67

Анонимен

преди 2 години

Тая с 3-а и 4-а инжекция БЕШЕ! Ние да не сме опитни зайчета на Пфицер (Пфайзер), Модерна и Астра Зенека! Накарайте активите на ПП, ИТН, БСП и ДБ да се ваксинират! При нас е 4 месеци почивка, а старите хора кълнат Киро, Нинова и онзи ***-Пульо от БКП Гьоков, които излъгаха пенсионерите с уж 15% осъвременяване на пенсиите, което реално стана 5%. За онези болшевики от БКП е ясно - лъжат и мажат по рождение, но и Киро не пада по-долу от тях! Работата се оказа Стани ти, та да седна аз!

66

Анонимен

преди 2 години

МЗ не разбрали че ползи от ваксинация НЯМА. И ваксинираните се заразяват,разболяват, влизат в болница и умират. И това е ФАКТ. Хайде да не се залъгваме повече че тия калпави ваксини пазят.

65

Анонимен

преди 2 години

Админитеееее ааллььооууууууу и да триете коментарите се таз!!! Хората са наясно със себе си! Вече! Ха понапишете нещо за някоя кампания на МЗ за превенция на сърдечно-съдови те заболявания, диабета, затлъстяването в ученическа възраст и т.н. и т.н.Те туй може да е новина! Другото е п*о*м*и*я.

64

Анонимен

преди 2 години

Не мерси, лек ви ден.

63

Анонимен

преди 2 години

хммм ти обикаляш ама светкаш на скенерите че си ваксан с графен!а и ония палави мак адреси около ваксинираните как им викаха Покемони е доста интересно.най ми е забавно да гледам ваксаните на работа с bluetooth low energy как се движат че и на разтояние до тях ми дава!

62

Кунчо Бустера

преди 2 години

Лице на кампанията за бустеризация ще е главният *** на републиката - Ангел Кунчев. След тройна вулканизация успешно преболедува сезонен грип за има-няма два месеца. А в момента изглежда видимо подмладен с 10-на години.Патрон на кампанията ще е Георги Коритаров, Ваня Костова и останалите знайни и незнайни герои, паднали в борбата с течните нано-технологии и генни модификатори.

61

Анонимен

преди 2 години

Колкото повече инжектирани, толкова по-малко инжектирани много скоро. Инфарктче инсултче тик-так.

60

.

преди 2 години

Колко струва тази кампания и колко от нашите пари от бюджета ще се изхарчат за нея?

59

Анонимен

преди 2 години

Тези отрови убиват и осакатяват хора! Тонове доказателства

58

Darth shadow

преди 2 години

нещо плана за убиване с ваксините изостава, хората разбраха откъде духа вятъра и какво се случва в последствие и не искат да умират от тези отровните графенови ваксини бълвочи..

57

БЕЗВРЕДНИ БЕЗОПАСНИ

преди 2 години

Супер, а ще напишат ли за деветте страници ужасни странични ефекти? От документите,които файзер искаха да УКРИВАТ 55 години? Ще напишат ли за ползата да имаш сърдечно заболяване или съсирек в мозъка на 20 годишна възраст? А за ползата от кой бустер става дума? От четвъртия? Или може би е време да говорим вече и за ползата от пета инжекция, понеже първите четири са безполезни? Абе има ли още хора да не са видели ИЗМАМАТА?

56

Анонимен

преди 2 години

Моля, българските граждани да започнем кампания за вредите от МЗ върху здравето ни и личния ни живот. Лъжат, мажат, обират ни и ни убиват с цел финансова облага.

55

ToPhD

преди 2 години

Смятахте, че ще се измъкнем ли?!? Втора част на действието тепърва започва. В комбинация с военни маневри + ,,неочаквана'' пандемия отново, ще ни се разкаже играта! Постъпленията за някои високи постове от Ковид кризата и от войната са огромни и лесни и скоро няма да ни оставят на мира! Нищо, ние нека продължаваме да се делим на две групи, да се псуваме, да спорим за партии, те ще ни довършат (споко) и живота ни ще мине в забава и веселба! ГъзГлаваЗатрива!!!

54

Тия сериозно ли?

преди 2 години

Имам чувството, че тия наистина с нещо са ги облъчили... Не разбраха ли, че българите няма да се ваксинираме..

53

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се забранят всички пропагандни сайтове и да вкараме в затвора пландемистите. За три години бая мизерия сътвориха.

52

Анонимен

преди 2 години

То всичко свърши, който се е излъгал - съжалявам.

51

Евроатлантик

преди 2 години

Ето Жириновски с 8 ваксини го хвана Ковида,значи минимум 9 ваксини трябва да имате за да бъдете защитени.9

50

Анонимен

преди 2 години

Бъдете проклети. Бял ден да не видите.

49

Анонимен

преди 2 години

Господ да ви убие, мошеници жалки, насилници, ковид нацисти!

48

единсимисли

преди 2 години

Пак ли започвате ?