68

Анонимен

преди 2 години

Защо правят интервю със Зеленски? От него НИЩО не зависи!

67

Цензура ли?

преди 2 години

Няма по-голяма цензура от тази в ЕС и САЩ! Нещо повече - не само крият, но лъжат на 200! В този сайт хиляди думи се замянт със звездички.

66

Мисирки сте

преди 2 години

Ех, този гугъл транслейт...

65

до 109

преди 2 години

До Не фен на Путин. ти нормален ли си бе от 2000 до сега ако не си изградил мнение за путин значи ... . .. .. .. .... .. .

64

Не фен на Путин.

преди 2 години

Много интересно интервю със Зеленски. Сега искаме и един час и половина интервю с Путин от западни или украински журналисти за да си изградим мнението сами. А не някой да ни казва какво да мислим. Или такива неща и на запад са забранени???

63

Петров

преди 2 години

От това интервю се вижда, че нищо не зависи от Зеленски. Накрая пак ще стане това, което са решили руснаците, така както десетки пъти е ставало и става така както решат американците. Права или не нашата страна, нашата страна, права или не. Правото е на страната на по-силния! Президентът Обама каза ясно "светът ще има нови правила и правилата ги пишем ние"! Обаче явно се надцени, забрави, че и друг има бутон и решимост да го натисне... Ще отстъпи този, който има повече да губи...

62

Анонимен

преди 2 години

ах дали е тека кои ще ими каже аз въървя по света и подсвирквам си даже света пак го излъгах да ми дават своите стари оръжие

61

Германец

преди 2 години

Страхотно интервю на Зеленски. Също така подкаста на тия двата от снимката го препоръчвам. Е, ако се информирате за света с мемета от ФБ, то вече сте тоталка, ***. Подминете препоръката ми.

60

Анонимен

преди 2 години

И кво са го пита ли? Как си, мен, добре ли я караш? Имаш ли достатъчно матриал да се поддържаш? Утре кво яйце, че изтропаш пред западните си +приятели+?

59

Анонимен

преди 2 години

Kotrikadze Dzyadko са изключително неизвестни, но жадни за бендеро-слава.

58

(-_-)

преди 2 години

България не е единствената държава, която обявява война на САЩ. Има много през годините..

57

Ти забравяш

преди 2 години

До Защо забравяте?Защо забрави да поясниш,че България, като съюзник на Хитлер, обявява война на изброените държави. и до сега, България е единствената държава която е обявявала война на САЩ.

56

Анонимен

преди 2 години

Жълтата и Синият никога няма да посегнат с въпросче към холивудското общество, как така само един от наградените и призива за едно минутна тишина по време на 3 часовите смехове и радости стигнаха за какво.Тържества по време на чума? А повечето от женските тоялети напомняха одеалата на украинските жени с които те бягаха от бомбите за да спасят децата . . А та,от святата гора смях,закачки и шамрче за немирник дето се изгаври с някаква пластелинова жена . . жени-деца-мъже ..умирали повреме на смеха

55

(-_-)

преди 2 години

Аха, тези, които след като приеха закона за фалшивите новини в раша се изнесоха и или преустановиха дейност ли? Знам такива още от Сирия.. Имаше един, който ежедневно др искаше фейкове от Лондон, криейки се под гръмко име от сорта на Център за незнам си какво.. Да същата история..

54

не са случайни

преди 2 години

Руските журналисти интервюирали Зеленски са агенти на ФСБ.

53

Анонимен

преди 2 години

Най обикновени предатели за няколко гроша. Нещастници, същите като нашите *** и еврогейци.

52

Анонимен

преди 2 години

Д, кажете за Кабаева, да се посмеем.

51

Анонимен

преди 2 години

Кабаева що е в Швейцария бе руски шушумиги?

50

Анонимен

преди 2 години

То накрая ще излезе, че от 8 млрд общо, 7,8млрд са предатели и русофоби и към 0,16-0,17млрд са верни на войнолюбците. Тези джорналисти са готови за възпитателен лагер.

49

"Дождь"...

преди 2 години

...."Ехото..." и "Медуза" са толкова открито антируски медии, че, когато човек гледа/слуша/чете нещата им, определено се чуди как е възможно съществуването на подобни медии в страна, в която / според същите тези медии!/ масово тровят инакомислещите с новичок....Забавна ситуация ;)