12

Анонимен

преди 2 години

Добре, ние сме грубо 6 млн., от тях махаме децата, пенсионерите, брат'чедите и държавната администрация и какво остава? Реално я има 1 млн работещи, които издържат останалите, я не. Е, как да стане? Като парите, които изкарвам се делят на 5, защото издържам 1 пенсионер, 1 дете, 1 от Факултето, 1 лелка от администрацията и себе си.И после нямало работеща икономика. Хората не искали да работят, бягали в чужбина и т.н.

11

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

То си пише 1 милион и 227 хиляди трайно безработни в една от възрастовите групи и се увеличават, 2 милиона са всички трайно безработни

10

Анонимен

преди 2 години

Да почнат да отчитат и броя на работещи в черната икономика и ще докараме 10 процента безработица

9

Анонимен

преди 2 години

*** сега тук е фашизоид и българомразец

8

123

преди 2 години

50 % с децата под 18... Басимо стъкмистиката. Обшо взето максимум 40 % са робите, като махнем 20 % на държавна хранилка - сиреч нищо не произвеждат, само ядат.... Е как 20% реално работещи и произвеждащи пари да ви издържаме всички останали?

7

:-) до 9

преди 2 години

По данни на НАП ума 700 000 здравнонеосигурени и то като се приспаднат живеещите в чужбина. Според закона ти си здравнонеосигурен, ако си безработен и не получаваш обезщетение за това нито си плащаш сам вноските.

6

:-) до 10

преди 2 години

Нека позная. Ти си от форумните ,,програмисти" с 100 бона месечна заплата, която е под средната за бранша от 500 000 лв.?

5

Ларавел

преди 2 години

В нашия бранш имаме обратното на безработица. За един кадър има 1,5 работодателя. Безработицата е сред общаците.

4

Анонимен

преди 2 години

30% безработица ми се вижда прекалено, няма как всеки трети да е безпабоотен. Реалната безработица е 8%, а останалите 20% заети в сивия сектор, които работят без осигуровки или се издържат от наеми на апартаменти или покупко-продажби на коли, резервни части, череши и други такива, без да ги декларират.

3

Анонимен

преди 2 години

Безработицата намалява, защото и хората намаляват. Добре че влизат малко бежанци, но да видим докога ще издържат тук.

2

Анонимен

преди 2 години

С фалшивите обяви за работа

1

:-)

преди 2 години

Значи РЕАЛНАТА безработица в групата 15-64 г. е 30% плюс регистрираните в БТ. Обаче тези 30% нямат регистрация в БТ и не се водят безработни.