7

Мене

преди 2 години

Къде килото е по 5000????

6

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Това са мръсни турци,които отглеждат незаконно дрога в България и си въртят бизнес в Турция. Не са българи престъпниците,а турци.

5

Анонимен

преди 2 години

Какво са разбили???? Само за свдение. В учебник по немски език за възрастни Menschen на издателство Hueber на цяла една цветна страницаможе да се види усмихната католическа монахиня в двора на манастир вероятно, и друга млада жена, която казва: Искам от този чай. Вдясно точно до монахинята най-голямото снимано растение е канабис.

4

Не ги е срам

преди 2 години

При толкова български наркомани в абстиненция те да карат дрогата за Турция

3

Анонимен

преди 2 години

Интересно ми кога ония в правителствтото дето прокарват западни ценности и дето по цял ден плюят по Русия, ще легализират или поне декриминализират марихуаната. Смешно е да ни дърпат към "Е.С. и САЩ", а да сме единствената държава където 16 годишни лежат по районните за цигарка полицейска амнезия. :D Погледнете в нашия двор вместо да пищите по площадите "Слава Кокаине" :D

2

Анонимен

преди 2 години

Дрога или марихуана?

1

Анонимен

преди 2 години

В Украйна вече нямат пазар. Ще налазят по морето до седмици още дилъри и ще се отвори много работа на полицаите. Тези бежанци с коли за по 135 000 евро са много съмнителни..