204

мдаа

преди 2 години

урките не могат да сътворят нищо смислено с ръцете си /компютър телевизор , автомобил и т.н./а само да копат блага от земята или да секат дървесина и да продават .Затова превзеха Донбас и Луганс да има да копат прродни богетства .а Креим им трбва да осъществяат контрол на черно море докато го превърнат в руско езеро

203

Анонимен

преди 2 години

Ако ги беше интегритал имономически и не ги подлагаше на геноцид нямаше да става това никой не бяга от хубавото ..стискай палци да спрат наполовината

202

Сигнал до наштъ Ряпъ

преди 2 години

За нас , като братски народ на украинския народ е че Зеленски на дело ни показа и предупреди какво ще ни се случи ако клоунът УчиндолскаПревъзходна се О=власти с власт и земе да властва властово властвайки над всички власто до пълното му оплешевяване и алсхаймиране когато радвоената му личност ще се самозалее с бензин и самозапали викайки "оле оле огино пари моетодупе"

201

206....

преди 2 години

Поинтересувай се относно Нобеловата награда дадена на две жени за генетика. Ще се учудиш какъв е приносът на така наречената "ДНК ножица"за създаването на чудеса за краткият период от 3 дни. Абе забелязали ли сте кво чисто това не е от както почнала войната. Едно такова синьо. Няма странни облаци????????????????

200

Азовците ще го целят

преди 2 години

Украинските, ама днешните укеретни фашисти още не са се усетили че Зеленски ги предаде, хвърляйки ги директно с/у руснаците като най вероятно е издал всички координати на резервуарите им с нафта и бензин, складовете с муниции и оръжие и по този начин утре ще заяви че като на руско-украински евреин това е била единственната му възможност да ликвидира нацистите с най малко загуби на украински войници.

199

Анонимен

преди 2 години

АБЕ ХОХЛИТЕ ДА ГИ ПРАЩАТ ПО БЪРЖЕ ТАМ ОТ ДЕТО СА СЕ ПРЪКНАЛИ. (ОТ ДУПКА ИЗЛИЗА ВЪВ ДУПКА ВЛИЗА).

198

то така

преди 2 години

и в Грузия и така открадна македония от бг, молдова от румъния и прочее. Но след време нешата си идват на място

197

Анонимен

преди 2 години

Абе на кой му дреме за територията ти? Бомбат ви заради лабораториите.

196

Анонимен

преди 2 години

Няма американски лаборатории според Зеленски, а според САЩ има. Кой лъже.

195

До Германеца

преди 2 години

Та Германец, то верно ваш Гьобелс е казал, че една лъжа, повторена сто пъти, става истина..Ама истината, рано или късно, излиза наяве и тогава лъсват нас..ните гъзо-ве.И почваме да се оправдаваме с "ама те така ни казаха и нЪ излъгаха"...

194

МДА

преди 2 години

Днес Дейли Мирър е публикувал доста документи по "анекдотите" за биолабораториите в Украйна.В прав текст се казва какви са им били целите /не са разработвали семе за краставици, както си опитват да изкарат/, както и прякото участие на синчето на Бай Дън във финансирането им!Та като изкарват тоя шут да лъже, поне да стиковат версиите, щото става комично - едните се оправдават, че били лаборатории за разсад, другия па направо вика че нямало лаборатории...

193

Анонимен

преди 2 години

До ГМО:може да се създаде като се свърже с друг вирус,койти поразява определени етноси.Няма значение това.Затова американските лаборатории в дадения регион изледват характерни за местното население заболявания.В България с ВМА провеждат изследвания от 22 март 2022 г. до 11 март 2026 г.Ако видите комар го убивайте в името на България и за всеки случай .Ние сме толкова мешани в България,че ще им е доста трудно хахахахаКой е минал през балканите тук гена си е оставил

192

Германец

преди 2 години

Бих им препоръчал на *** да изгледат интервюто, но като знам, че имат атеншън спан на муха еднодневка, разбирам, че е кауза пердута. Те реагират само на лозунги с до 3-4 думи.

191

Ralica

преди 2 години

Има Българска поговорка '' Чуждото на сред път се взима''. Наготово получихте прекрасна държава и се обърнахте срещу този който ви я даде, даже се опитвате да я фашизирате, явно няма да се получи.

190

Анонимен

преди 2 години

...Имало е биолаборатории и по непотвърденни данни са се занимавали с вируси...един познат на мой съсед каза, как неговия братовчед чул от един друг приятел за един трети човек.

189

Анонимен

преди 2 години

невероятно умен и прагматичен се оказа тои президент зеленски. възхищавам му се. говори и действа балансирано, дори се опитва да рабере и другата позиция. много путинисти не спират да го обвиняват за всички злини на света, но реално човекът е президент от 2019г., а 99% от това, което се случи, беше при порошенко от 2014-2019г. там се взе решението за нато, там нападаха донбас. зеленски успокои нещатра и донякъде е незаслужено отоношението, което получава от *** и от самия путин.

188

ГМО

преди 2 години

До АнонименЗнаеш ли как се чете ДНК за да се определи от коя раса си? Трудно! знаеш ли какво е маркер в днк и тн. Никой не може да направи такъв вирус към момента. Пишете без да сте учили

187

Дааа

преди 2 години

Зеления или лъже или е ***. Американците си признаха за лабораториите. Просто трябва да кажат, какво точно са правили в тях. Иначе има съмнения за нещо нередно и мръсно.

186

Анонимен

преди 2 години

Споко, като разчистят военните обекти и лабораториите ще си ходят, няма да ти взимат земята.

185

Анонимен

преди 2 години

Съветвам ви лятото да си купите всякакви препарати против комари за цялото семейство,защото повечето от разработките са свързани с това как може да се разпространи вируса с насекоми.За всеки случай да си купим не пречи на никой.Дано тази война спре най-накрая.Дори да са правили подобни разработки няма да се притесняваме,защото живота се стреми към продължаване и ще се модифицира щама.Има и случаи,в които след кастрация даже има известно възтановяване.Господ да ни пази.