38

КАТАСТРОФА се ЗАДАВА

преди 2 години

ЯВНО спасението е 90% от населението на България да имигрира и да се спасява от тази пропаднала корумпирана и мизерна държава. Колко животи и съдби ще се съсипани за поколения напред ако останат да живеят в България и плащат дългове и заеми., за да са добре дупетатите папкащи сладко, сладко

37

Анонимен

преди 2 години

Ако на тези избори са гласували 2,600,000 човека ни трябват 2,600,001 гласа за да направим 1 референдум със задължителен характер. Научете ключовете на конституцията за да ги използваме, а не агитирайте към сляпо гласуване... Погледнете ги, ИТН, ДБ, ГЕРБ, Възраждане, БСП, СДС, ПП всички са пълна леш. Как можахте да гласувате за тия? Не Ви ли е срам? Колкото по-малко хора гласуват толкова по-лесно властта попада в ръцете на народа. Пък после, ако искаме и на 1стотинка ще им направим субсидиите.

36

Анонимен

преди 2 години

И на долу писалите да им разясна, че колкото по-малко хора гласуват, торкова по-малко хора трябват за референдум със задължителен характер. Онзи на чалгара не беше уважен защото се бяха подписали по-малко от гласувалите на предните избори и референдума беше с препоръчителен, а не задължителен характер. Колкото по-малко хора гласуват толкова по-голям шанс имаме да си налагаме мнението на база референдуми. Драги сънародници вместо да избирате по-малкото зло дайте шанс на своя глас и не гласувайте.

35

Анонимен

преди 2 години

Плащаме най-високи субсидии в Европа след Финландия. Ние даваме 11, а бедна Дания е на трето място в Европа и дава 5.50 на техните депутати. Не бих гласувал за никоя партия. Като, че ли мошеника Копейкин изглежда най-чист от сите, но е консервативен на гъдулка.

34

Партия Поскъпване

преди 2 години

До СтранноТо в момета ПП Продължаваме Поскъпването взима най голямата субсидия като първа партия, ако ГЕРБ взимат 6 млн Петков и Василев правят вероятно поне по 8 млн на година.

33

Анонимен

преди 2 години

До СтранноИ къде са сега тези 6 млн в държавния бюджет след като постоянни взимате заеми?

32

Анонимен

преди 2 години

Защо си мисля че с тези пари могат да се покрият всички медицински случаи изискващи лечение зад граница

31

Анонимен

преди 2 години

То сега на власт са вашите калинки на Радев и Петков,които крадат пари с цели камиони и влакови композиции.

30

Споко

преди 2 години

След 2-3 седмици няма да има една от партиите и разходите ше намалеят с 6.5 млн лв.

29

Пич

преди 2 години

Защо трябва да плащаме ние на управници, които изпълняват само чужди поръчки? Щом парите са от нас, очаква се ние да поръчваме музиката! Щом ще изпълняват чужди поръчки, да им плащат от чужбина. Защо трябва ние да ги храним?

28

Анонимен

преди 2 години

За ГЕРП не сте взели в предвид огромното число калинки по ведомствата, които редовно внасят такса ПОСЛУШАНИЕ и които трябва в близко време да бъдат изчегъртани! С други думи ГЕРП никога вече на власт!

27

Анонимен

преди 2 години

До 32 - това е много грешна логика - дори и 10% от населението да гласува партиите отново вземат тези субсидии. Проблемът е, че ако хората не изпълнят гражданскя си дълг и гласуват, то гласът им се преразпределя и в един момент се оказва, че неслаувалите са станали причината дпс например да са отново във властта - за справка - последните избори

26

Анонимен

преди 2 години

9 000лв заплати взимат тия кияци!Тунеядци!Само тръкат панталоните в креслата и ходт скуфарчета,а като ги отворят,вътре баничка!Никакви документи!Празни тикви!

25

Анонимен

преди 2 години

Скивахте ли защо не гласувам вече?!А така дави стане ясно как папкат!!!!!

24

Данъкоплатец

преди 2 години

Ако бяха само тия 19 млн лева - бълха ни ухапала.

23

Странно

преди 2 години

Буци е лидер на организация, която изкарва по 6 млн на година, но се прави на беден, кара Шкода и лъже че яде картофи и филии с мас. Значи прикрива нещо. Лъже. Но той е лъжец, осъждан от български съд, така че няма какво да се изненадваме. Чудя се само как има лаици, които му вярват. За това някои хора казват, че ГЕРБ е партия на пpocтите.

22

6 млн

преди 2 години

ГЕРБ тия 6 млн са им като пари за банички. С цялата корупция около тях, дето генерира милиарди черни пари. Те за това са толкова настървени за власт - не знаят как ще изкарват пари, ако не им дават далавери с еврофондове. Айде давайте сега минуси. ***

21

Анонимен

преди 2 години

Продължавайте да гласувате. Всеки глас е 8лв на месец. После се смейте на 70те%, които не гласуват. Абсолютно прозрачни ми бяха всички и се радвам, че спестих 400лв на държавата. Честито на ония 30% от народа, които продадоха гласовете си на ГЕРБ и ДПС, и на онези другите дето качихте тоя предател Кики на власт. Продължавайте да гласувате, Вашият глас има значение... За организираната престъпност.

20

SS

преди 2 години

ПОМНЕТЕ ! РАНО ИЛИ КЪСНО ИДВА ВИДОВДЕН ! С КРЪВ ЩЕ БЪДЕ ПЛАТЕНА СМЕТКАТА !

19

Анонимен

преди 2 години

Кабинетът Петков е подписал меморандум за инвестиции с близък олигарх до Путин санкциониран по закона Магнитски. Става дума за Гемкорп Капитал Мениджмънт на Алберт Авдолян.