117

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 121Айде стига с тея ракетни двигатели бе, все едно в Аерика не могат да направят ракетен двигател. Само едно и също повтаряте вече години.

116

НеРазбрал

преди 2 години

До #136, и как точно руснакът ще се уплаши от китаеца? Момче, нещо си много назад с мислите, гледаш много филми на Холивуд , които ти пречат да мислиш реално! От къде идват повече от суровините за производство в Китай, нещо понаучи и тогава пиши глупости. В допълнение- да знаеш нещо за онази китайска армия, която са минути става на въглен, защото се опитала да прекоси границата на Русия? Да знаеш в последствие, някой да е имал претенции към руснака за това действие? Зелен си още!

115

Добър САЩ план

преди 2 години

1,5 милиарда работливи китайчета имат нужда от жизнен простор, а това е слабо населената и изостанала Русия - особено азиатската част !

114

Лошо

преди 2 години

Русия я върнаха 30 години назад на поправителен !

113

Нищо лично

преди 2 години

Просто бизнес. Ако стане така Китай скоро ще почне да пита за Южен Сибир и някоя теритройка тук там. Ако Рускинята откаже... :) сещате се.

112

Гледна Точка

преди 2 години

Путин ще бъде ИЗСТРЕЛЯН в орбитата на Китай, която е най-високата възможна орбита в днешно време?

111

Анонимен

преди 2 години

Ще бъде изтлакан, ако Путин не се сеъи, че не кой да е, а имено Русия изработва супер-тънките пластини, на база които се правят ВСИЧКИ чипове, процесори и памети в Света! Според анализи, би могло тяхното производство да се започне и другаде, ама пускането на масово такова производство би отнело пне 5-10 години и то ако имаш суровината! Освен това - е земетръсно-чувствително производство и всякога може да се очаква голям % брак. Ерго, не е ясно кой кого и откъде ще изтласка

110

Qanon

преди 2 години

Много вярвате на американската пропаганда. Скоро ще видите къде зимуват раците. Русия е огромна сила, а ние пак сме на грешната страна, но в това ще се убедите в близко бъдеще.

109

отказаха

преди 2 години

отказаха да са развбоправни с ЕС и САЩ заради гейовете сега ще са заден двор на китаи хахахахаха, голям страх от тия гейове брейй

108

Алекс

преди 2 години

Дракона ще клати Мечката.

107

откривател на америк

преди 2 години

Русия не е изтласкана. Русия е погълната от Китай.

106

Анонимен

преди 2 години

И какъв бойкот като всичко си доставят от Китай тъй като Китай е икономика номер едно в света и всяка втора вещ е произведена там ! Даже и компютрите на които пишат троловете на сорос са направени в Китай

105

Анонимен

преди 2 години

Пълен смях, още малко им трябва на руснаците да осъзнаят какво им се случва и да изринат джуджето и всичките му слуги.

104

Анонимен

преди 2 години

Поредният опит на краварите да станат господари на целия свят.

103

Джурналист

преди 2 години

"Москва предприе безпрецедентни допълнителни мерки за цензуря".. Какой такой слово ето ЦЕНЗУРЯ бе таваришЧи?

102

До 121

преди 2 години

От Мъск и Безос?

101

Анонимен

преди 2 години

А откъде краварите ще вземат ракетни двигатели за да пращат космонавти?!

100

Анонимен

преди 2 години

Китай ще помогне. Той изпревари краварите във всяко едно отношение.

99

До 117

преди 2 години

Ами вече плащаме цената от санкциите наложени на Русия от САЩиЕС ,които са предатели на собствените си народи ,а пък за работещия бедняк българин ду.е да му е яко,заради геополитически амбиции на по горните! Виж инфлацията и подготовката за дъмпинг на цените на енергоносителите -*** газ иска увеличение на газта с 58% !

98

стоян

преди 2 години

До 412Не.. нямат идея за ЦЕНАТА!! А, сметката идва..., късното лято НА 2022 ще живеем в НОВ СВЯТ. Няма значение дали ни харесва..или не !