24

Анонимен

преди 2 години

Радев - импийчмънт!

23

Хемус

преди 2 години

При тези играещи цени на газ,ток,храни и при положение,че три седмици е студено,мислите ли,че хотелиерите са на печалба!?

22

Авантата

преди 2 години

е чиста печалба - 3 месеца на морето без пари. Щото от 40 хил. "бежанци", само 300 до момента са се регистрирали като такива, тоест под 1 % от пристигналите. И са се регистрирали хора, чиито домове сигурно са разрушени и няма къде да се върнат.

21

Анонимен

преди 2 години

И аз съм бежанец искам хотел за сметка на държавата на морето. Аи стига с глупостите. Да ги вкарват в сирииските лагери. Празни са.

20

Анонимен

преди 2 години

три звезден хотел на брега на морето до Морската градина на варна беше 80лв за стая за двама на ден без храна, в центъра хотелчетата бяха по 55-60лв на ден за стая за двама с закуска. За тези пари дето им дават да не ги настаняване в 5* ризорти??

19

Анонимен

преди 2 години

каквото и да става, хотелиерите са винаг най на печалба.. нагушиха се с коронасубсидии, после 60/40, 80/20, държавата раздава пари на всички рооомски квартали да ходят на море, затова хотелите бяха пълни с тях по морето, защото ония бяха безплатно, за сметка на държавата, после не спазваха ограниченията и сега пак са на опашката за пари! а по това време почти не работят, отварят чак за абитюрентските да си разкарат храната от миналият сезон!

18

MONAD

преди 2 години

За пенсионерите по 75 лв на месец за ваксина и непосилни сметки за ток..

17

до 16

преди 2 години

Това го търси от работодателя си. Нашият работодател плаща наема на всеки, релокирал се у нас (ИТ сектор). Аз имах 2 жилища свободни (бяха под наем и точно изтича март месец) и в двете живеят хора от Украйна сега. Даже едното ни беше бившето жилище и е с доста висок наем (над 3000лв.), но пак го покриват. Но, да- идеята е добра, трябва помощ от държавата.

16

хотелиер

преди 2 години

опа ще оправя сезона.На стаичка 4 души 160 лв на ден. Отивам в Дуранкулак да си хвана 200-300 платени туристи (опа бежанки). Така е който има пари, при него отиват, а при разни пенсионери и работещи бедни.Хайде наздарове!

15

Анонимен

преди 2 години

Други държави плащат и на домакинства приютили хора от Украйна и това е нормално наите поне да бяха определили някаква сума и за домакинствата и те имат разходи и не гонят печалба

14

Стефан

преди 2 години

Аз си мислих, че тези 40 лева на ден са за всеки украинец на ръка, а то двойна стая в хотел с ол инклузив за 80 лева и ако слижиш и едно дете ей ти ги 120 лева за една хотелска стая. Хотелиер да си ;) Ех тези пропутински умници в България. Така да ме омотат 😁

13

мак

преди 2 години

Дотук с хуманността на хотелиери. Държавата ще плати, ще им оправи бизнеса, но не се знае, дали европейското "солидарно семейство" ще ви даде нещо. А българските майки на болни деца висяха по палатки.

12

Анонимен

преди 2 години

ПП и и дайте на хотилиерите и 60на 40 или по добре 80 на 20 ,никой не ги е карал да ги вземат по хотелите си а след това да искат пари ,голям филм изиграха милионерите )

11

Гошо

преди 2 години

До СандоБезработицата през 2021 г. е 5.3%, над 1.2 млн. души нямат и не са търсили работа

10

Гошо

преди 2 години

До СандоНедостатък на работна ръка, викаш " Безработицата през 2021 г. е 5.3%, над 1.2 млн. души нямат и не са търсили работа" ,как тогава си обясняваш е тая констатация

9

Сандо

преди 2 години

жени, пазете си мъжете .. ехехеех ... а на нас всички мъже - уха кво ни чака това лято

8

Сандо

преди 2 години

с този недостък на работна ръка в България украинците са ни като подарък. Дано нашите управници успеят да го разберат това и направят така, че ги интегираме. Аз приех 3 семейства - жените всичките са вишисти, 1 мъж е атомен физик а другите 2ма са добри строителни майстори.

7

Сандо

преди 2 години

до 3тиходят на морето защото повечето идват от северна и източна Украйна, минават през Молдова, Румъния и влизат обикновенно на Дуранкулак. От там слизат надолу към Варна и Бургас. За сега това е мършута и няма ситема за разпределение за момента, но това може и да се промени

6

Ангел

преди 2 години

40 хил са по официални данни бежанците. По 40 лв на ден е 1.6 милиона лв/ден по 30 дена е 54 милиона лв на месец . От къде ще дойдат тези пари? Пак ли от нас данакъплатците !! Смятам че мястото им е в лагерите ,там при сирийците и останалата пап.лач ! Българския народ не желае да хрантути бежанци , независимо от къде са те !

5

Анонимен

преди 2 години

Алоо, на ден дават по милион и половина български лева на туристите от Украйна. Скоро ще ни бомбандират заради тях. До седмици по морето ще се стрелят техните наркобосове защото нямат пазар в Украйна и ще се избирят с руските наркодилъри за пазар по нашите курорти. Вие не сте нормални. Хранете ги... ще видите, че ще стане храни куче да те лае.