20

Д-р. Гигълс

преди 2 години

Навални мисли че е Нелсън Мандела и греши защото Нелсън Мандела е бил в затвора в демократична държава а Навални е в православна олигархия , и ако ЮАР е демокрация представете си РФ където само смърта е решението . Найвник

19

Мистър Пропър

преди 2 години

Борис Немцов беше руснак който искаше да прекъсне порочния кръг в Русия и резултатът е на лице . Избиха и прогониха интелигентните руснаци и остана сплъстената вата и техния Гасудар да се черпят с Бояршник и Новичок

18

Навални

преди 2 години

Никога не е искал политическо убежище. И се бори за свобода в Русия. И се върна с ясното съзнание че кагебееца диктатор ще го сготви. Е това е мъжество и смелост. Не като да стреляш с ракети по украински градове докато си седиш на топло в бункера.

17

Е имали

преди 2 години

Некой противник на диктатора, и да не е убит или признат за виновен. То и не малко журналисти които писаха за "несменяемия" бяха убити или изчезнаха, а вестниците в които по ликуваха затворени.

16

Анонимен

преди 2 години

Руски съд призна Навалния моше-ник за виновен в измама и го осъди на 9 години лишаване от свобода при строг режим на изпълнение. Край с интернета.

15

Анонимен

преди 2 години

Нека си гние в затвора тоя, на кой му пука?

14

Анонимен

преди 2 години

Този е същият ЛУНАТИК като Зеленски , и колкото по-бързо се отърват от него толкова по-добре за всички , защото ако го изтърват Американците ще го насъскат по същия начин и тогава Руснаците ще видят "ценности " и как им РАЗГРАБВАТ държавата пред очите им без да могат на направят каквото и да е ( също като при нас ) , та света ще им се извие !

13

Анонимен

преди 2 години

Навални ще получи остро отравяне от развалена храна в затвора и край.Ще има наказани надзиратели с мъмрене и злоупотреби със затворническата храна. Крадели новата храна и я заменяли със стара с изтекъл срок.

12

Анонимен

преди 2 години

Съдията, който осъдил Цветанов на 4 години затвор, Боко го сменил чрез лъжи в Пеевските медии и бокови хора в съда. Нашият "Затворник за един ден" беше същата карикатура на диктатор.

11

дядо Лико

преди 2 години

Голямата грешка на крадеца Навални е ,че избра да крадне в Русия. В България никой нямаше да го закача, ако си плати такса спокойствие.

10

Анонимен

преди 2 години

Техният Гешев е същият като нашия Гешев.

9

Анонимен

преди 2 години

Мисирките както винаги не казват защо е осъден Навални и поне от кумова срама да бяха споменали френската козметична компания "Ив Роше" която е подала жалбата за измама, а дали е имало такава е друг въпрос

8

анонимен

преди 2 години

Имаше един период, в който Навални беше в Германия да го лекуват. По онова време на Студената война, активист като него веднага щеше да получи закрила от Германия и да остане като политически емигрант там. Не можах да разбера защо немското правителство го върна обратно в Русия ? Той не поиска ли политическо убежище?

7

ликвидирайте джуджи

преди 2 години

Веднага след като обесят Путин Навални ще го пуснат.

6

хаха

преди 2 години

Тоя оттече. Може да се опита да агитира мечките в Сибир, друга публика едва ли ще има.

5

vlady

преди 2 години

Алкаш Навални ще остане още дълго без пиячка.

4

?

преди 2 години

"Руски съд призна хвърления в затвора..." Тоя не го правете герой. Крадец си е от всякъде, въпреки "ореола" на политически затворник какъвто се опитват да го изкарат от Запада

3

Анонимен

преди 2 години

На такъв не може да му пришиеш нищо криминално, както и на Йончева, щото са активни политически и всичко веднага се политизира... Никой няма даверие на такива държави и реално остава впечатление за политическа репресия.

2

Анонимен

преди 2 години

И рая гад е слуга на сащ

1

Евроукранизация...

преди 2 години

Кирилл Федоров автора на популярния рускоезичен ютуб-канал по военна тематика е арестван в Рига/Латвия. Европейските власти искат да му лепнат обвинение в държавна измяна заради пророруския оттенък на материалите му.И ДОТАМ със свовобаодата на словово и със фалшивовто подържане на разлличията. Добре дошли във украинизацията на Европа и тоталитаризма! Канала се казава "История Оружия" - гледайте и преценете сами колко е паднала Европа!