51

Роко Скиавоне

преди 2 години

Това е най малкият проблем,*** няма да има пшеница и кукуруз,аз хлям не ям Големият проблем е ,че в Африка например като започнат да гладуват първото нещо което ше направят е да изкупят лодките ит Декатлон и да дойдат на гости при нас в Европа,говорим за милиони хора

50

Чоко

преди 2 години

Ако имаме нормално правителство проблем с изхранването България не трябва да има. Произвеждаме си всичко. Имаме и жито, царевица, слънчоглед. Проблема е да не изнесем всичко, както по времето на Жан Виденов и да се окажем без хляб, олио и фуражи. Кирчо и Кокорчо да се вземат в ръце и да изкупят необходимите количества за България а ако има търсене да ипозволят износ на добри цени.

49

Анонимен

преди 2 години

Тя Украйна е ясна, ни ще засее, ни ще жъне, но откъде накъде мислите, че Русия няма да сее, на нейна територия бойни действия няма, ще сее, ще жъне, торове сама си произвежда, е няма вероятно да изнесе много от житото и слънчогледа, но от глад няма да умре! да му мислят тия дето не могат да си внесат от нея!

48

В.

преди 2 години

Най-големите губещи ще са приобретателите на скъпи недвижимости.

47

Анонимен

преди 2 години

Няма да е само газа , а всички ресурси , като метали , нефт и зърно . ФЕД пбаче вдига лихвата на 1.75 - да видим ! Мисля че Русия отдавна трябваше да се отвърже от долара . Всяка империя като такава , трябва да има собствена валута , ресурси , армия , език , култура , герб , знаме и тн. Американците няма да им хареса и ще направят всичко да запазят доминацията на долара , но изглеждат обречени .Имат много врагове по света и тепърва ще берат ядове като рублата стане конвертируема

46

анонимен келеш

преди 2 години

Пишете,пишете тролчики:)Света нагледно сега видя,че с Русия и Путин никой не иска,въпреки разни заплахи с танкове,газ,петрол,пшеница и жито:)Ревели ви се?:)

45

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Русия плавно преминава в разплащане с рубли. След една седмица влиза в сила постановление на Путин, недружествените държави да заплащат газта и нефта с рубли. Постепенно с рубли ще се заплащат и всичкои суровини които се изнасят за ЕС и САЩ. От утре, Египед вдига таксите за преминаване през Суецкият канал на танкери превозващи нефт и втечнен газ, с 15 %.А ЕС плащаше на западните фермери ДА НЕ обработват земята си !И ДИ О ТИ !

44

Док

преди 2 години

До 54 Едно смислено мнение. Трябва да търсим възможност за доставки на газ. Основна суровина за торовете е газта.

43

Док

преди 2 години

Какво ми говорите за Египет, Нигерия и пр. подобни shithole държави? Да си *** по каналния ред. България 2020г - 6.5 млн тона пшеница, 2021г - 7 млн тона пшеница. Слънчоглед - всяка година за поне 5 напред. Ако управляващите имат топки да ограничат износа нищо няма да усетим. Щом ще го караме да се оправяме по единично така да бъде. Или ще се осъзнаем, или ще мрем. Имаме земя. Трябва малко воля. Трудните времена раждат силни хора. А Путин да пие нефт и да пикае газ ако иска.

42

Анонимен

преди 2 години

Основния риск за ЕС и в частност за нас е недостига на торове. А за африканците и други мързеливи слабоумници не ми дреме, ако искат да се самоизяждат, да са мислили по-рано.

41

Анонимен

преди 2 години

1 декар= 1кг злато

40

Кармазъ Сикиш

преди 2 години

Някои *** по-долу си мислят че като сме производители на пшеница, слънчоглед и т.н. ще ни се размине глодомора. Я кажете как сте със златото момчета, има ли евтино злато на корем...все пак сме производител.... тъй де бългейриън компани дънди прешъс метълс са.

39

Анонимен

преди 2 години

Не си ги произвиждаме ние слънчогледа и пшеницата, произвеждат ги крупните другаре на партията с огромни земи. Те ше си продават продукцията свръх скъпо навън, а вие ше ривете. Като ви казах, че хляба ше стане 20лв до края на годината, ойро джeндерастите ми слагаха минуси и ми обясняваха откъде изгрявало слънцето. Слушайте ги още тия комyнета и може и 40лв да стане леба.

38

Анонимен

преди 2 години

Житото ислънчогелда ни еси ги поризвеждаме,трябва да се наказва спекулата в БГ. За нас проблем е нефта и газа,и правителството на прости те кирчовци,които работят серщу интерса на бг народ и не искат да сключат БГ-Руски договор.

37

Анонимен

преди 2 години

Ами така като гледам цените в магазините май ние сами си го начyкaxме с тия санкции срещу Русия определено България е сред най-губещите

36

Анонимен

преди 2 години

Колонията България, а след нея и останалете колонии в Европа!

35

Волен Сидеров

преди 2 години

АТАКА ПОБЕДА! Волен е с пушката и ще помага на Русия.

34

Анонимен

преди 2 години

Инвестирайте в рубли. Рублата стана световна валута като долара.

33

Анонимен

преди 2 години

А колко просто беше когато Путин поиска гаранции за сигурността на Русия от НАТО, да изтеглят част от въоръженията от руските граници и да поемат ангажимент за неутралитет на Украйна. Нищо от това, което виждаме, нямаше да се случи. Само че на запад се изсмяха и казаха на Путин "искате по-малко НАТО по границите си, ще получите повече НАТО". Както се казва, като не искаш мира...

32

Анонимен

преди 2 години

Рублата е обезпечена с петрол и газ. Търгувайте с Русия, за да печелите рубли.