16

Анонимен

преди 2 години

канцерогените са най-съществените причинители на рак изобщо- химични в-ва в храните, въздуха, водата, физични- лъчения, биологични от мутации от вируси, бактерии и гъбички като плесени идр, предразполагащи възпаления, ранички, цикатрикси, хронични възпаления, стрес, дистрес, имунен дефицид ......

15

Анонимен

преди 2 години

До До 20.....Може би не са имали нужда от такава помощ, баба ми си отиде на 89 години с всичките заби, тя не знаеше какво е това зъболекар. Чудеше се, като водим децата от малки години на зъболекар, какво щели да правят по-нататък. Та така, по-здрав живот са имали, без днешните многобройни ***, които ядем, може би и спокойствие. И не съм я чула да реве и да се оплаква от живота си.

14

Човек за реализации

преди 2 години

Аз съм дар от БОГ ТАНГРА за вас ! Издигнете ме да стана цар на България ! Няма да съжалявате ! Няма да викам и няма да бъда лош ! Нека да бъдем реалисти и научно доказани специалисти !

13

До 20

преди 2 години

Със сигурност са доживявали, ама без топличка вода, мекичка тоалетна хартия и зъболекарска помощ, не ми го хвали това доживяване...

12

Анонимен

преди 2 години

И картофите от Молдова, дървесината от Украйна, рибата от Япония... Много здравословно - картофки с рибка.

11

Анонимен

преди 2 години

Обедненият уран в сьрбия исипан от сащ

10

Анонимен

преди 2 години

Това че ковид ваксините водят до над 300% увеличение на онкологиите е лъжа на ***! Данните от DoD на които се базират тези лъжи не са предоставени по каналния ред и заради това не може да им се вярва! Спрете с лъжите антиваксъри такива!

9

Анонимен

преди 2 години

Причината да зачестява ракът на гърлото е папилома вирусът. А той се предава чрез полов акт или чрез френска любов. Майка Дъглас така го е хванал. Така че мъже не ближете прасковите.Опасно е.

8

Анонимен

преди 2 години

Преди някой да хване рак на гърлото поради некачествен алкохол отдавна ще си е заминал от цироза на черния дроб.

7

Анонимен

преди 2 години

Ракията преди да не се е правила в завода, само моля моля от векове има ракия и цигари и хората са живели по 100 години храните пълни с химикали те са причината

6

Хахохо

преди 2 години

"консумацията на некачествен домашен алкохол"От Водка Флирт не става, викате?

5

До 4:

преди 2 години

Само дето този чешит, който го пускаха да ни развесели, е починал 6 месеца след култовата му фраза за д-р Радева.

4

Анонимен

преди 2 години

Естествено, че най-честите фактори са алкохола и цигарите. Какво неясно има?

3

Няма как

преди 2 години

Доктор Радева ми е забранила да пия вода!

2

Анонимен

преди 2 години

Mpъсният въздух!!! Само вижте индексите за чистотата на въздуха в големите градове и всичко веднага ще Ви стане ясно!

1

Анонимен

преди 2 години

Статията изобилства от глупости, тук таме има нещо вярно. В случая вярното е че има връзка между HPV и ракът на гърлото, както същия вирус е виновен и за рак на шийката на матката, както доказват проведени проучвания и научна литература, а не "Един от ИСУЛ каза" Останалото вероятно са глупости тъй като не са цитирани релевантни източници.