109

Ели

преди 2 години

ДБ са феноменално невежи в международните отношения

108

Калин

преди 2 години

ДБ са банда евтини копирачи, нищо не могат да измисят сами!

107

Стига бе

преди 2 години

Дали Зеленски няма малко по-важни неща за вършене???!!!!

106

Само минавам

преди 2 години

Как сте ***?

105

Анонимен

преди 2 години

Не може някой лидер да направи толкова грешки че де факто да въвлече страната си във война но вместо да се чувства отговорен за тази трагедия да се прави на герой. Антиценности са.

104

Анонимен

преди 2 години

Ще стане патаклама ,само със сеир няма да мине

103

АнатемаНаСулюПаситто

преди 2 години

Пъпчивият де.бил Пинокио си прави пиар.Клоунът има по-важни задачи и едва ли ще се появи в българския Цирк.

102

Анонимен

преди 2 години

ами то циркаджия е естествено на говори в българския цирк, наречен НС. Ама беше забранил говоренето на български език сред нашето малцинство в ***

101

hmmm

преди 2 години

Имах съмнения, но вече съм сигурен. На последните избори съм сбъркал....

100

Фрутино

преди 2 години

Ох, ДБ-та, ох няма да се научите значи хаххахах

99

Анонимен

преди 2 години

Обикновените американци не знаят и че в момента в украйна върви руско-американска война в резултат на която ще загубят страната си. Сега е началото, тепърва предстои разгръщане на военни действия, в момента тяхното правителство налива бензин в пожара в украйна.

98

Анонимен

преди 2 години

ДБ е антибългарска партия. Зеленски е забранил опозиционните партии в украйна. В същото време продължава да работи с нацистките батальони. Демократическа = на демонокрадците -- това е разшифровката на името на партията.

97

Любопитни факти

преди 2 години

Знаете ли че доста американци са убедени че те са основната причина за освобождаването на България от Османската империя. По този повод в Ню Легсингтън - Оахайо има паметник на който е изписано "MacGAHAN LIBERATOR OF BULGARIA" (МакГАХАН - Освободителят на България) - по повод американския журналист Джанюариъс Макгахан изпратен и писал за зверското потушаване на Априлското въстание. Лошото е че сме получили само съпричастност и съчувствие - което ми напомня на нещо в момента .....

96

Mногознайко

преди 2 години

Какво ще го слушате тоя, слушкайте задокеанските си приятели и това е достатъчно. Много лошо правителство за два месеца хиляди грешки. И колкото повече стои толкова повече греши.

95

Анонимен

преди 2 години

Аз и цялото ми семейство никога повече няма да гласуваме за ДБ! Особено след тъпите изцепки на тулупа Мирчев, цялото ми семейство се отказа от тях. Надявам се да не ги видим в следващия парламент

94

Анонимен

преди 2 години

Някакви крокодилски сълзи ли трябва да предизвика Зеленски? За сметка на интереса на българското население. ДБ не можаха ли по голяма тъпотия да предложат. Какво общо имаме ние с Украйна че да слушаме речи на украинския президент в българския парламент.

93

Анонимен

преди 2 години

Който го е канил Зеленски, най добре да ходи в Украйна да взима интервюта и после да разказва какво са си говорили. Ако оцелее разбира се, но самоотверженост трябва! ДБ да слагат каските и да се изселват в Украйна. В Бг не искаме война!

92

Анонимен

преди 2 години

Откога сме толкова загубен и състрадателен народ че да се включваме във война зорлем, когато проблемът не е наш. Тази война е между САЩ и Русия. От какъв зор ще слушаме президента на Украйна в Бг парламента. ПростоКиро няма ли по добри идеи за благото на народа си. Или той само американците слуша.

91

Ха ха

преди 2 години

Ами да го изслушат. Но, няма да му хареса. И половината парламент няма да му става на крака и да го аплодира. Да не говорим, че от Възраждане ще има бурни освирквания. Самият Зеленски ще се изложи и засегне. А от ДБ ще се чудят, къде да се заврат от срам. Ще излезе, че нарочно са поискали изслушването му, за да го освиркат.

90

Анонимен

преди 2 години

Този зеления всеки ден ли ще изнася представления,тази пиеса сме я гледали,но ако много искат и са взели вече билетите,да я пускат.После ще ръкопляскат и след това,всички ние ще платим пиесата с помощи и въоръжение от богатата ни армия и препълнения бюджет.Посланика на сащ ще каже браво и нашите ше зачервят бузките от кеф