134

cazzo duro

преди 2 години

Забелязал съм, че ако напишеш ***. или някоя друга неприлична дума, те цензурират със звездички. Ето така - ***. Обаче ако напишеш путин, не те цензурират. Някой знае ли, защо е така ?До дежурните по путин:Момчета, от 120 различни айпита ще вляза и пак ще си оставя коментара. И всеки път като проверявам дали сте ме изтрили, ще слагам минуси на путин. Така че, ползата от вашата " работа" ще е обратна.Хайде, със здраве. И вземете се разходете малко. Или си намерете свястна работа.

133

Големия Робот

преди 2 години

Засега от цялата пропагандна ***, да поясня за тези по-бавничките. Когато Русия води война, това е много,ама много лошо,нехуманно, издродско,абе страшна работа. Когато САЩ водят война, те са героите, с едва ли не божествената си намеса защитават слабите и унищожават страшните терористи...Те господарите, които сами сме си избрали, не случайно третират народа като бавноразвиващ...

132

Еленски

преди 2 години

Путин води ВОЙНА в Украйна

131

еленски

преди 2 години

А бе я кажи до къде стигна оня 64 километров конвой бе, преди една седмица беше на 5 км от киев, да не са подминали киев бе?Или той не е толкова високо точен като ракетите и не могат да уцелят града та да влязат.

130

Като хитлер

преди 2 години

Така и Путин поздравява убийците си....

129

Мамата

преди 2 години

СКОРО ЩЕ СЕ ПРЕДАДАТ

128

Анонимен

преди 2 години

Украйна ще стане на кайма заради едни зелени хартийки.

127

Анонимен

преди 2 години

Вовата ще смачка фашистите

126

Хабад

преди 2 години

Кога ще клатим нашите европедали и *** им по масмедиите? Трябва да изкореним всяка 1 продажна куртизанка,ако ще и 4млн да останем ?

125

ревааа

преди 2 години

Искам руснаците пак в Българияяяяя.

124

Ами, да...

преди 2 години

ПАБЛАГАДАРИЛ ПУТИН НА МОЛОДОЙ ВАНКА, КОТОРЪЙ ПОГИБ С ТАНКА...!

123

Затвор за терорсти

преди 2 години

Последния прокаран с натиск закон за съд на военно престъпницив Москва ЗАДЪЛЖАВА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ДА ВКАРА наглия военно престъпник Владимир Владимиров ПУТИН Поне за 15 години СТРОГ ТЪМНИЧЕН ЗАТВОР БЕЗ ПРАВО НА ОБЖАЛВАНЕ!!!Терориста Владимир род 1952 година започна жестока разоряваща война срещу народите на Украйна и Руската федерация.. ИЗбити са десетки хиляди щети за трилиони живи долари..Готви ядрена война

122

Анонимен

преди 2 години

Украйна ще е втори Афганистан.Няма да я превземат.

121

Анонимен

преди 2 години

Между сателиитите на Мъск и Т72 има 50 години разлика.Който е изпратил армията да воюва с музейни експонати направо ги е пратил за старо желязо заедно с екипажите.Военният им министър Шойгу даже и в казармата не е бил служил.Баща му бил на висок пост в КПСС,а той е строителен инженер.Ей богу, руските войници пеша да ги бяха вкарали повече живи щеше да са останали!И какво образование имат не знам,но ми прави впечатление,че се разхождат покрай саркофага в Чернобил като в някой московски парк!

120

Анонимен

преди 2 години

Ехе недейте сега путинофилите се подмокрят от вова

119

Рейгън

преди 2 години

От толкова интернет-победи руска армия не остана! На бойното поле-друго - Азов се спасяват преоблечени в женски дрехи през 'несъществуващите' хуманитарни коридори.

118

Атаман Сирко

преди 2 години

Тъй султан, чорт турецький, на проклетия дявол брат и другар на самия Луцифер секретар! Какъв по дяволите рицар си ти, като не можеш с гол г **таралеж да смачкаш! Дяволът с *р* твоето стадо яде.!.

117

Атаман Сирко

преди 2 години

Пармезане, ако жужин нямаше ядрени бомбашки за три дена ще ти изорем кучешко то котило и ще те оставим полужив на родата да те порят цял ден по чукарите, поганска твар.!!.

116

Любен Пандев

преди 2 години

Явно РОСКОМНАДЗОР е надзорник и на Dnes.bg, щом задрасква думи като "войната на Русия срещу.."

115

Любен Пандев

преди 2 години

Последните ботоксови фрази на жалкото жуже. Сега с типичния за раZZките грандомански фейк следва да обяви "велика" победа във "великата отечествена".😉😄😄срещу децата и жените на "братския" украински народ. Забележете, жужу благодари на жандармерията си, а не на армията. Защото украинците размазаха жандармите, а армията започна тихичко настъплението си към бункера му. Ще го извадят от там като плъх и ще го дадат на съда за военнопрестъпници.