15

В.

преди 2 години

Хубаво е да разсъждаваш като Швейцарец.

14

Да бе

преди 2 години

Хахахаха. Швейцария викаш. А в България? Ти къде живееш. Ние сме на нашенската територия.

13

нещо не схванах

преди 2 години

49Швейцария?

12

До 11

преди 2 години

Боже, как може лятото хората да се потят??? Това само в България го има. Предлагам ти да поживееш малко в Швейцария - там климатиците са табу и тъкмо ще им разказваш как не се къпят.

11

Анонимен

преди 2 години

А на бедните българи идиотска жега трябва ли им.Зимата поне по-трудно се долавя миризмата на смрад, а лятото и като се разминаваме по улицата е ужас, какво остава в магазин, или автобус.Голямото неделно къпане и толкова.

10

Прогноза за времето

преди 2 години

Научете значението на думата "прогноза".

9

благодаря че изчисти

преди 2 години

Имам проблем с дисплея

8

Мутафчийски и ЩАБ

преди 2 години

Яко ще се мре пригответе чувалите. Украинска пролет иде и много ще се умира, На Есен нови вируси ще покосят до смърт хората. Следващата Зима много смърт на хора от висока инфлация и безпаричие и ако Украйна е още актуална ще мобилизират насилствено европейци да се бият до смърт в Украинското блато.

7

Анонимен

преди 2 години

Не е сигурно за Жега +27 или Студ -27 Дъжд или Сняг !! Все още Евро Съюза Не е попитал САЩ дали може да се допусне Пролетта да пристигне на континента .... Предстой Конгреса на САЩ да гласува за това !

6

Зеленски

преди 2 години

Това е така заради праховите частици от украинската централа в Чернобил. Всичко ще се оправи, ако България даде оръжие и изпрати българи да се бият до смърт за Украйна и евролиберастията в ЕС.

5

В.

преди 2 години

Все едно. Април е хубав месец.

4

Пипин къси

преди 2 години

Жълти лалета и синьо небе - украинска пропаганда а?!!! От утре небето да е червено, а лалетата z образни иначе много синоптици ще бъдат денацифицирани!

3

Милен Икономов

преди 2 години

Това всичко е заради педраза Путин развали ни 4-те сезона тоя боклуик мръсен

2

професор Витанов

преди 2 години

Това турболентно време ще предизвика от умерени до много силни мутации на новият вариант на Ковид вируса. Само казват и загатвам на есен какво ще се задава нещо много яко ще се мре от вируса и от инфлационните вълни.

1

Анонимен

преди 2 години

На бедните българи не ни трябва студ.