги огражда. Да оставим купешките и превзети приказки и да искаме всеки от тях да изплаче мъката си. Така и ще приобщим повече хора да говорят така, както и мислят.

141

Анонимен

преди 2 години

Аз по-големи *** от политиците не познавам. Пропаганда, дезинформация и лъжи на килограм. :)

140

Анонимен

преди 2 години

Не може да се пише каквото си искаш или каквото считаш за правилно . Трябва да пишеш това което се харесва на власт имащите и техните слуги. Да си спомним един посинял комунист Ваньо . Който не скача е червен. Звучи . Който не пише каквото искаме е ***.

139

Анонимен

преди 2 години

Троловете са в телевизиите,списвачите на сайтове,НПО тата.Те спамят с фалшиви новини ежеминутно.Няма обективни медии а само купени.Народът го е казал:''Който плаща той поръчва музиката'',та и медиите така.

138

Анонимен

преди 2 години

До Пп 148 Много сме далече, засега сме си с гербавите трролове.

137

Анонимен

преди 2 години

До 141 147 Нещо сте в грешка, не аз написах за чешкия случай.

136

Пп

преди 2 години

Кога забраняваме исцяло всички коментари и ще преиздадем -вестник -Работническо дело

135

141

преди 2 години

Адресирана е до Вас, защото информацията Ви не е проверена, и дори и да не подкрепяте политиката на путин, като поствате такава информация, св получава точно така. Ако инфото ви е истина, много жалко за чехия и трябва да бъде осъдено.

134

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 145 Не става дума за лично мнение, а за платени писачи на чужди мнения.

133

Да чум КОЙ

преди 2 години

Да попитаме кой ни пробутва другата гледна точка по телевизиите.Като ще има друга гледна точка, задължително присъствие на Прокурор и Психиатър.Дотам се докарахме за съжаление.

132

Воеводата

преди 2 години

Каква битка с троловете? Аз им турям директен игнор!Някои от тях са истински ***, на които им се плаща, а други са съвсем истински в намеренията си, но са ментално увредени.

131

Воеводата

преди 2 години

Даниил Медведев да си играе на руския Уимбълдън!След като подкрепя изкукуригалото джудже и кръвопийците от Кремъл е редно да играе и тенис на Красная площадь. Кой му пречи?

130

Анонимен

преди 2 години

До 135 139 Не ми е ясно защо се спори. Вие написахте истината за диктатурата на путин. Не разбрах защо я адресирахте до моя коментар, но сигурно си мислите, че четете между редовете. Обаче разликата между открито цензуриране и наказателно преследване и завоалирано с уж човеколюбиви и ценностни мотиви цензуриране и наказателно преследване е само в лицемерието.

129

Анонимен

преди 2 години

До да продържи дебата 138 Медиите са гербави, трролове също. Затова сме на 112 място по свобода на словото. Не можем дори обществените да си вземем обратно.

128

135

преди 2 години

"появи се информация", "скандално, но факт" - нагледен пример за мъгла в подкрепа на путинските опорки. За разлика от "появи се информация" в русия за антивоенни протести и публично изказани мнения те чака наказателно преследване и затвор

127

да продържи дебата

преди 2 години

Аз не чух да се коментира във видеото ролята на журналистите.Два са източниците-Журналисти и Политици.Имало *** във форумите.Няма ***, има коментарии.От 10 години в медииите и телевизиите от 10 новини, 9 са са внушения и нагли лъжи.Затова, първо лустрация на журналисти и политици -чрез Финансови санкции.Сайтове като Гласове, Лентата и други подобни, бълващи материали от целия свят на окровени психопати и хомофоби, ами БНТ, БТВ, НОВА-отвратително.

126

Анонимен

преди 2 години

В ислямския свят действат по-радикално с грешно мислещите. Там главите, в които се родят неправилни мисли, направо ги режат. Не че и тука не се изкушават да направят същото.

125

Анонимен

преди 2 години

Трябва да направят списък на правилните мисли и всеки, на който в главата му се роди мисъл, различна от правилните да има задължението в едночасов срок да се яви в полицията и да го заяви.

124

До Анонимен 127

преди 2 години

Появи се информация как в Чехия една вечер се обаждат на родители, че детето им в училище говорело неправилно, т. е. не в полза на Украйна. Ако не вземели своевременни мерки да накарат детето си да мисли правилно, щели да го отнемат от родителите, поради невъзможност за правилно възпитание и да го дадат в институция. Скандално, но факт.