143

Анонимен

преди 2 години

Към *** ХристоваКогато копирате и преписвате може малко повече да се постараете, футовете не са много позната мерна единица при нас!!!

142

Някой

преди 2 години

"Как Владимир Путин крие огромното си състояние?" точно пък днес.бг ще знаят! Хех направо ми дотегна от пропаганди, лъжи и манипулации. И едните лъжат юнашката, ама и другите неостават по- назад. Интернет се *** в симбиоза между порно, лъжи и реклама.

141

Анонимен

преди 2 години

Един дребосък на 70. Дайте му целият свят, за да го вземе утре, когато се изпъне на площ 2 на 2м. от общо личните му 18 000 000 кв.км

140

Анонимен

преди 2 години

Не се впримчвайте в сребролюбието, задоволявайте се с това, що иматеЗащото сам Бог е ракъл:"Никак няма да те оставя и никак няма да те забравя"Послание до евреи 13

139

Анонимен

преди 2 години

И за какво пишете за богатството му, за да го намразим ли? Все ми е тая кой колко пари има важното е какъв човек е!

138

до Петко

преди 2 години

Другите не са заплашвали, направо са си използвали ядрено оръжие срещу мирни жители. Визирам Сащ срещу Япония.

137

Анонимен

преди 2 години

за частното морско пристанище, Ристьо Бойкикев се готви с лодка да го атакува и да забие съветското знаме

136

Пеевски и Бойко

преди 2 години

По ми е интересно Костов,Доган,Бойко,Пеевски и Първанов как си крият финансовото състояние! И вие ако бяхте българи щеше да ви интересува това а не Байдън и Путин

135

Анонимен

преди 2 години

Урроддливи гняссажийски продажни гнниидддиииииииииии!!!!! Кога ще напишете статия за наркомана Хънтър Байдън, кога ще четем ВАШИ статии за това че е сложен в борда на Бурисма, БЕЗ НИКАКЪВ опит, без НИКАКВО образование, БЕЗ.,.,.НИЩО, само за да се прехвърлят едни пари към The Big Guy?! К О Г А?!?!??!!? Кога ще напишете статия за перверзиите му с непълнолетни, за наркоманските му оргии, които лъснаха на неговия лаптоп?

134

Анонимен

преди 2 години

Путин сигурно затова е прибрал Навални при себе си - да му построи още дворци. Или да му казва кое още е негово.

133

Анонимен

преди 2 години

Впрочем дворецът на Путин прилича на вилата в Барселона. Да не са едни и същи архитектите и "строителите"?

132

Анонимен

преди 2 години

Огромното богатство на Путин - ами на снимката е, зад него.

131

пияница мистик

преди 2 години

Вълна, вълна, вълничица, що си расла край пичица, втасай вълно във котлето да развеселиш ***! === Пичкинден. Празник, познат в някои краища на Северозападна България. Невестите стават преди изгрев слънце, наскубват вълна от интимните си части, разчепкват я на дарак, и я варят в бакърено котле :))) Това мисля доказва, че другарят *** e роден и израснал в Северозападна България :)))))))))))))))))))))))

130

ПЕТКО

преди 2 години

Путин претендира, че денацифицира Украйна. Всъщност се държи като Хитлер заплашва с ядрена война, което би значело краят на света. Някой друг досега заплашвал ли е да унищожи планетата Земя и всичко живо на нея ? Това политик ли е ? Или изтърван от психиатрията ? Замислете се какво означава това за всеки един от нас.

129

Анонимен

преди 2 години

Абе защо бягат от освободителите тези украински фашисти ... явно целия украински народ се състои от фашисти. Руския посланик каза, че знае какво иска българския народ, очаквайте и в България денацификация както в Украйна. Слава России !

128

Алекс

преди 2 години

Трибуналът ще конфискува всичко в полза на Украйна.

127

Пич

преди 2 години

"800 квадратни фута"?? Беше ви трудно да ги преяърнете в квадратн иметри или просто пишете за американската аудитория? Ясно е откъде преписвате ама поне се потрудете да прехвърлите мерните единици ... дилетанти.

126

Петров

преди 2 години

Пак се претопли старата манджа, поомръзна ни май...

125

Tони

преди 2 години

Най-великият лидер !

124

Анонимен

преди 2 години

Тази публикация е твърде обширна. за да бъде прочетена и осмислена от някой русофилски "мозък"... На тях им дай само да плюят по някого.