24

Потомък на Аспарух

преди 2 години

Коментар 8 Направих няколко коментара с точни анализи и предвиждания. Сега оставям русофилите военни пенсионери и руските *** да се вихрят. Нека се позабавляват, малко им остава. Все пак не препоръчвам на пенсионерите русофили да се заседяват дълго заради майсе*ливите си за*дници. Троловете ще спрат понеже няма как да им плащат. Те са смели само онлайн. Но не смеят като храбрите украинци от цял свят да напущат уютните си домове и да се сражават за родината си. Срам!

23

Потомък на Аспарух

преди 2 години

Коментар 7 Трябва да забраним на РФ да използва Нашата Азбука. Използват я за дезинформация и разпространение на лъжи. Предлагам да използват китайски йероглифи. И без това руснаците претендират, че са най-знаещите и най-интелигентните в света. Нека да го докажат. Освен това ще им е от полза понеже след наколко години Китай ще е до Урал или отвъд.

22

Потомък на Аспарух

преди 2 години

Коментар 6 Спомнях си времето когато си сглобявах първия персонален компютър. Тогава разменях части с кореспонденция. Не знам как ме е намерил един от руското консулство в моя град, но започна да ми иска части. Аз му давах няколко пъти, но последния път ми писна. Смеейки се казваше "Давай еще, давай все". Така са свикнали - ние да им даваме всичко, а те да ни презират и наричат ци*га*ни.

21

Потомък на Аспарух

преди 2 години

Коментар 5 В Русия, където съм работил, пък и в някои нейни сателити е практика всеки да докладва и клевети другия. Това е и единствения начин и за професионално издигане там за разлика от свободния свят. За съжаление само ние гледаме (поне досега) на тях като на братски народ. Те винаги са ни наричали циг*ни в разговорите помежду си. Както казах възпитанието в страх и подлост не им дава кураж да го кажат лице в лице. Писах преди - не обвинявам руския народ, а неговите "възпитатели".

20

Потомък на Аспарух

преди 2 години

Коментар 4 Работил съм в 4 европейски държави и искам да споделя опита си. Никога Русия не е имала власт пряко и честно избрана от народа. Винаги са имали "цар батюшка" и това им трябва в състоянието, в което са. Те са свикнали да живеят с ниско наведени вратове. Аз не обвинявам за това руския народ, който притежава забележителни качества. Но властта държи този народ в страх и подлост. Всички нейни институции са проводници на страха и подлостта. Те самите живеят в страх.

19

Потомък на Аспарух

преди 2 години

Коментар 3 Лично съм говорил със свидетел на руската инвазия в България през 1945. Този човек, софиянец вече не е между живите. Разказвал ми е как руските войници са пресрещали българите и са им искали часовниците. "Давай часи!" е бил тяхният мародерски поздрав.

18

Потомък на Аспарух

преди 2 години

Коментар 2 Десетилетия наред СССР експлоатираха трудолюбивия български народ. За СССР (срам и позор) изпращахме най-качествените си плодове, зеленчуци и т.н. а получавахме трето качество телевизори и коли, които стояха по-дълго време по сервизите отколко в домовете ни.

17

Потомък на Аспарух

преди 2 години

Коментар 1Вечна слава и благодарност на руския цар Александър и всички загинали на българска територия в Руско-Турската война за придобиване на Босфора и Дарданелите. Срам и забрава за окупаторите на България 1945-1989. Време през което червените български кхмери поставени от Съветския режим вилнееха и унищожаваха достойните българи и слугуваха на изверги като Сталин и неговите наследници.

16

Анонимен

преди 2 години

да беше извъртял поне едно коремно!

15

Анонимен

преди 2 години

На този ден трябваше да се направи молебен за душите на загиналите за свободата на България! Така ще се почетат и руски и украински и финландски и румънски войни загинали заедно с български опълченци!

14

Анонимен

преди 2 години

В деня , в който започна войната в Украйна, само 20 и няколко часа след старта на военните действия, между 2 и 3 ч. през нощта, е извършена сделка на газовата борса 4200 мегаватчаса на половин цена от чирен

13

Анонимен

преди 2 години

Къде е руската КГБ матрьошка Митрофанова бе !? Изгониха ли я най-сетне !!!?

12

ИЗМЕКЯР..

преди 2 години

НЕ ОТИДЕ НА ШИПКА, ЗАЩОТО ТАМ НЕ Е И РУСКИЯТ ПАТРИАРХ КИРИЛ............... ВЕЧНА ДРУЖБА МЕЖДУ....... ДС/БКП и КГБ/КПСС............. ПРЕДАТЕЛИ....!!!

11

Анонимен

преди 2 години

Мутро, вън!

10

Анонимен

преди 2 години

Агент Митрофанова, да стяга куфара и да напусне България. Тече поредният шпионски скандал, свързан с руското посолство. Където се прожектират филми и редят изложби, с фалшива история, насочени срещу България, в подкрепа на македонизма и антибългаризма.

9

Анонимен

преди 2 години

Нашите възрожденци-революционери, са го казали добре:"Който ни освободи, той ще ни зароби". Не щем нито меда, нито жилото на Русия. По-далеч от путинова Русия, по-близо до цивилизацията. Руснаците запалиха война и нахлува в Украйна, те са варвари.

8

тя

преди 2 години

Имаше много хора дошли в студения мартенски ден с малките си деца да почетат подвига и саможертвата на хилядите отдали живота си за нашата свобода ! Няма друга по- достойна дата в историята ни за национален празник , а това ,че има хора като чуят "Русия "и получанат сърбежи си е тяхна работа /може някой добре да ги почеша ,та да ги отсърби завинаги !

7

Калеко Алеко

преди 2 години

*** насъска русофилската си шайка и я прати на Шипка да бие кирчо със снежни топки, а той самият заедно с червената хоругва от Бузлуджа реши да поругава българщината в центъра на София използвайки чисто български символи за да лъска с тях ваксата на продажната си предателска, кремълска природа ... !!!

6

Киро Снегов Топков

преди 2 години

Хитрец, остана си в София, където няма сняг.

5

Анонимен

преди 2 години

Да бяха издигнало полумесеца и 50-те звезди + черно, червено,жълто. И те така... сигурно повече българи щяха да са щастливи...