60

Сатир

преди 2 години

До Анонимен 33г??? Аланколу БКП/БСП, Луканов, Виденов, Костов, Царя, тройната коалиция, Беров!!!! Стига сте били безпаметни и безмозъчн

59

днес

преди 2 години

DNESзащо триете коментари.Да БОЙКО ТРЯБВА ДА ИЗГНИЕ В ЗАТВОРА АКО СМЕ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА!Това ще и за назидание на тия след него!НО ДА СИЛНО СЕ СЪМНЯВАМ ЧЕ ЩЕ СТАНЕ

58

Анонимен

преди 2 години

Време беше! Сега сателитите, като този "вият като линейки" . 33 години крадене!Браво на К.Петков, Б.Рашков и "кака Лаура" - правдата възтържествува! Очакваме сега нещо да ни разкаже и Мата Хари.

57

рошко

преди 2 години

Е,обикновена милиционерска акция.Тия не са по-различни от Бойко.

56

стоян

преди 2 години

Факта е,че България е единствената страна в света без вкарани по затворите едри политици,олигарси и магистрати.Липсата на справедливост е потресаваща.Адмирации за ареста на Боко Тиквата.Време е да видим крадци като Борисов и Горанов в затвора.

55

Сатир

преди 2 години

Много *** се е насъбрало! Явно са отворили някоя торба от откраднатото! Тролчета, като избягат харвардите с откраднатото, Бойко ли ще е виновен?

54

Петър

преди 2 години

Господа роби, как шефът на борда на Булгартрансгаз кара джип на изпълнителя на Балкански поток??? "Снощи се появи информация, че пред дома на Арнаудова е бил намерен джип, който се води собственост на фирма "Аркад", отговорна за строежа на газопровода "Турски поток" през България."

53

мъка

преди 2 години

Новият тип партиен секретар взе думата.Все повече прилича на Станишката.

52

БЪЛГАРКАТА

преди 2 години

ТАКА Е ЗАЩОТО ПРИ ВАС ПО ВАШЕТО УПРАВЛЕНИЕ ТЕЗИ НЕЩА НЕ СТИГАХА ДО НАРОДА. ВСИЧКО СЕ ПРАВЕШЕ ТАЙНО. А СЕГА ПУБЛИЧНО И ВИ ПРИТЕСНЯВА.

51

Анонимен

преди 2 години

Защо герб ми закри двете фирми?

50

браво бе

преди 2 години

Охооо, и Къдравата Сю се изходила по въпроса!

49

Анонимен

преди 2 години

Идва главния прокурор на ЕС и говори само с премиера, а не поглежда нашия каскет. Тръгва си и арестуват половината бивш кабинет, а гешев отново мълчи като пукал. ние сме невероятен филм.

48

герб

преди 2 години

е позорът на България.

47

Анонимен

преди 2 години

заради герб и кликата му избягаха над 2 милиона българи в чужбина това е наи голямата морална присъда за този престъпник

46

ЕВРАЗИЯ ЗДРАВЕЙ

преди 2 години

ЧЕРЕПИТЕ И ОЛИГАРХИЯТА ПЛАТИХА ПРОТЕСТИТЕ И МАШИНИТЕ НА МАДУРО С КОИТО ИЗБРАХМЕ ПРОСТО КИРЕ И КРЕМЪЛ РАДЕВ- А ТЕХНИТЕ СЪЗДАТЕЛИ ОТ КРЕМЪЛ НАРЕДИХА ДА СЕ РАЗПРАВЯТ С ГЕРБ, БЪЛГАРИЯ ДА БЪДЕ СРИНАТА И ЗАВРЯНА В ЕВРАЗИЯ- ТОВА Е ИСТИНАТА.

45

Анонимен

преди 2 години

Независимо от различните новини, репликите на комунистическите путино-радеви *** са едни и същи, даже със запетайките.

44

Додо

преди 2 години

Интересно, сор0соидника безподобен Даниел Митов, какви точно национал-социалистически действия му се привиждат и бълнува, в действията на един пиян милиционер и отявлен отродник и комунист - Бойко Рашков?!? Ама все така, Хитлер им е виновен, плюят го, 77 години след смъртта му, с ясната и ехидна цел някой да ги забележи и да ги потупа по рамото за това, колко лоялни са на садо-мазо, глобо-хомо режима в Брюксел, та белким поманажат нещо!

43

Това нищо не е!

преди 2 години

Сценката с Алексей Петров бе къде-къде по-голямо шоу. Но пък и сега резулта ще е пак същия. Пък вий си плюнчете тука. Лошо няма! За изпускане на въздуха! А и сараите на Доган уж претърсваха навремето.

42

Е па Гестапо

преди 2 години

ше е, кво да е. Вие балета на Болшой театър ли чакате? Щото той нещо не пътува напоследък, други артисти вече изнасят предтавления...

41

Анонимен

преди 2 години

Изпълни се желанието на Биков да арестуват Бойко, ще бъде добре и да го осъдят и затворят в ЦСЗ. Герберите истерясаха знаят, че без Борисов и властта са обречени като партия и може много от тях да станат клиенти на прокуратурата.