122

ВЕЛЕС

преди 2 години

Хе хе хе.... Голямо заглавие, голяма работа... Ми сега у нас кое не е спекула? Агнешкото ли, газта ли, бензина ли, нафтата ли, електриката ли, парното ли, или доматите и краставиците, или пък "новите" правила на банките, дето ни влизат и опразват джоб-овете, или илачите в аптеките... мам.а му !

121

Анонимен

преди 2 години

До Един от промяната Прав си ,то и Линда не изостава с нейните козунаци от 50 лв за кило!

120

Анонимен

преди 2 години

До От 114 - Продължение А за теленцата не ти ли е жал,та ни ги препоръчваш?

119

Анонимен

преди 2 години

Просто не им купувайте агнешкото и ше видите как ше падне на половина. Спекулата се наказва, ама балъците не само купуват, ами се блъскат

118

от ся

преди 2 години

медиите ви подготвят психически за кле цане . Търговците потриват тлъстите си ръчички...ама то аслъ кой ли не ви из клати последните 30 години

117

Даката

преди 2 години

Затова ли избихте овцете на хората, за да можете после да го продавате по 30лв?Само негодници и алчни *** са останали в тази държава.Нищо тук няма да ми липсва...

116

Един от промяната

преди 2 години

Убавец ни е Кирето,пръв сред равни той с 18 000 хил. заплатка срещу 710 лв .на повече от 1.8 милиона Българи,кво го интересува него че Агнешкото гони 30 лв. килото,ааааа и Кокорчо обеща да помогне на пенсионерите с един лев и 12 стотинки за козунак

115

Ганди

преди 2 години

Еми то при Кирето има само спекула и снимки до Евролидерите то друго няма

114

До 124

преди 2 години

Браво, да си жив и здрав!

113

Анонимен

преди 2 години

Купих си ягне, оно синьо , с кво са го ранили не знам

112

от балкана

преди 2 години

12 ЛВ!

111

Анонимен

преди 2 години

Към агнешкото от 30 лв. върви и козунака на жената на Кирето от 50 лв. Така ще получите великденския подарък от промяната на Кирчо и Кокорчо. Честито.

110

Внимание!

преди 2 години

Разни бабаити и бо-клуци отравят и тровят домашни питомни животни (кучета, котки и гълъби) в софийските квартали Надежда, Свобода и Връбница!

109

Внимание!

преди 2 години

Бо-клуци тровят домашни питомни животни (кучета, котки, гълъби) в софийските квартали Надежда, Свобода и Връбница !

108

Анонимен

преди 2 години

Бо-клуци тровят домашни питомни животни ( кучета, котки, гълъби) в кварталите. Надежда, Свобода и Връбница!

107

Анонимен

преди 2 години

Най после разградихме модела Борисов и настъпи промяната. Агнешкото стана колкото златото, олиото колкото зехтина и т.н. Браво на всички другари и чалгарите, които сега ще си пазаруват на воля каквото си искат. Честито.

106

Джъст Цирео

преди 2 години

Русофобите са готови и по 100 лв на кило да плащат само да не са с Братушките

105

От 114 - Продължение

преди 2 години

Свинското месо НЕ е препоръчително да се яде на ВеликДен! Който иска може да си приготви ястие/гозба/яхния/манджа/супа/чорба с телешко месо.

104

От 114 - Продължение

преди 2 години

А какво мислим да сложим на трапезата за ВеликДен - Възкресение Христово, то ще наблегнем на козунаци,боядисани кокоши яйца, и някаква гозба/яхния с пилешко месо. А също така и пролетни салати - едната ще е шопска салата, а другата салата ще е с маруля, пресен лук и яйца ( може и без яйцата). Хубаво е да с енаправи баница със сирене и домашна питка. Белият Хляб е задължителен. Като подправки може да присъстват самардала, шарена сол, панагюрска шарена сол.

103

Агнешко месо

преди 2 години

не ядем в семейството ми, имаме някак си резерви, понеже обичаме да гледаме и да се наслаждаваме на живи, малки агънца и овце, а не да ядем месото им. Същото се отнася и за заешкото месо, което също поради тази причина не ядем. Предпочитаме очите ни да се наслаждават на красотата на това горско създание - зайчето. А какво мислим да сложим на трапезата за ВеликДен - Възкресение Христово, то ще наблегнем на козунаци,боядисани кокоши яйца, и някаква гозба/яхния с пилешко месо.