24

Анонимен

преди 2 години

Войната е изгодна само и единствено на западните сат рапи. Направиха всичко по силите си да я предизвикат Не разбрахме, че тия мразят славяните. Така постъпиха и в Сърбия. Същото Джо, тогава бомбардираше Белград как му падне. И Милошевич трябваше да умре, както и Путин. Е, той умря, беше им в ръцете.

23

Дедо Либен

преди 2 години

БОРКАТ е шантав и Господ не може да му помогне !!!

22

Анонимен

преди 2 години

Убивайки украинци и руснаци, убивате славяни, а половин Европа, която е славянска, не ви гледа с добро око и със сигурност не харесват този геноцид над славяните, макар и да мълчат! Кога посоката ще се обърне обратно и славяните ще бъдат на върха и ще правят същото , което някои правят години наред с тях ?

21

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 28 дай боже сляпо да прогледа но не и на теб да си остнаш сляп и без мрзък

20

Анонимен

преди 2 години

До Браво Джонсън!!!!.........Всъщност, наливат масло в огъня, но те са надругия край на Европа и не им дреме. Повече оръжия, повече мъртъвци и повече страдания, англичните ще се бият до последния украинец ли? Но не и англичанин. От това печели Англия , като продава оръжия, но губи Украйна, губи населението си и независимостта си , налазили са я разни западни чужденци и си правят гавра с Украйна ,превърнаха Украйна в бандистка територия от която грабят и убиват украинското население!

19

до 28

преди 2 години

Ха ха, те понеже не се страхуват от Русия, затова пикаят газ, ама тая газ не е в достатъчно количество. Вече си пуснаха всичките възможни бои и отрови, но на *** не му дреме. По-скоро дреме му на козирката.

18

ФАКТ

преди 2 години

Малко Хора знаят този Факт - Англия е голяма като територия колкото България - а са една шепа хора . Как са успели да завладеят Света - с Лъжи и Слуги .

17

Браво Джонсън!!!!

преди 2 години

Без съмнение Борката ще вкара в гроба нещacтника Путин. Днес обяви че започва да доставя на Украйна тежко нападателно оръжие за да може Украйна да прогони руските окупатори окончатено. Досега НАТО се въздържаше да дава настъпално оръжие на Украйна, но ето че и това табу падна и примката около врата на касапина Путин се затяга.

16

BBC

преди 2 години

" Борис Джонсън трябва да подаде оставка като министър председател , заради " широко разпространената престъпност " на Даунинг Стриит по време на блокирането, каза сър Стармър." " Тава стана след като столичната полиция каза ,че първите 20 глоби за нарушаване на правилата за ковид ще бъдат издадени ." Боджо от нищо не е "спасен " , поста му се клати силно.

15

Анонимен

преди 2 години

"Байдън , Борис и Макрон" - Тия тримата стискат палци от десетилетие Русия и Германия да си влошат отношенията, щото когато Русия и Германия са в добри отношения ония на запад се превръщат в задния двор на Евразия.

14

МНЕНИЕ

преди 2 години

Байдън , Борис и Макрон се веят на дръжката на Путин - тези тримата развалиха Света .Ще се изпуснат .

13

Анонимен

преди 2 години

Великата Руска Федерация е решила да да събори всички градове, да разоре плодородната украйнска земя и да я засее със пшеница и слънчоглед. За да няма глад. Глупаците от Запад да гледат и да слагат мокри кърпи по челата. Оръжия ще раздавате. Да живее Путин.

12

Анонимен

преди 2 години

Като гледам колко е завеян, та чак му личи и се питам какви натовски войски иска да ни праща? Да не се е объркал тотално. Да не си мисли, че България е някакъв тропически остров безлюден?

11

Анонимен

преди 2 години

Предлагам саморазправа! Трибунали, Народен съд.... Колко ще чакаме? Няма време!!!

10

Анонимен

преди 2 години

Само украинките подкрепям а не целия украински народ.

9

Анонимен

преди 2 години

Митрофанова е пратила благодарствена телеграма заради разкрачената позиция на премиера Петков спрямо Русия и го е предупредила че под разкрачените му крака е поставила бръснач

8

Анонимен

преди 2 години

Ама кви са тия древни папчици дето е помъкнал? Не е ли чувал за лаптоп? Ми и една флашчица е достатъчна. Ама рошавия предпочита да ръси листи по пътя си. Че и на обратно си носи папката, след него трябва да върви армия от слуги, която да събира изпопадали листи.

7

Анонимен

преди 2 години

Нашият пиидал който подпомага агресора Русия ще бъде изритан в най-скоро време. Да се готви за тортаджия в сладкарницата на жена му.

6

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Според турко-евреите османски в Днес думата "м.а.й.к.а.." е *** и е под цензура. Да ви се uзсерремъ у мозъците простu!!!

5

Анонимен

преди 2 години

Но няма да спаси наказанието на бялата мафия! И не само в БГ, в цял свят!!!