139

teo

преди 2 години

Никой не е над закона !!! Тогава защо никой не уведомява народа КАКВО Е НАКАЗАНИЕТО КОГАТО НАРУШИШ К О Н С Т И Т У Ц И Я Т А ???? Премиера Крил Петков и президента Румен Радев НАРУШИХА КОНСТИТУЦИЯТА БЕЗНАКАЗАНО !!! ЗАЩО БЪЛГАРИНО ????

138

Каракочев

преди 2 години

Платени сондажници на човешките мисли,дали ареста на Борисов е бутафорно действие от страна на управляващите,ще си проличи през дните на следващата седмица."Генерали,професори,академици",на път и под път.Държавата ни гъмжи от мозъци.

137

бе не знам

преди 2 години

Ама на народа яко му се насъбраха простотийте в последно време,и при едни нови избори Герб направо ще ги отнесе!Пък вие се правете на интересни по форумите,лошо няма!Само да не сте много изненадани!

136

Анонимен

преди 2 години

До Към управляващите Подозрително некомпетентни - пак прилича на сценарий. Но пък такъв грабеж не е имало. Сценарий?

135

Към управляващите

преди 2 години

Със всяко ваше действие само вдигате още повече рейтинга на Бойко. Той и опозицията дори няма нужда да си мръднат пръста. Вие сами ще се изчегъртате ! Вашата любима фраза. Толкова сте некомпетентни. Нищо смислено не сътворихте за цяла година. И сега въпрос към протестърите : Сега по добре ли живеете от преди година ? Няма ли да излезете на Орлов мост да поскачате и опикаете на хората входовете на околните сгради ?

134

Анонимен

преди 2 години

Когато политолози и политици набиват в глaвите на хората думата "сценарий" ... За какво спорите, не мога да разбера. Кой е положителен герой, и има ли въобще положителни качества? ПП-то са актьори-аматьори, кукловодите зад тях /сценаристите/ са важни. Машинното гласуване е също сценарий, Ковид-а също, цените, опашките също. А някои местят самолети, бронетранспотьори, затварят граници и конфискуват пари, които също ще използват за оръжие.

133

Анонимен

преди 2 години

БСП била европейска, а не проруска партия. На колко ракии ги пишете тия небивалици, другаре?!?

132

да ама не

преди 2 години

Бутафория е това на прокуратурата. Видяхме ви. Лъжливи ***. Ще ми казват какво да мисля? Че да не сте много умни бре!

131

Анонимен

преди 2 години

'' рубладжийски партии '' .................................. Бсп под ръководството на Нинова претърпя сериозна (и изненадваща) Еволюция, и към настоящия момент Бсп е по-скоро европейска отколкото проруска ... колкото до Атака и Възраждане, там трябва да се действа като при гнездо стършели - поливане с бензин и палене!

130

Терор

преди 2 години

Това беше абсолютен комунистически терор , сплашване за Бойко, който е неудобен опонент на Радев и Кирчо - излагация ! Демокрацията е в опасност!

129

150

преди 2 години

Едно е да се *** с Кирчо и Рашков, друго е да се правиш на велик на европейския прокурор. Гешефта знае, че ако кака Кьовеши каже, или се подчинява, или отива в затвора. Европейците пипат с меки ръкавици, но ръцете под ръкавиците са от стомана.

128

До :)

преди 2 години

Въпросът е дали Кьовеши има право да извършва арести, защото по спомени в момента те според европейското право могат само да прехвърлят на нашата прокурватура.

127

Анонимен

преди 2 години

Няма да има никакви последствия, както нямаше и голям протест. За разлика от протеста след атаката над президенството, тук имаше само тесни партийни функционери и никой друг. Борисов даже не е депутат и отдавна е свършил за политиката. Да не би ГЕРБ нещо да се екзалтираха покрай събранието си и да си повярваха, че се връщат на власт? Това никога няма да стане ако ще и 4 години да имаме служебни правителства.

126

ало ало

преди 2 години

рашков и кирчо да се събуят и ...ганкиното на бос крак....

125

:)

преди 2 години

Кьовеши като го арестува няма да е "бутафорно". Доста герберасти отиват в затвора. 100% сигурно.

124

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 143 - Така е! Мен ме погна някакъв колектор за някаква сметка от преди 15 бодини още като беше Мтел. Сега, че го убих -убих го, ама си знам работата. Няма свидетели, няма доказателства - от 5 години не мога да му видя края на тая мизерия. Все привиквания, все глупсоти, звъни ми майка му да плаче и вика де е... аз викам - ще заведа при него, споко ... И не спират с тормоза ... кво е тва е? Правова държава, ама нанай ... Ако човек не си върши работата сам или с родата ... не става

123

НЕВИДИМАТА РЪКА...

преди 2 години

Е ФИГУРАНТ N:1 HA ЧEPEПA-ГУМЕН ГАДЕВ........ ТОЙ ДЪРПА КОНЦИТЕ НА ЧАШКОВ И КИРТАКА....

122

Анонимен

преди 2 години

долна работа са това комунистите

121

Анонимен

преди 2 години

Така,чрез подмяна и по"инерция"се допусна и появата и (което е най-лошото и на преступната им дейност)колекторските фирми,който "изникнаха"поради пропуски в законодателството ни,но въпреки,че са незаконни,никой не ги разследва,ами даже и ги защитаваха.А колко хора бяха тормозени без причинно,години подред.Кой имаше сметка да им се замитат престъпленията?

120

Дар от вселената

преди 2 години

Хора които казват че на този свят няма лесно, всъщност лъжат нарочно !Запознайте се с мен, но само ако ме обичате, за да ви обясня за какво става въпрос!