38

Мая

преди 2 години

Комплексите ги избиват даже и с латинското"Z" вместо" З" С кого воюват и завладяват, пак със славянски народ! Малкия "мъж" с голямата маса, ще гризне дръвчето!

37

Кико

преди 2 години

Който плаща, той поръчва музиката!

36

Анонимен

преди 2 години

Проф. Джон Миършаймър професор по политология в Чикагския университет."Ако постоянно бъркаме с пръчка в очите на Русия, те ще намерят начин да ни отвърнат. САЩ имат по-голяма вина за кризата (от 2014-а) в Украйна, отколкото Русия. Основната цел е Украйна да се превърне във васал на Запада по руската граница, но Русия отговаря: ще направим всичко по силите си това да не се случи - точка по въпроса. Това е коренът на проблема.

35

Незнайко

преди 2 години

Та да си продължа мисълта. Последните тези жестоки диктатори нямат жалост нито към външни нито към руския народ. Замъгляват им мисълта с митове за тяхната изключителност и особена мисия, което им действа като мехлем на ниското самочувствие и натрупаната злоба към всички "чужди" и те са готови сляпо да ги следват в пропаста, а са много народ и с такава решителност трудно може нещо да ги спре. Кротки са само когато са бедни, до което те бързо се довеждат оставени сами на себе си, но изисква време.

34

Незнайко

преди 2 години

До 38. Искам да ти кажа, че бъркаш - проблема не е в Путин. Живял съм сред тях. Този народ, въпреки че ти прави мили очички, когато са в чужбина, а те ги правят именно защото имат комплекс за малоценност, вътрешно трупа злоба и гняв към другите народи, пароноично си мислят, че всички ги мразят и искат да им вземат най прекрасната и неповторима държава. Питай финландци, виетнамци, корейци, сирийци, кубинци и т.н Путин дори е по мекия вариант, обикновенно ги яхва някой кавказец (Сталин) или евреи

33

Анонимен

преди 2 години

21 22 23, хвъъъъърленооо! На ти браг бомбичкааа. мъ много силно се изгърмяват па ти бомбички

32

Анонимен

преди 2 години

Русия я връщат назад с 50 и повече години. Само, че икономически ще е някъде 1945 г. И наистина ми е жал за руския народ, защото нямат вина за случващото се. Но Путин ще е най-недолюбвания човек в Русия съвсем скоро.

31

Анонимен

преди 2 години

Путин настъпа мотиката. Факт

30

Анонимен

преди 2 години

Путинофилите да заминават в Масква при ,,свободния,, руски народ

29

Анонимен

преди 2 години

Путин направи от Русия Балшой позор

28

Балетист 2

преди 2 години

До Балетист- ние балетистите ще прекрактим войната чрез много любов.

27

Балетист

преди 2 години

Санкциите не помогнаха, но е сега вече стана напечено! Пък и Байдън като направи бензина на американците тройна цена чрез спиране на руския внос, Путин вече ще клекне и ще си обере крушите. Тръмп да се учи!

26

ЕС Тоталитаризъм

преди 2 години

Ако не изповядаш публично опорките на Запада, те "канселират". Смее ли някой да противоречи на джендърния тоталитаризъм, пък бил той и гражданин на ЕС? Съюзът се превърна в това, срещу което се бори.

25

Кдкд

преди 2 години

Всеки против Хитлер да ми подари веднага мерцедеса си. Ненормалници. Това стана мода.

24

Hold my beer

преди 2 години

"Никоя война не може да бъде оправдана." <-> Колин Пауъл с флакон бял прах.

23

Анонимен

преди 2 години

Явно със ситни балетни пируети стискайки ятагани в крехките си кунки, напусналите балетисти ще се изпускат на поразия като видят кръв до шия

22

Германец

преди 2 години

Путин така или иначе е по-добър и от двамата взети заедно. За Родину, за Путину!!! Цял смят ви се смее, бе пyтинoпитeци. Хич ли не се усещате? :)

21

аа

преди 2 години

аууууу. лелелееее , майкоооо и кво

20

Анонимен

преди 2 години

До Хм, Свобода на мененията не означава да подкрепяш тероризъм и убийства.

19

Хм,

преди 2 години

"Миналия месец диригентът Валерий Гергиев беше освободен от Миланската скала и Мюнхенския филхармоничен оркестър, след като не осъди нашествието в Украйна." Никъде не прочетох, че поддържа войната в Украйна. Къде остана свободата на мненията? Явно "демократичен" двоен стандарт