36

моите не изчезват

преди 2 години

На глупавия мързеливец все някой друг му е виновен!

35

истина

преди 2 години

След плодовете и зеленчуците изчезва и българинът. Българската нация е жертва на комунистическия капитализъм- четворна коалиция тюрлю гювеч начело с фигу рант.

34

Голямото Зануляване

преди 2 години

ако производителите знаеха къде се намират нямаше да задават *** въпроси

33

Анонимен

преди 2 години

"Да. Целенасочено се унищожава. Следващ въпрос, моля."

32

Татул

преди 2 години

Напоследък Путин е виновен за всичко!

31

Анонимен

преди 2 години

Естествено, че е целенасочено! Това е европейската политика за съсипиване на малкия и средния бизнес, унищожаване на собственото производство и в последствие изчезването на белия човек от тези земи! Всичко това е очевадно, но има разни къде заблудени, къде платени идддиоти дето смятат европата за най-хубавото нещо след кекса.

30

Анонимен

преди 2 години

Искайте, Искайте сега е момента !

29

Анонимен

преди 2 години

дережето в селеското стопанство насилствената колективизация през 44 , недроброто стопанисване на ткзс после и усокореното връщане на земята през 91 2000 г десетилетка през която на практика нямаше и селско стопанство , започна със субсидиите но министерството няма план за общо развитие на сел стоп. това е проблемът

28

Нонсенс

преди 2 години

ЕС плаща на старите и развити страни-членки в пъти по-високи субсидии за земеделие в сравнение с новите. Декларираната логика на фондовете е изравняването на икономическите стандарти във всички страни-членки. Е сега се замислете, къде е логиката. Фондовете дефакто са рушвет за управляващите върхушки, за да не напуснат съюза на момента.

27

Анонимен

преди 2 години

До sofeto Не знам, къде си живял последните 3 десетилетки, но точно по времето на "демокрацията" в училищата се пропагандираше, че земеделието е развито само в държавите от третия свят и ние трябва да се индустриализираме.

26

Робистан

преди 2 години

Като фалира земеделието, ще дойдат западните господари и ще си направят плантации с местни роби.

25

Анонимен

преди 2 години

И защо не протестирахте още 2014 :)

24

sofeto

преди 2 години

Плодородна българска земя много но населението от селата реши кинти и бизнес да върти по големите градове. СССРските АПК и ТКЗСетата ги отвратиха!

23

СУБСИДИЯТА...

преди 2 години

Договорената субсидия за зледелие за Холандия - 10 пъти повече отколко за България. Ако това не беше така всичките там немски и други вериги какво щяха да правят? Къде щяха да си пласират СИЛНО СУБСИДИРАНАТА и НИСКОКАЧЕСТВЕНА земеделска и животновъдна продукция?

22

Анонимен

преди 2 години

Не признавам никакви протестанти. Да протестираш срещу пазара е лишено от всякаква логика. Потребителят е в право да прецени коя стока му е по джоба и ще си я купи. Домат по 6 -7 лева и краставици по 5 лева няма да си купя, въпреки, че имам добър доход. Ще си купя 1 кг. моркови за 1.20 лв и зелка за 2 л. и тамън три дена ще си имам салата. Пазар има там, където се срещат интересите на производител и потребител. Производител, които не може да си намери клиенти не става за производител.

21

Анонимен

преди 2 години

Защо ви е селско стопанство бе нали ес ще ни прави програмисти с интелект вие кат искате да копате компир бегаите у франция

20

Анонимен

преди 2 години

Ние сме колония без право на дума.

19

Анонимен

преди 2 години

Ние сме учили западняците на земеделие, а сега нямаме нищо, срамота.

18

Анонимен

преди 2 години

Няма как хем родно производство, хем членство в ЕС.... Нали немските ферми трябва да пласират продукцията си някъде??

17

ехоооо

преди 2 години

зеленчуци произведени от холандски семена у нас , не са родни зеленчуци !