243

Петият бустер

преди 2 години

То без да нахлува плана по Шваб си върви.Имате световна икономическа,криза,идва и хуманитарна след нея.А вие още умувайте кой кого е нападнал Кукловодите отдавна движат и Бай Дън и Путин даже и такива като ония на сев.Кореа

242

до 290

преди 2 години

"...То (ядрено оръжие) трябва да и бъде отнето за да приключи ядрената заплаха за света." ............ . Ама нямате грижа, той Путин нали ви обеща, че ще ви го изпрати, ако не си седнете на 0cepaните ***...

241

ИСТИНАТА

преди 2 години

Европа се самоубива! Не чухме Путин и затова сега чуваме бомбите....Петко Добрев анализатор 9.2.22 в Епицентър. Когато Путин ни казваше: "Посъветвайте Зеленски да изпълни Минските споразумения", какво правихме европейците? Ами занимавахме с вредата от мусаката и *** стремленията. Е, не чухме Путин и затова сега чуваме бомбите. И европейците трябва да си отговорим на най-важния въпрос щеше ли да има война, ако бяха изпълнени от страна на Украйна Минските споразумения? Не, нямаше да има.И защо трябва тогава да се правим на *** и да търсим вината единствено и само в Пyтин?

240

Анонимен

преди 2 години

огледайте се пи соц медиите и каналите какво мислят българите, какво пишат руснаците тук в Бг за населенуето и политиците. Слезте в реалнистта, народа се плаши от беднотията която се задава а не от зелени човечета.

239

Анонимен

преди 2 години

хайде още един анти руски папагал. Ьо преди месец ни заливахте с папагали вирусоразбирачи сега с политразбирачи. Всеки ден по един богоугоден полит коректен.

238

Анонимен

преди 2 години

Естествено че САЩ ще търсят нов световен ред. Русия доказа че е терорист и че не трябва да има ядрено оръжие. То трябва да и бъде отнето за да приключи ядрената заплаха за света.

237

Аз

преди 2 години

Руснаците сами ще го премахнат Путин.

236

HeinrichHimmler

преди 2 години

Какви са тези статии с въпрос. Подведен ли е бил. И да разсъждавате сто години няма да разберете истината, защото гледате само как да промивате мозъците на хората и да ги правите русофоби!

235

Смук

преди 2 години

Някой ако може да ми обясни думата волунтаристичен. Това някаква звучна българска дума ли е???

234

Факт

преди 2 години

Има само два възможни варианта: Русия става неформална колония на Китай или ядрена война и Русия става колония на Китай. Като междувременно разпадане на Русия не е изключено и не пречи на нито един от двата варианта.

233

Sgt. Pepper

преди 2 години

Тия от Атлантическия клуб са "на всяко гърне мерудия". Мнението им не чини и пет пари, и няма никакъв смисъл да се чете.

232

Анонимен

преди 2 години

Не се пише със всеки, със се употребява, когато следващата дума започна със "с" или "з", в случая не започва. Трябва да е с всеки. Понеже нямате една статия написана правилно, без грешка, днес отново ви ги поправям.

231

Анонимен

преди 2 години

Путин е просто парче. Колко *** трябва да си, да си помислиш, че народа ще те посрещне като освободител, след като преди това си нахлул в държават му, откъснал си части от нея и си разпалил война в други части? Все едно Турция да окупира Кърджали и да изпрати оръжие на турците в Търговище да искат независимост и когато турските войски прекосят нашата граница, ние да ги посрещнем като освободители.

230

Анонимен

преди 2 години

Не вярвам, че запорираните финансови активи на РФ ще са в състояние да покрият бъдещите репарации. Най-вероятно ще се стигне до териториални компенсации [връщането на Украйна на териториите присъединени към Русия през 1954, за сметка на Крим]. Ще се наложи и целият износ на въглеводароди дълги години да се менижира от Украйна. Добър изход от тази ситуация за Сибир и ДИ е да се присъединят доброволно към Китай. До хребета на Урал, в същност.

229

Анонимен

преди 2 години

Путин го манипулираха яко военните и политиците с имперски интереси. Показвали са му снимки и клипове на новосформираните батальони от доброволци. Промивали са му мозъка че едва ли не украинците безпричиннпо са хванали оръжието и удобно са премълчали кой е въоръжил другите и е разпалил искарата на национализма, там където хората са си живели спокойно в една държава, както ние с турците си живеем мирно в България.

228

Анонимен

преди 2 години

Пак не познахте. Просто службите му са толкова кадърни, че не са могли да преценят ситуацията трезво. Имали са много шпиони-русофили на важни държавни и армейски постове, които са им се кланяли и са ги уверявали че народа ги обича и ще ги посрещне като освободители. И алкохолиците са повярвали на русофилските подмазвачи, вместо да проверят информацията на място. Позната ли ви е картинката?

227

Анонимен

преди 2 години

За поне половината наши сънародници, най-великият човек на планетата е психичноболен дребосък, с ботокс в скулите и комплекси, които не се събират и на 18 000 000 кв.км

226

Кремлевский Чикатило

преди 2 години

Подведен или не ще бъде съден за престъпленията си. И той подведе хиляди наборни войници на по 18-19г че отиват на учение а реално ги прати на заколение. Ще гори в ада Пyтлеpa!

225

Анонимен

преди 2 години

Някой ще бъде ли така добър да ми обясни-защо им спретнаха тоя майдан? Та тея укри не получиха и трохичка срещу загубените животи тогава. Единственото, което получиха от добричкия запад, са оръжия трета употреба, да си жертват живота и дай Боже, да надвият Путин. И да освободят запада от руска зависимост, ама някак не се получава. Заложиха на куц кон, но на кой ли друг?

224

Аз

преди 2 години

Психопат с комплекси и изживян живот - възможно най лошата комбинация за диктатор с военна мощ!