9

Анонимен

преди 2 години

И какво очаквате- моето дете е в училище от 8 до 17 часа! Цял ден! Няма никаква обедна почивка предвидена в *** даскало! САМО часове - един след друг. Какво очаквате да ядат в междучасие от 10 мин, ако случайно са ги пуснали навреме от часа, а не са ги задържали. Естествено, че ще ядат сухоежбина и пакетирани храни. В нашенското образование мисъл няма- часове, всекидневни контролни, *** домашни и още по-*** проекти до дупка. План имат да изпълняват даскалята, резултати за матури се гонят.

8

Анонимен

преди 2 години

И сега играят но много по-малко, основен проблем е храненето. Едно дете на ден яде поне 20 пакетирани ***, от най-дребния, до най-големия, вкъщи само полуфабрикат или бърза храна от някъде и после що били китове.

7

Анонимен

преди 2 години

То за това няма олио по магазините и има спекула при него. Всеки втори плюска пържено всеки ден и замразени полуфабрикати. Тия деца манджа и супа не познават, само дюнери, сандвичи, снаксове, полуфабрикати и готова храна вкъщи и в улище, какво да се очаква. А и да не забравяме тоновете газирано-само химия. Родителите лесно си решават проблема с готвенето, хвърлят полуфабриката в пет пръста олио и готово.

6

Котка

преди 2 години

Много се яде напоследък, много...Когато бях дете, през лятото играхме по цял следобед навън. Ако някой го викаха вкъщи за закуска, се връщаше бързо с филия в ръка. Една филия (пържена, със сладко, с лютеница, няма значение). И от тая филия се черпеше цялата тайфа. Което означава по хапка за всеки, за оригиналния собственик на филията -две или три. И после ядене чак на вечеря. Сравнете със сегашното плюскане. Не е виновен ковида. Лакомията е.

5

Да бе

преди 2 години

От тлъсти майки и шкембелии татковци манекенче ли да излезе. А типично по български бабите се радват на дебело бебе, после на малко слонче и накрая се заформи огромен кит.

4

.

преди 2 години

Точно заради пландемията не е................

3

123

преди 2 години

Не, само деца, а и на хоум офис служители

2

Анонимен

преди 2 години

Коя пандемия?

1

Анонимен

преди 2 години

Щом скачат, значи се движат и ще отслабнат.