48

Ха ха ха

преди 2 години

Да така е . Но кою ще се облагодетелства от това . Нали се говореше преди да ги дадем находищата на шеврон . Нещо от което ,не българия а пак американски компании да изкарват пари . И те да ни определят цените . До кога ще бъдем такива дупедавци . Влезне ли американска компания в българското черноморие . Сегашните 3лв за бенин ,само ще си мечтаем за тях. И тези ни находища ще бъдат изнесени за америка . Като и златото ни .

47

Тъп русофил 56

преди 2 години

Дай да я дадем на Лукойл да прави милиарди и да не плаща нито стотинка данъци в България. Дънди поне плащат нещо колкото и да е малко,а в община Челопеч е най-високата средна заплата в Бг,по-висока и от Сф *** ***.

46

Анонимен

преди 2 години

и нека да позная. синът на байден ще е директор на фирмата която ще вади нефта. и ще сме независими от русия.

45

Анонимен

преди 2 години

Тиквата чака някой да почне да произвежда ток от Черно море, да му вземе бизнеса

44

Опааа

преди 2 години

Да не би Живко от Варна да работи в бан и е писал това? Ако не,то ние имаме найголУйрми учени бре,от световна,,, квартал световна,направо галактическа величина

43

Кико

преди 2 години

Кирчо ли го казва-!!! Горко ни!

42

Случаен минувач

преди 2 години

В Турция вече добиват ток от сяроводорода в Черно море. Ние, както обикновено, лапаме мухите.

41

Вбесен!

преди 2 години

Aaa не може - братушките не могат да си купуват черен хайвер за шанпанското, а ние ще си произвеждаме сами енергия - шистов газ, природен газ, хидрати и т.н. НЕ!!! ;-)

40

Кънчо

преди 2 години

До помним Ще говориш глупости бе. За шистовия газ сещаш ли се изобщо какви протеси имаше и тука и в Румъния против добива ? Дойдоха тогава някви кравари с тяхната велика шистова революция и почнаха да пълнят главите на будалите. Не виждам щатите сега да задоволяват енергийните си нужди с шистовия газ. Иначе в БГ се правят сондажи от западни концерни и то отдавна, но нема нищо..или поне така казват.

39

777

преди 2 години

Те могат ама ние сме некадърни за ползваме!

38

Анонимен

преди 2 години

Все едно и също, и да се разлива бензин и нафта по улиците на София пак няма да посмее някой да се наведе да не усети я руския я американския ботуш. Няма значение какво имаме, щом сме малки винаги сме 100% зависими. Ако имаш природни богатства има два варианта или ти ги вземат срещу трохи или ставаш като Венецуела или Северна Корея. БГ никога няма да е независима за нищо, спрете да мечтаете.

37

Анонимен

преди 2 години

И какво е налягането за да се втвърди метана ? На такова налягане кой ще работи ? Как се рови дъното при такива големи налягания ? То тва е стара работа ама никой не е направил технология за да се усвои .

36

УЧЕН

преди 2 години

Колеги, не е напълно екологичен, защото е фосилно гориво.

35

Анонимен

преди 2 години

Хубава работа, ами от 30 години има разработен начин , по който да се осъществи работата. Подаряваме, сондажа на чужда фирма, срещу комисионни и после народа плаща като поп. Просто и изпитано във времето, на наш гръб.

34

...

преди 2 години

Епа това го слушаме още от костово време! Тогава плащахме на некви фирми да търсят тоз газ! После и царя и той даваше наще пари да се търси газ в черно море! Борисов и той даде сума ти пари да се търси газ и сега разбираш ли се оказва, че то газ имало! Еми ай да го ... Кой сега е виновен и де са парите дето ги давахме за газ и се казваше, че газ има! Ако таз статуя е вярна, не за друго ми има голем шанс да не е вярна, ама ако е то тогава народен съд за всичките гуйна дето пари пръскаха само!!!

33

Иван

преди 2 години

Богатствата в Черно море могат да ни осигурят нападението от Русия.

32

до 40

преди 2 години

Колко миньори отдават живота си по дупките за да имаш с какво да сгрееш сърбящият те b?

31

Анонимен

преди 2 години

Тая манджа от колко десетилетия я притоплят

30

Тру Стори

преди 2 години

Мозъците които не желаят да се продадат, първо ги оплюват, а после ги очистват.

29

Gogo

преди 2 години

Само *** закрива ядрени реактори.... Айде оправяите се сега