42

Анонимен

преди 2 години

Аре почнаха да плячосват. Демократи! Вече се чудя дали живея в 21 век или в Древен Рим. Разликата не е много голяма.

41

"Сланянин"

преди 2 години

СТИГА С ТАЗИ ДВУЛИЧНОСТ !ОЩЕ ПО БАЙ ТОШОВО ВРЕМЕ НИ УЧЕХА ,ЧЕ ТРУДА КРАСЯЛ ЧОВЕКА,ЧЕ РУСКИТЕ БИЛИ НАЙ-ЗДРАВИТЕ КОЛИ,ДОЛАРИТЕ БИЛИ ГАДНИ,ЗАПАДНАТА КУЛТУРА И МУЗИКА БИЛИ "УПАДЪЧНИ",КОКА КОЛАТА-НАРКОТИК,ТОПЛИЯ ХЛЯБ БИЛ ВРЕДЕН И СЕ ПОЛУЧАВАЛ РАК НА СТОМАХА,КРАЙНО ВРЕМЕ Е СЪЩИТЕ ТЕЗИ "ДРУГАРИ" ДА ПОЕМАТ ПРАВИЛНИЯ ПЪТ ! И НАКРАЯ В ЧУКОТКА ИЛИ СЕВЕРНА КОРЕЯ,НЕ НА МАЛДИВИТЕ И СЕН ТРОПЕ!ВАЖИ И ЗА СИНИТЕ КОМУНИСТИ ОТ Дъ и *** .ЗА КМЕТА НА СТУДЕНТСКА ОБЩИНА ПЕТКО ГОРАНОВ ДАЛАВЕРАТА !СЪЩИЯ ДАЛАВЕРАДЖИЯ!

40

Mен

преди 2 години

А Италия ли му купи колата,как така се конфискува чужда собственост без съд,и присъда.Това ли е демокрацията където си невинен до доказване на противното.В този произвол който от скоро цари в Европа, си виновен докато не докажеш обратното,Сталински похвати.

39

И. Петров

преди 2 години

Лозунгът на болшевиките през Октомврийската революция е бил "граби заграбеното" По същия начин постъпват сега и евроболшевиките! Само, че тоягата има два края, май ще плащаме в рубли, нали така...

38

Анонимен

преди 2 години

Даниил Медведев може да не бъде допуснат до участие в Уимбълдън, ако откаже да подпише декларация против страната си. Това вече е откровен фаши.зъм. Не помня по времето на войните в Ирак или Сирия да са карали американските тенисисти да подписват декларация против САЩ.

37

Анонимен

преди 2 години

До не може да бъде!Този крадец на снимката също под формата на бандитизъм е придобил милионите, така че всичко е точно

36

не може да бъде!

преди 2 години

Може ли да се обясни въз оснава на какви юридически основания се конфискува частна собственост....това според досегашните правила можеше да стане само чрез съд!Това което виждаме е форма на бандитизъм!

35

любопитен

преди 2 години

До АнонименТова същата художествена гимнастика ли е, която направи всичко възможно да отнеме златния медал на нашите момичета от Токие. То не бяха жалби, контестации. И нашите *** русофили и путинофили още се прехласват пред тази нагла и самоуверена държава. Обичайте джеджестан. Айде да върнем златните медали.

34

Тея

преди 2 години

т.н. "олигарси" са откраднали толкова мноооого от руския народ , че най- малкото , което може да им се случи е обесването им. Но *** са си -крепостни-. Може само да им ръкопляскат.

33

Анонимен

преди 2 години

Това е вторият съпруг на Ирина Винер - шефката на руската художествена гимнастика. Комар ги ухапало. Самата Винер има цял град собственост.

32

Иванов

преди 2 години

О.К. Запада работи в полза на Руския народ, защото там, както и у нас не се трогват, когато се вземе нещо от олигарсите!

31

Анонимен

преди 2 години

Абе този не живееше ли в обществото където всички са равни? / Диктатура на пролетариата му викаха /

30

Анонимен

преди 2 години

ако се направи сметка, може да излезе, че национализацията след 9-ти септември 1944 г. е в много по-малкимащаби от консфискацията, която за месец направиха "елитните'" капиталистически "демокрации". И всичко се приема като пргнозата за времето.

29

ММ

преди 2 години

Ето , това сме комунистите от Великата Пролетарска Русия !!! Ех , ескадрони , а па ти Митя октомвриец млад !! Без коментар !!!!

28

Анонимен

преди 2 години

Този шо.пар през багажника ли е влизал в колата?

27

Анонимен

преди 2 години

Събирайте за репарации! Всичко под ножа! Оня с козята брадичка да не се ослушва...

26

Предукталът на дядо

преди 2 години

Още един инфаркт???

25

Анонимен

преди 2 години

Да КРАДЕШ не са санкции. Казва се КРАЖБА.

24

Анонимен

преди 2 години

...Сардиния, остров в Средиземно море, което се намира в Северното полукълбо на малка планета в системата на малка звезда от неголяма галактика в голям галактичен куп...Абе фиторок (мъжка мисирка, диал.), как не те е срам да ми казваш къде е Сардиния! Не всички сме на твоето ниво! Направо ми вгорчи радостта от това, че са резнали Усманов!

23

До 17

преди 2 години

Ами ще мълчат я! Те на почти всички тая война им дойде като дар от Бога. Борис - партигейт, щеше да излети, сега бил някъв голям лидер изведнъж - забравиха. Урсула - скандала с Файзер и Модерна -- станала лидерка изведнъж и тя и това се забрави (те там са навързани всички). Да не говорим за Султана, направо сигурно благодари по 99 пъти на ден на Аллах заради Путин. Турция се стабилизира само от продажбата на оръжия...