259

Анонимен

преди 2 години

Абе, Петков, глупчо нагъл, държавата потъва, всички браншове са пред фалит, ти се занимаваш с никому ненужни простотии. По-некадърно правителство не сме имали! Но основният виновник е Румен Радев, който ги докара и който незнайно защо се покри и вече не показва юмрука. Срам, голям срам! Горко ни на всички!

258

Кико

преди 2 години

*** от класа си Кире! Ще ни докараш до просяшка тояга! Шефа ти Черепов не се спира от нищо!

257

Специалист

преди 2 години

Горкия череп, колко пари даде да докара на власт Кирчо и Асенчо, а те май нищо няма да направят!?

256

Анонимен

преди 2 години

Администрацията на Европрокуратурата у нас първо трябва да започне с куфарните милионери и борчетата който създаде БСП и ДС....и така чааааак до 2022г.Иначе преливане от пусто в празно.

255

Анонимен

преди 2 години

Току що СГС отряза мераците на Петков да атестува Борисов. То е обявено за оротиво законно от състава на съда.

254

Анонимен

преди 2 години

Стига са се разследвали едни други. парлама. Да разследватт родата на олигарсите, на които са прехвърлени парите, напр. от Нинова, Йончева и т.н. и да разследват *** фирми, фалшивите земеделци. Горите изчезват постепенно, включителни резерватните. Водите, въздухът и плажовете не могат да бъдат частна собственост по международните закони, освен на частен остров. Как може някой да си загражда плаж и минерален извор - това е недопустимо. . Всички хора трябва да имат свободен достъп до тях

253

Анонимен

преди 2 години

278 Европейската администрация ще си я плаща Брюксел. Виж, надутия си антураж от многобройни съветници и съветници на многобройните си министри, няма да я плаща Киро просто, а обикновените българи.

252

Анонимен

преди 2 години

След като Петков се самопредложи и пое ролята на обвинител, следовател и свидетел срещу бившия премиер и лидер на опозицията, ще е чест "гост" в тази администрация. И Мустафа няма да може да му помогне.

251

Анонимен

преди 2 години

Всяка седмица се прави нова администрация... Ще се наемат още кафеджии - чиновници... Нали уж щеше да се съкращава сегашната ???

250

Анонимен

преди 2 години

Кьорфишеци и Кирови хипотези пак. Пука и на европрокуратурата за изцепките на Божков адвокат Рашков

249

Анонимен

преди 2 години

Тоя Киро кой го избра?! Аз не съм, и вие не сте.

248

до 272

преди 2 години

верно е резил, но тва е положението след 70 и кусур години подлагане на москва и прилагането на методите на техните "бизнесмени" , справка- куфарчетата на Наще хора от ДС . Много загоряла лой има по българската фурна, яко чегъркане трябва

247

опааа

преди 2 години

тоз път я оплескаха и черепи и тикви и всякакви мустакати тарикати! иде видьов ден

246

Анонимен

преди 2 години

Само дружките от ЕНП притеснени :)

245

баси резила

преди 2 години

Не съм очаквал подобно нещо!С това беше показано,че у нас няма държава,а това,дето го пишат "народ" е най-обикновена безродна cгaн!От това по-лоша оценка няма!

244

Анонимен

преди 2 години

Ще трябва да разчитаме на европейската прокуратура, щом нашата не иска да работи и не иска да освободи място на други - които искат.

243

Анонимен

преди 2 години

МВР да разследва изтичането и да накажат отговорния за това!

242

Да, добре.

преди 2 години

С две думи Кирето иска да каже: Отидохме на сватба без х*й.

241

ПРОСТ-о Киро

преди 2 години

Киро ни покза нагледно, какво е корупция и погазване на конституцията на най-високо политическо ниво.Да припомним само ,че Кирил Петков даде 35 млн лв от нашите пари на два пъти фалирала, офшорно регистрирана компания за електро коли, собственист на двама албанци.Досега има една гола поляна от тях като резултат и един голям среден пръст за нас ....

240

Иван Костов

преди 2 години

До Анонимен"после да не се чудите защо българските компании и фирми не печелят поръчки и големи проекти" - основно български компании печелят големите поръчки, което всъщност е проблема, защото повечето от тези компании са кухи фирми или компании, управлявани от некадърни бивши комунисти ДС агенти, които взимат подарени фирми и активи.