151

Змийско гнездо

преди 2 години

Френското предаване "Специално разследване видя новите неофашисти - партия "Свобода", "Азов", и "Десен сектор", които са финансирани от САЩ.... https://video.xx.fbcdn.net/v/t42.1790-2/10000000_323264423152044_340998290908322338_n.mp4?_nc_cat=1&***=1-5&_nc_sid=985c63&efg=eyJ2ZW5jb2RlX3RhZyI6InN2ZV9zZCJ9&_nc_ohc=7Pr4quypkxcAX8ZpciJ&_nc_ht=video.xx&edm=AGo2L-IEAAAA&oh=00_AT-w5huYvgz-v-Ros_HF6aQI_Q87Qhpz_FQHzrP8dh7XaQ&oe=621FC805

150

истината

преди 2 години

Лупят издомов, анамлетит ответка: жительница Мариуполя рассказала всюправду онацистах Напомним, гражданское население изгорода невыпускают намеренно.

149

Анонимен

преди 2 години

Скоро и Молдова

148

До Рамзан.Кадиров

преди 2 години

Още ли се съмняваш...

147

Анонимен

преди 2 години

Не само Мариупол е превзет. На запад от Мариупол са превзети градовете Бердянск, Мелитопол, Херсон. Още по-назапад руските части минаха покрай Николаев и се насочиха на северозапад-запад, като целта им най-вероятно е достигане на Приднестровието и отрязването на Одеска област от Западна Украйна. Още малко и цялата територия на Новорусия и цялото крайбрежие на Азовско и Черно морета ще бъде под руски контрол.

146

Nev

преди 2 години

"Ако Русия успее да установи контрол върху Азовско море, "тя вече няма да трябва да се отчита пред някого, ще може да разположи там, каквото си пожелае - ядрени подводници например", изтъква експертът."Дълбочината на Азовско море е няколко метра в по-голямата му част, какви подводници, какви експерти?!!! :)))

145

Анонимен

преди 2 години

До АнонименШампанското да го отварям ли ?

144

Анонимен

преди 2 години

Бааси експертизата, човеко. Да се смееш ли, да плачеш ли? Ядрени подвондници в Азовско море??? Аз съм влизал в Азовско море, западно от Мариуполь и на 600-700 метра от брега, водата ми стига до пъпа.

143

Анонимен

преди 2 години

До 1 - няма как да не се бият - това са онези нео фа ша ги от "Азов" , "десен сектор" и още няколко, които изгориха 40-тина души в Одеса и 8 години ежечасно обстрелваха Донецк и Луганск - нали знаят, че като ги пленят милост няма да има

142

Анонимен

преди 2 години

Мариупол е превзет.

141

Случаен минувач

преди 2 години

"Превземе ли Мариупол...." . Някой съмнява ли се?

140

Анонимен

преди 2 години

инфото ви е старо .Вече е превзет

139

В момента

преди 2 години

Във Варна е някакъв хаус по бензиностанциите , километрични опашки , от бензиностанциите не отричат ограничението за 20 литра от утре ...!!! Евала на Киро !!!

138

Б@си

преди 2 години

Или, общо взето и руснаци, и украинци и европейци са просто пионки в играта на Чичо Сам, който единствен ще излезе печеливш. Спомнете си - Байдън вдигна санкциите върху Северен поток 2 - а днес германците го спряха захапали стръвта. Байдън обещаваше да не изкарва Русия от SWIFT, ето и крайния ефект. И Европа и Русия ги чакат тежки времена. За Украйна е ясно. Та чия игра се играе сега, казвате?

137

Б@си

преди 2 години

Всеки път когато Чичо Сам заявяваше, че подкрепя Украйна в същото време заявяваше, че няма да воюва с Русия. Чичо Сам имаше една единствена роля за Украйна - да бъде пожертвана като фигура в шаха за да спечели основната партия. Това ще стане - след тази война ще има омаломощена и разклатена Русия ,срещу която ще е цял свят и слаба и разтърсена Европа, която ще бъде без ресурси за оцеляване и вкопчена за защита в Чичо Сам. Не схващате ли картинката?

136

Б@си

преди 2 години

В основата на всичко това е Чичо Сам. Киев можеше да спре войната - трябваше да изпълни Минските споразумения. Вместо това започна репресии. Ход в партията на Чичо Сам - Русия бе прибутана към война. Всичко в последните две години - в т.ч. уж паническото отстъпление от Афганистан с което стратегически оставиха на муджихидините свръх съвременно оръжие за 85 милиарда долара. Все ходове на дъската на Чичо Сам.

135

АТАКИСТ

преди 2 години

Хора започнаха да постват в мрежите - 20л ограничение на бензиностанции. Честито българино

134

До : Тираджия

преди 2 години

Точно това значи !!! Ще предвидят гориво , само за спешни нужди , т.е ако трябва да отидеш до болница да речем !!! Къде е Кирчо дето ни успокои че няма да се вдигнат цените на горивата и че няма да свършат ??? Ще спрем ли тока на Путин ....а ще ни смачка ли Путин след Украйна ?!?!? Защо утре са отменени шествията за трети март ?!?!? Защо искат да заличим историята ?! Този излезе еднакво *** с БаЦе ....

133

Европееца

преди 2 години

Може ли някой да ми напише виждал ли е в България поне един жив славянин. Няма такива по простата причина,че българите не сме славяни. Това са руски хибридни и комунистически новини. България има 1500 годишна история,а руснаците имат история благодарение на Киевска рус. Така,че моля стига лъжи. В България никога не е имало фашизъм. Такъв има само в болните мозъци на комунистите, верните лакей на Русия. Няма нито една успешна държава в света благодарение на Русия.

132

Островски

преди 2 години

Съвсем съвсем скоро този град ще бъде под контрола на истинските му стопани а именно Русия и Руският народ !!