24

Грапулчето

преди 2 години

Тезата аз неправя нищо незаконно и затова е ок да бъда следен е еквивалента на: давам ти да ми опреш пистолет на челото, защото аз нищо не съм направил. Доста малоумно...

23

Старата мома

преди 2 години

Все тая ми е че, ме следят кога си пускам лампите, пречиствателя на въздуха или си ползвам спотифая. Голям праз, че знаят кога ми се включва осветлението на аквариума. Да ме следят, колкото си щат - нищо незаконно или неморално не правя.

22

Браво

преди 2 години

Добра статия ! Да ви се чуди човек ..! Браво бре днесаджиѝ! Казвайте нещата и истината и бъдете от народа и Бога! И ще видите благословения ! Зарежете обслужващите статиѝ всяващи смут,паника и страх! На пук на лукавия! Браво!

21

дедо Ташунко

преди 2 години

Големият брат гледа! Войната е мир, свободата е робство! Оруел преди 75 години

20

Анонимен

преди 2 години

Ще си го преместя фара от другата страна на борда...

19

Анонимен

преди 2 години

Тези устроиства са много хубави за организираните престъпни групи и за мафията,за хората които се занимават с незаконни деиности.

18

Анонимен

преди 2 години

Иначе тези които се занимават с незаконни деиности има за какво да се притесняват с наркотици,просритуция,пране на пари,корупция,трафик на хора на органите може и да бъдат следени.

17

Анонимен

преди 2 години

Тва във вкъщи се казва личен живот,хората се събличат голивлюбените правят любов,е само като изключим тези които си падат по непълнолерни,но истината рано или късно излиза наяве те се изказват.

16

Анонимен

преди 2 години

Тва само един педофил може да следи и да преследва хора.

15

ОРУЕЛ

преди 2 години

Наблюдават ви всяко устройство на всеки 3 секунди има пинг до Google FB и Амазон до кулата до вас за да извърши geo проследяване на уствойството ви в реално време.30 000 телеметрия адреса само в Windows които точат всичко що е на дисковете ви кортани алекси Всяка крачка да пиете кафе под видео наблюдение сте Leviathatan' ви анализира Всяко нещо което кажете постнете и напишете в вашта папка архив всяка ваксина-цифров идентификатор и тн

14

Anonimen

преди 2 години

Амииии избора си е личен на всеки.Ако не искаш да те наблюдават и не знаеш как да го ограничиш (до степеннта до която позволяват устойствата които ползваш). Спираш да ползваш устройства и отиваш да пасеш овце в Родопите.Или пък просто не ти пука - и ако не правиш нещо незаконно - нека си следят :).Голяма работа.

13

До Анти Соц

преди 2 години

Не, че това-онова, ама НЕ-то на социалните мрежи не помага. Само пълният отказ от ползване на устройство или евентуалното му носене в разглобен вид може да ти даде някаква заблуда, че никой не те знае къде ходиш, какво правиш и т.н. С всичките тия съвременни джаджи и за***вки сами вкарахме Биг Бро в живота си и вече няма не искам, няма недей...

12

Анонимен

преди 2 години

Преди 5-6г. на един възхвалител на интернет му казвах,че той ще ни пороби, но не ми вярваха. Оказах се прав. Крайно време е да извикаме високо и си зададем въпроса- прогресивен ли е прогреса, или ни прави роби на техниката?

11

Лило

преди 2 години

Аз редовно се излъчвам в сайтове за възрастни, така че не ми пука че някой бил ме гледал......

10

Хохохоооо...

преди 2 години

ПРИЯТНО МИ Е ДА МИ НАБЛЮДАВАТЕ ГОЛИЯ ***... А МОГА ДА ВИ ПОКАЖА И ПРЕДНИКА СИ----МНОГО Е ВЪЛНУВАЩ.....ХАХАХААА

9

Анонимен

преди 2 години

Аз не познавам IT специалист, дето се е ваксинирал.

8

Анти Соц

преди 2 години

Откакто ми хакнаха Фейсбука (а може би и телефона) отдавна не съм си ползвал другите регистрации, повече чета новини, гледам тв. от време на време пускам някой друг коментар тук, но като цяло живота е много по-добър без соц. мрежи, не ти досаждат по месинджър, Вайбър и тн. никой не ме знае къде ходя, какво правя, ставам сутрин излизам, опознавам нови места. Животът е много по-добър без соц. мрежи. С една идея опознах повече себе си. Интернет е зло и те превръща в роб...

7

Анонимен

преди 2 години

Мен редовно ме наблюдава Саманта Фокс от плаката на стената, стана вече 20г..

6

Анонимен

преди 2 години

Да дадеш сума ти пари за "смарт" осветление, което да ти спести колосалното усилие да натиснеш един ключ за лампа и даже да ти спести цели няколко стотинки от сметката за тока

5

Анонимен

преди 2 години

Аз отдавна подозирам, че готварската ми фурна е по-умна от мен, а за прахосмукачката съм сигурен. За телевизора и компа въобще не говоря.