120

svetlina

преди 2 години

Не коментираире Русия , а погледнете собствената си кошница, как се отразяват санкциите наложени на Путин, той им отговаря по подобаващ начин , ще има глад и криза и за нас.Така,че не бързаите да се радвате на влошаването на живота на руснаците.

119

nina

преди 2 години

Демократичното Нато,което пуска само демократични бомби и иска най-демократичните ядрени бази в България...

118

nina

преди 2 години

Да,голям кеф да си в Нато...но бежанците от войните на Нато не ги щем в Европа,нали?Защото Нато води само демоктарични войни..

117

ДДРОнег

преди 2 години

Е. личи си кои са нацистите и фашистите - : "Нов закон заплашва да затвори всеки, за който се смята, че е разпространил "фалшиви" новини за инвазията. Независими и международни медии са обект на строги ограничения. Повече от 13 000 души са арестувани при антивоенни протести."

116

Анонимен

преди 2 години

До nina. Много се палиш, вземи допусни някой да извърши инвазия или специална операция на територията на тялото ти. Може да се успокоиш.

115

Анонимен

преди 2 години

Така описано даже още много леко усещат нещата, няма макдоналдс и айфон и леко покачване на цените. Но мисля, че ще стане страшно, тази война струва много и заедно със санкциите доста ще изстрада руския народ, рублата ще бъде занулена. Нямат полза от тази война руснаците, но още не могат да го осъзнаят защото е медийна мъгла при тях. Няма полза никой от тази война.

114

Анонимен

преди 2 години

До nina: май още живееш в "развития" соц, и не си чула, че ние отдавна сме НАТО и ЕС.

113

nina

преди 2 години

#130Никой не те кара да взимаш страна във един въоръжeн конфликт,освен НАТО и ти самият.

112

nina

преди 2 години

Каква демокрация те гони тебе в Украйнна с Десен Сектор и воинстващи им национализъм ?Коя демократично правителство си праща армията и неонацистрки паравоенни батальони срещу малцинствата си?

111

Анонимен

преди 2 години

КОГАТО ЕДИН ДИКТАТОР ЗАПОЧНА ВТОРАТА СВЕТОВНА ТОЙ СИ ПРИБРА ГЕРМАНЦИТЕ ОТ ЦЕЛИЯТ СВЯТ ЗА ДА НЕ БЪДАТ ПОДЛОЖЕНИ НА ТОРМОЗ- ПУТИН НЕЗАБАВНО ДА СИ ПРИБЕРЕ СЪГРАЖДАНИТЕ ОТ ПО СВЕТА А НЕ ДА РАЗРУШАВА КЪДЕТО СТЪПИ- ВСИЧКИ РУСНАЦИ НЕЗАБАВНО В РУСИЯ.

110

Анонимен

преди 2 години

До nina: Пълно невежество показваш; или по-скоро е решетникова опорка: това не е война на русия срещу америка, това е война на диктатурата срещу демокрацията, на скудоумието срещу свободата, на военщината срещу мира, на злото срещу доброто. Ако това не си разбрала, не се учудвай итре като пламне и нашата черга и ще трябва вече или да застанем твърдо с цивилизованите страни, или да се върнем в руската ***.

109

Анонимен

преди 2 години

Нищо особено не се е променило освен дестинациите на които ще ходят на почивка руснаците това лято.

108

Чоко

преди 2 години

За съжаление богатите руснаци за изнесли всичко отдавна. Превъртели през офшорни фирми и сега си живеят живота. Просто обикновените хора ще го отнесат както винаги.

107

Анонимен

преди 2 години

Хората тук, които се подиграват на руснаците за санкциите, забележете как в последния момент повечето се обзавеждат с цял куп битови уреди и мебели от западните марки, а само преди дни в България се биха за смешно олио по 2лв.....При това, в мирно време и при положение, че на пазара у нас изобилства от качествен зехтин или био растителни мазнини. Сами си правете изводите къде е България!Украинките бягащи от войната носят хубави дрехи и прически и се возят с престижни марки коли.

106

Алекс

преди 2 години

Отново ще произвеждат "Жигула".За друго не ги бива.

105

Анонимен

преди 2 години

Я питайте италианците, испанците, германците, какво става с цените при тях.

104

nina

преди 2 години

Хора,стегнете се..Нашите национални интереси не са нито с Русия,нито с Украйна-те си имат какво да си делят-нека си го разделят.Едно е да се помага на бежанци,друго е да се налива масло в огъня.Това не е наша война,това е война между Русия и Америка,и тя не е от вчера.Нашите граници са определени.Нашите малцинства са защитени.Не знам дали заради ковида или не има страшно истерясали индивиди,които са навсякъде.Пълна лудница.

103

до 110 от славянин

преди 2 години

Цените на всичко растат по цял свят, не само в Русия, та се пробвай да ни манипулираш по-интелигентно!

102

Анонимен

преди 2 години

"Мнението, че само по-заможните руснаци ще почувстват болката от санкциите, е спорно"Тъй де, бедните (95%) ще го д-хат отвсякъде, както е било винаги през веквете.

101

nina

преди 2 години

Не,118,обясни ми.Какво точно България губи в този договор и как са засегнати нейните национални интереси?