166

АнтиЧуков

преди 2 години

Как е възможно да има такива предатели като Чуков. В момент когато в Украйна се извършва геноцид, такива като този възхваляват руските оръжия, с които се убиват жени и деца. Браво бе Чуков, с какво се различаваш от Химлер?

165

Заз

преди 2 години

На тоя Чуков плащат ли му да плямпа глупости,пиян ли е или е с деменция незнам, но е забавно да гледам как скандира простотии

164

Black Sea

преди 2 години

Ако някой има съмнения кой е другарят Чуков. Статията е безмислена.Досие:През 1981 г. Боян Чуков става член на БКП. През 1982 г. завършва разузнавателна школа в ПГУ-ДС, а през 1982/1983 г. разузнавателна школа на КГБ в Москва.[6]

163

Военен експерт

преди 2 години

От Украйна ще остане една географска област,готова за ново заселване!! От кого?? Ще видим когато му дойде времето!!!

162

Пепито

преди 2 години

Не че нещо но ..... ама тоя Чуков вообще прави ли си труда да помни предишната седмица какво е казвал !

161

ДДТ

преди 2 години

Каквото и да анализира Чуков, руската армия ще извие врата на т.нар. "западна заплаха". Русия ще победи,с тежки страдания за народа си.

160

Чукчев:

преди 2 години

Вече и децата разбраха за рубладжийските ***, които формират опорките на базатана пишещите под статиите. След масовите подигравки с руската фейк армия и оръжието и, чукчев излиза с опорка за предстощ армагедон с фантастични руски оръжия. Хахаха. Ами след седмица, какво ще измислиш бе чукчев? Може би, че Расия ще изкара 6то поколение роботи, които ще прегазят Украйна, Европа и ще стигнат до САЩ. Хахаха. Владко, комунизма си отиде, но вас, не ви напуска. Руската пошла пропаганда.

159

ХахаЧуков!

преди 2 години

История на диагнозата- 1. Путин излъга всички без един изстрел(това беше ден, преди войната) 2.Русия ще победи за 2-3 дни. 3 Русия ще победи след още седмица.- 3. Преди десет дни Чукчев гордо заяви" Мариупол е превзет, а Кадировците завършват прочистването му. Гарантирано от Чукчев! Днес обаче Путин поиска укрите в Маруполда се предадът, явно *** знае по-добре от чукчев. След позора за рус армия и подигравките, чукчев излиза с опорка, че видиш, модерното оръжие предстои, до сега беше старото. Ха

158

xoxo

преди 2 години

#177Като е 52 набор и е бил разузнавач Чуков ,какъв мислиш че ще бъде профила му? Независим американски либерал?

157

Анонимен

преди 2 години

Прочетете за Чуков на: агентибг. Няма нужда от повече коментар.

156

Анонимен

преди 2 години

е колко време още ще я разполага тая "свръхмодерна техника" дето закъса по пътищата - мина повече от месец, кво стан с "блиц крига", кво стана "ей ся за три дни"

155

На

преди 2 години

укрите не им трябва държава. Това е ясно. И няма да имат. Това пак е ясно. Цялото пъчене и демонстрацията на мачовщина ще се изпари много скоро когато армията им в Донбас бъде унищожена. За мишките окопали се като ислямски джихадисти в населените места гладът започна. Те ще са последни. Съпротивата е безсмислена. И

154

xoxo

преди 2 години

# 149Чуков е бивш дипломат и разузнавач,и знае какво говори.Друг много добър политически анализатор е проф.Иво Христов,погледнете в ютюб.

153

Миролюб Бенатов

преди 2 години

Чуков има ли поне една сбъдната прогноза , или поне един смислен коментар ? А всъщност какво работи тоя , някой от *** знае ли ?

152

Анонимен

преди 2 години

Лъснаха всички платени от Джихадистка Русия сайтове и анализатори. Пеевските путински медии обичат еднакво Путин, Бойко, Гешев и Доган.

151

Простотиите на Чуков

преди 2 години

Свръхмодерна Руска Армия просто няма.Ако имаше такава,щеше да е изкарана на бойната линия още в първите дни на войната да гони бърз и безусловен успех!Н4ещата трябва да се казват с истинските им имена,а не по симпатии и зависимости,нали г-н Чуков?!

150

до 168 от славянин

преди 2 години

Извади си езика от задния проход на атлантизма, много дълбоко си го наврял и нищо не ти се разбира!

149

Путинофолски Чук

преди 2 години

Тоя Чуков да не е от групата на Копейкин-папагалски повтаря лъжливите тези на русофашистката пропаганда,абе,***-ов,кой нападна другия вероломно така,както Хитлер е нападал и чие е ПРАВОТО ДЕЛО?

148

doko

преди 2 години

Може ли и мен да поканите, като международен експерт? Виждам, *** нямате изисквания.

147

Анонимен

преди 2 години

Що договори за не/конвенционални оръжия за не/използване от вид по тип от-до мощност,разстояния на действия,че недоволните от тез типове самите те,че ще падат в/у тях от голямо разстояние за дължина,височина с голяма скорост,че да ги помелят по далечни места не как съседи на пребиваване един от друг по бункери,че още в съвсем скрити по откритие за дистанционно управление с бутони на установките за транспортиране на въоръженията,че даващи тез указания са една и съща комуна подписала м/у сабе си.