33

Митко

преди 2 години

Русофилите с пяна на уста защитават човекоомразен режим. Няма значение за жертвите - всичко е геополитика обясняват авторитарно... Абе му-ш-мушро-ци, национални предатели такива - кога ще се осъзнаете че сте *** точно заради руската хибридна атака у нас? От 1944 - та досега всичките ни партии и политици са зависими от Русия. Всичките ни корупциоонни схеми са с руснаци. А на вас все американците са ви виновни - отворете си очите и си затворете устите, че за смях станахте

32

Алън Грант

преди 2 години

До Мдааа ДааааИ мислиш,че диктаторчето с ботокса ще се задоволи, пропуснал си часовете по история.

31

Алън Грант

преди 2 години

Рядко неграмотно написана статия, защо пишете за материя от, която нямате хал хабер?

30

Анонимен

преди 2 години

Един комшия от сутрин до вечер се наливаше с водка поради което понякога имаше руски акцент. Бог да го прости, беше хакер. Казваше:- Като ти хакна един басmун!

29

Анонимен

преди 2 години

Ех, верно е просто. Русия излиза от суверенната държава, връща им и Крим, в НАТО влизат Украйна, Грузия и Молдова, свободни избори в Беларус и ако решат и те. Всички заживяват мирно и щастливо. Ама пустите му имперски амбиции, които така или иначе са неосъществими..

28

Мдааа Даааа

преди 2 години

А колко е простичко да се реши проблема!!! ВАРИАНТ за мир: Единствен разумен!!!! Зелински мисли за народ и държава вдига белото знаме дава безусловна капитулация и иска мир!!! Принуден вече байизкукуригал прави преговори с Путин и приема условията му от преди операцията т.е. НАТО и байалцхаймер си прибират играчките и спират да пpeпиkaвaт бърлогата на мечката!!!! И тъй ще си заживеят в мир и спокойствие много и дълги години!!!Е защо ги ручаа жабетата като можеше и без патаклами да се уважи предложението на Путин!!!

27

анонимен

преди 2 години

Криптовалутите имат вече ново име-шменти-капели.

26

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 36 С криптовалута ще си купиш от виртуалния магазин криптобаничка. Да ти е сладко

25

Анонимен

преди 2 години

Да не забравяме че компютрите не са се родили в Русия. Цивилизования свят е виждал и по големи и по надути пуяци. 90% от базовия компютърен софтуер се ражда на едно място и той не се прави по заповед на някой наполеончо, а защото по умните са сметнали че е необходим. Така че и тия ще отпътуват в небитието или както много други говорещи руски ще се примолят за работно място там. А там успява само който МОЖЕ

24

Анонимен

преди 2 години

От години се говори, че елита ще спре тока и ще обвини руснаците.Целта на изключването на тока, ще е да се забавят развитието на криптото и средствата за комуникация, които вече са опасни за банкерите.Хората ще се обърнат масово към крипто в близките години, заради инфлацията, и ще изпразнят банките, а социалните мрежи ще се използват за организиране на съпротива. Разбира се това не се харесва на банкерите и затова те сами ще дръпнат шалтера.Отсега да знаете, че не са руснаците.

23

Бря я

преди 2 години

се страхува Западът? Да няма тоалетна хартия , малийй хакерите им хакнали тоалетните, че и задните отверствия , аууу

22

Анонимен

преди 2 години

А нещо за решението на НАТО отпреди малко да вкарат още войски в България?!

21

Гиб Мелсън

преди 2 години

В чешките медии пише, че в Украйна се увеличават кражбите по домовете. Когато ги хванат крадците ги връзват за уличен стълб и им свалят гащите. Има вече доста кадри от тези украински методи в ютюба. Само напишете thieves in Ukraine и ще видите. Украинците явно се обичат да се гаврят с хора. Действат като индианците в америка които са имали кол на мъченията.

20

По-далече от Азия

преди 2 години

Не трябва да се вярва на Русия и Китай. Азиатските държави са тоталитарни и несъвместими с европейското мислене!

19

До западът

преди 2 години

Не, те в САЩ изобщо нямат хакери, ама никакви. Държавата, която привлича най-големите капацитети да работят за тях и където се намират най-големите технологични компании оценени за трилиона долари, няма хакери. Боже, боже...

18

Анонимен

преди 2 години

Понеже руснаците са измислили Интернета, та американците трябва да се страхуват...

17

Латерна

преди 2 години

Преди дни беше съобщено, че на хакерски атаки са подложени руското правителство, военното министерство, средства за информация. Журналистката не пише за това! Статията е некоректна, защото говори за предположение. Нещата всъщност стоят така: "Крадеца вика дръжте крадеца".

16

Анонимен

преди 2 години

Абе важното е Западът да се страхува от нещо. Така се контролират овците по-лесно. Те затова и хамериканците са измислили големата вражда с Русия още средата на миналия век. Щото са си сбирщайн и ако нямат външен враг да се обединят, ще се избият едни други. Та в резюме: не е важно от какво се страхува Западът, а да се страхува.

15

Западът

преди 2 години

много рано се зарадва, че е спечелил войната с/у Русия, Китай и комунизма..............както му викат, макар, че комунизъм никога не е имало................много рано.................сега руснаци и китайци много имат да им връщат...........на западните държави!!!

14

Пфффф

преди 2 години

По план, след кромида идва втора фаза на проблемите с банковата система,породени от кибер атаки и спиране на нета.Западявайте се с кеш.