163

до 182

преди 2 години

До Анонимен,още малко и ще се разплача за горките българи,дето не си знаят имотите,крадат токаи водата,данъци не са и чували какво е,заплата им се плаща без да са стъпили на работа,храна не купуват,отивам да си взема много кърпички и почвам да плача за наглите и самозабравили се българи,дето ограбиха света,но не се наядоха и не се накрадоха,проклети да сте,тумора на планетата сте

162

до 182

преди 2 години

40 лв на човек на ден. На хотела също 40 лв. на ден на човек. Това прави 80 лв на ден от нашия джоб на човек!!!! Разбирам, да се вимаше средна заплата 3000 лв. би могло почти да е ок.

161

999

преди 2 години

А Стефан Янев поискал компенсации от НОВИЯ НИ САТРАП - САЩ ЗА Ф16 И СЛЕД 3 ДНИ ГО УВОЛНИЛИ С СМС. ЧЕСТИТ ВИ НОВ ВАРШАВСКИ ДОГОВОР!!! СВОБОДА? ХА ХА ХА!!

160

До 182

преди 2 години

Не само това. БЪЛГАРИ СА ИЗХВЪРЛЕНИ ОТ ДЪРЖАВНИ БОЛНИЦИ, ЗА ДА ИМА МЯСТО ЗА БЕЗПЛАТНО ЛЕЧЕНИЕ НА УКРАИНЦИТЕ. БИЛЕТ И ХРАНА - С 50% НАГОРЕ ЗА НАС. НИЕ ПЛАЩАМЕ ВОЙНАТА НА САЩ СРЕЩУ РУСИЯ. ЧЕСТИТО!

159

аха

преди 2 години

И това ще го платят същите тези българи. Честит ви петко!

158

Анонимен

преди 2 години

По 40 лева на ДЕН за хотел и храна, безплатно пътуване с БДЖ и безплатни винетки в България.Ами какво повече да си говорим. 90% от българите могат само да си мечтаят за такива облаги

157

Анонимен

преди 2 години

Щели да разследват Лукойл, пълен смях нали там работи мъжа на госпожа Лъжа, освен това държавата няма сметка да спира спекулата ако не сте разбрали понеже вие едва ли ще започнете да купувате по-малко безнин, обаче ДДС-то което в повече което ще се събере е добро дошло, както му казваше мошенника Костов - шокова инфлация!

156

Анонимен

преди 2 години

А просто Киро нехае!

155

SHEFA

преди 2 години

ЕЙ ОПРАВЯЙТЕ ЗАПЛАТИТЕ ОТИ ХОРАТА ПРИ ТИЕ ЦЕНИ ИЗНЕМОГВАТ БЕ-НЕМОГАТ ДА СИ ИСПРАТАТ ДЕЦАТА НА УЧИЛИЩЕ-АМА СИТ НА ГЛАДЕН НЕ ВЕРВА.-СИЧКИТЕ СТЕ ВИНОВНИ НЕМА СИНИ -ЦЕРВЕНИ БЕНБЕНИ-НЕМАТЕ ЛИ СРАМ БЕ? И В ИТАЛИЯ Е ТОЛКО БЕНЗИНА-НО ЗАПЛАТИТЕ СА 3 ПЪТИ ПО ВИСОКИ.

154

ТТттт

преди 2 години

До ПациПаци ГРОБ комсомолци ти го нашепнаха нали

153

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен А бабата от северозапада, къде се е скатавала като млада и не е работила?И една коза нема ли за пресно млеко? С какво е по-различна от баба от югозапада, дето чисти гръцки *** и изкарва по 610 еврака лятоска и връзва двата края?

152

НИКАКВИ ХИБРИДЧИКИ

преди 2 години

МОЛЯ ВИ НЕ ПИШЕТЕ НИЩО ЗА ЦЕНИ НА ГОРИВА- ПРОСТО КИРЕ ЩЕ ВИ ОБВИНИ ЧЕ ПРОВЕЖДАТЕ ХИБРИДНИ АТАКИ- ДА ПОВТОРИМ СЪОБЩАВАТЕ ЦЕНИТЕ НА ГОРИВАТА И ТОВА Е ХИБРИДНА АТАКА, СЪОБЩАВАТЕ ЦЕНИТЕ НА ХЛЯБА, СИРЕНЕТО, МЛЯКОТО И ТОВА СЪЩО Е ХИБРИДНА АТАКА- КОКОР РЕЧЕ НА ЦВЕТАНКА- 5 Г ЗАТВОР.

151

не може да бъде!

преди 2 години

Според съобшщения от Брюкселскиs институт за икономика или нещо подобно ЕС вече всеки ден плаща по 690 млн.USD за руски газ.Rнтересното в случая е ,че не е ясно дали ства дума за плащане в долари или за равностойността им спрямо руските рубли!?Но във всички случаи става дума за плащания 4-5 пъти по големи отколкото през януари миналата година,като при това се приема,че в близките 3-4 месеца е невъзможно да се намери изход от това положение!?

150

Анонимен

преди 2 години

Българчетата,никога няма да влезнем в обувките на съседа си.Какво ги интересува,че някоя баба от Северозапада взима 300 лв?Че я бият братята роми,че не може да си плати дървата,лекарствата и храната.Важното е,че той взима 15-20К.Има кола,ходи в чужбина на почивка.Иначе е състрадателен и солидарен с цял свят!

149

222

преди 2 години

Тези *** Кирчо и Кокорчо ще ни доведат до просешка тояга.Мисля, че не само немогат но и неискат да контролират цените

148

Анонимен

преди 2 години

На всички отворковци , които всеки ден вършеят сами в колата , им пожелавам 10 лв. за литър !

147

Биткойн милионер

преди 2 години

инвестирайте в биткойн и няма да ви пука толкова за цената на горивата

146

Форекс

преди 2 години

До Инж ХимикЗагуби няма да има ако си го произвеждаме сами примера със спирта от Грузия беше за да се покаже ,че етанола е конкурентен с нафтата при цени над 3 лв...,а и е екоогичен няма вредни и кансерогенни пари като при бензина и нафтата...от аспуха излиза вода иаромат на сливова примерно :)

145

Анонимен

преди 2 години

Да ви снимам бележката ли за ток искате?277.70ст

144

Един от митинга

преди 2 години

Днес цената на барел петрол Аралск е паднала с 28долара , вчера с 22долара - Лукойл , кажете защо ЦЕНАТА СКАЧА ДО НЕБЕСАТА! Кирчо и Кокорчо , колко кярите от високите цени или сте неграмотни харварди кръвопийци погубаващи икономика и хора!!! ДО СЕДМИЦА СТЕ ВЪН ОТ ПАРЛБАМЕНТА заедно със Славуца , политическото гмо ППодмяната,комунистите от БДП и комсомолците от ДБ!Възраждане е юридически ВЪН ОТ ЗАКОНА!