199

Сис

преди 2 години

Загубих малко време, за да прочета коментарите, повечето ***, без съдържание, без мисъл, та откъде такава. И знаете ли на България спешно и трябва Еволюция, няма начин без нея няма да ни се получат нещата, много сме зле, а сме и злобни завистливи и все такива неща. Когато пишете мислете, кой знае може и да ви се получи и някой ден да станете европейци. Забравих да попитам къде ще почивате тази година, в Русия може би, защото на повечето драскачи в Европа явно не им харесва.

198

Мишо

преди 2 години

Гражданите на република България не подкрепят влизането на Украйна в ЕС!Това изказване е нелегитимно!

197

аз

преди 2 години

Защо ги подкрепяме? Защо не се разслеват случаите на убити етнически българи?

196

Глас Народен

преди 2 години

г-н Комик ....*** никой не те е подкрепил в България, а само наш Кирчо говори от името на народа без да го е попитал... Той така си говори- все глупости!

195

Моля..!!!

преди 2 години

Аз какъв съм?!!!Сугурно суданец, или?!!

194

жоро

преди 2 години

Аз съм българин и не съм го подкрепял.

193

Глух Пор

преди 2 години

"Зеленски благодари на България за подкрепата за членство на Украйна в ЕС"----- А Путин благодари за това още по-сърдечно!!!! След като знаем че ЕС не е НАТО. И руската мафия ще има вече директен достъп до ЕС чрез руско-украинските мафия и олигарси в Украйна. Който пък ще смучат на воля европейски фондове от наивните западняци данъкоплатци. Нашите европейски комунисти бяха джуджета в сравнение

192

ББ

преди 2 години

Народа ни и Правителството ни ви подкрепят г-н Президент!Слава на Украйна!!!

191

ББ

преди 2 години

До ЩирлицБългария има...само десетина трола с по петдесет акаунта лъжат в сайтовете...България от 30 г. не е имала по-достойно и кадърно Правителство...от 30 г. не ме е срам от политиците които ме предстваляват...сега плющете минуси и обиждайте...това можете...засега...и не ни плашете с Избори...ще ги платим...и ще ви забравим..дпс-гроб..българските турци са основна робска-работна ръка бре аги от дпс из Европата..прогонихте етноса си...религията си..та ще спасявате..България..я в прародината ви

190

Щирлиц

преди 2 години

Кога най-после България ще има правителство,кето няма да я позори?..

189

Иво

преди 2 години

Сега разбрахте ли кой и от къде ни го на такова Кирчо!

188

Анонимен

преди 2 години

Клоун, продажното правителство на България не е България! Както и ти и нацитата не сте Украйна!

187

Анонимен

преди 2 години

дрогиран *** такъв, сега атлантическия съвет притиска България, да си харижем су-тата и миг-овете, за да воювате, за да убивате, мръсни убийци, заради вас са жертвите и от какъв на какъв ние пък да се отказваме от цялата си бойна авиация, след като виждаме как раздавате оръжията си...на убийци.

186

Додо

преди 2 години

Съвсем номално е, антибългарското, антихристиянско правителство на Киро Лъжеца да бъде на страната на един пропаднал евреин, какъвто е Зеления клоун.

185

Анонимен

преди 2 години

То правителството на самия си народ нее помагало за бг пенсионер 12лв на ден а за бежанец 40лв гориво 3лв олио 5лв бг народа ги превърнахте в магарета да носят тежеста на конфликта заради интересите на краварите зеленски като крал яде и пие а украинският народ умира

184

Анонимен

преди 2 години

Значи и Македония най-после ще стане пълноправен член на европейското семейство. Там поне не са фашисти.

183

Анонимен

преди 2 години

Откъде-накъде България ще подкрепя Украйна за ЕС? Какви са тезо свободни изпълнения на президента и премиера? Реве ви един, зад който стои дуло на оръжие, изнудява като насрано бебе, и бабите - хоп - да му чистят д-то.

182

Анонимен

преди 2 години

Най готиният президент е Зеленски заедно с Тръмп!Истински човек умен интелигентен достоен естествен чаровен.Ех, защо нямам и ние такъв президет.На тоя скапан и *** народ 80 % си избират това което виждат в огледалото си.*** народ слаба държава. Държавата сте вие. А българското население наблюдавам е опростяло много.Семейство възпитание култура това е веригата.Когато липсва в семейството любов възпитание морал - то резултатът е трагичен какъвто е младата част от населението огромна.

181

Анонимен

преди 2 години

До 202 Браво,това е самата истина,която коментирате.Минахме през толкова трудности да сме в ЕС,а тези ще ни изпреварят и с финансирането от ЕС.

180

Анонимен

преди 2 години

Предател на предател ръка подава...