19

Реалист

преди 1 година

За да се регистрира някой на адрес, трябва да сеэиздаде закон за разрешение от собственика на имота! Не може *** и Пульо да се регистрират без знанието на собственика. Товаэе престъпление в Европа. А унас как е?

18

Анонимен

преди 2 години

Че какфще са чували, те само са прибирали

17

Анонимен

преди 2 години

Леле! Те като свински черва навързани!!! Къде ни изтичат парите, леле!!!

16

Ddd

преди 2 години

Боце и Гешев нищо не знаят за тези фирми нали?

15

Анонимен

преди 2 години

Тези девет фирми са подадени на европрокуратурата от Герб от министъра на икономиката Борисов, Така,че е добре това да се казва. Забравя ли се, че Бойко Борисов отстраняваше всеки заподозрян за нарушение,дотолкова,че не пожали и Цветанов? Страшно нещо са това медиите! Решат ли, те унищожават.

14

Анонимен

преди 2 години

И сега какво, всички сме изненадани ли че се усвояват(буквално крадят) едни европари и се разпределят между наши хора???? Че то и децата го знаят. Това не е новина. Новина ще бъде когато вкарат бивши и настоящи министри на топло зад решетките ама за повечко време. Всичко друго са приказки под шипковия храст.

13

Ganyou

преди 2 години

От цялата дандания става ясно, че България пари от ЕС няма да види.

12

Банкер

преди 2 години

Вече 13 години се ширят "новини" как Борисов откраднал милиони евро , кюлчета злато, пачки , чували с евро.....! Добре бе, покажете поне 5 евро ,които да е удостоверено с доказателство , че са откраднати от Борисов !!! Поне 5 евро, другаре ! Иначе не съм видял Борисов на яхта, на известен курорт, на лукс хотел, на ски, на Малдивите........!!!! Никой не го е виждал ,за разлика от ***, Просто Киро, Кокорчо , Божков, Бобокови....... -все отбор богаташи с откраднати пари !!!!!

11

Я пак,

преди 2 години

Какво, какво ги прави ЕП?

10

Анонимен

преди 2 години

Боко ще влиза в затвора. Решено е.

9

Deutsch

преди 2 години

Тази Кьовеши ми прилича на дружинна ръководителка от едно време.Както и да е. Къде е изкусния ловец и ловък рабивач на на строителни измамници и чувало-носители Б.Рашков да се июкаже и той. Уф, забравих. Папката с доказателствата е останала в някой *** и сега обикаля да я търси.

8

ГЕРБ-ДПС

преди 2 години

Работа, работа, работа..

7

Анонимен

преди 2 години

До Абе За сачева ли става дума?

6

Анонимен

преди 2 години

По интересно е кой и как е приел тия 51 регистрации на тоя адрес ,също като се регистрират по 300 рома на един ,институциите са корумпирани и са за затвора

5

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

Нещо не виждам връзка с 50-те милиона в чували и сакове, нали и там бяха строитерни фирми?Тези ли са, други, или трети?Фактологията яко куца.

4

Срам ме е от вас

преди 2 години

Опорните на герП и Бибитко пак ламти за власт.

3

истина е

преди 2 години

Герберистката шайка е замесена във всяка една голяма кражба !!!

2

Абе

преди 2 години

Пиги, вместо да се надбягва с главния прокурор, да внесе изменение на закона, че регистрацията на фирма на даден адрес е само със съгласието на собственика. И колко още подобни съществени работи трябва да правят Пиги и Рашков, вместо да вършат мръсните поръчки на задграничните поръчители.

1

Анонимен

преди 2 години

И какво да им разследват на Фантастико ? Тук става въпрос за откраднати пари по обществени поръчки по строителството. Ти слабоумен ли си ?