73

Ром"с

преди 2 години

Те им дават два коридора ..за всички цивилни,ранени..деца,жени..но чух,че украинците пък им не давали да напускат ..а вярно ли -не е ли вярно..

72

Анонимен

преди 2 години

Явно толовете на путин са едноклетъчни цял ден пишиат едно и също.То биви,бива дивотия ама тези се насссраха и вече смърдят!

71

До 90%те процента

преди 2 години

Ако 90% са руски ***, това означава, че професорът, който каза, че 80% от българите са нискоинтелигентни, почти е нацелил делът. Отделно - дори в руската пропаганда се посочват 70 деца, убити в конфликта в Донбас за 8 години. Какви са източниците на тези 14 000? Или Москва като пръдне, вие продажни дупедавци се нассссирате?

70

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 82Това ли са опорните точки? Нинова пак пусна червейчетата, гледам. Или сте на Копейкин хора?

69

Анонимен

преди 2 години

Зеленски да ги приюти при себе си, нали е много загрижен.

68

анонимен

преди 2 години

Зеленски ги държи като заложници. Москва 100 пъти каза, че ще осигури коридор.

67

Анонимен

преди 2 години

Горките! Не разбирам защо Зеленски ги държи като заложници? Руснаците 100 пъти казаха, че не искат да убиват мирни граждани, има коридори за напускане в посока Полша и Румъния. Защо жените и децата седят долу по мазетата!!!! Да се спасяват бързо в ЕС!!!!

66

Космонафт

преди 2 години

До АнонименТо като бомбата пада казва, деца пазете се идвам....

65

Ало, ало

преди 2 години

Зеленски, чети бре...

64

Някой да е чел ....

преди 2 години

....подобни вопли за болните деца от Донбас? Някой да е пролял поне една сълза за стотиците деца, станали жертва на осемгодишните обстрели на "Азов" в региона?

63

Анонимен

преди 2 години

Тва с иЗбиването на деца в Донбас видяхте ли го? Щото засега съществува единствено в пропагандата на Путин. То и историята за запушения културен дом е доста различна от представяната е пропагандата. Ама родните мерзавци путинофили нямат менталния капацитет да го разберат. Затова повтарят опорки. За без пари. Щото са долни предатели.

62

Анонимен

преди 2 години

Абе тази кремълска опорка за нацуоналистите-нацисти, които ядат деца в Донбас, не се ли изтърка? Тук някой от двуклетъчните, които я повтарят, имат ли дори идея къде се намира Донбас и какво се случва там? Информация, която не са получили от руската пропаганда? Ама с две мозъчни клетки как да имаш критично мислене и как да отсееш вярната информация от пропагандата. Австралопитеци.

61

До пх

преди 2 години

Това име, обратното на Хутин пуй ли означава?

60

У бре

преди 2 години

Браво бе,"пх"! Значи не руските войски, ами всичко останало е ПРОБЛЕМА? Да ти имам кухата логика..

59

пх

преди 2 години

В Киев има осигурен и безопасен маршрут за всички, които искат да го напуснат! Но, проблема са украинските Нац. батальоните и Доброволческите банди в Киев, които стрелят без да питат по всичко, включително и един по друг, както и освободените, и въоръжени от затвора за воени престъпнления.

58

баба мара

преди 2 години

викаите доктори от сащ англия австралия те да лекуват раково болни безпари света да види за какво става въпрос от там само акъл и оръжие друг даобира парсата

57

Коко

преди 2 години

А за леята на ангелите?? Либералните медии що не отразява ха клането на деца в Донбас? Какво по долно попадение от пропаганда с деца. Срам!

56

Иво

преди 2 години

Това са малки ангели, те живеят в светъ на ангелите и нямат никаква вина за постъпките на възрастните. Всяко дете е ангел

55

Човек за реализации

преди 2 години

Хора които твърдят че човек не може да се промени , всъщност лъжат нарочно !

54

Анонимен

преди 2 години

Чета коментарите и вярвам, че безмозъчните са повече от 80%. Поне в този форум. Хора, дето без грам критично мислене повтарят като папагали опорките и пропагандата на Кремъл. Хора, които след 50 години окупация на България от ссср все още не разбират руските способи и манкери. Хора, очевидно без мозък. Промити мозъци. Смеем се на македонците, че за две поколения им промиха мозъците, а тък нашите австралопитеци са същите - верни роби на ссср. Това дори не е стокхолмски синдром - това е тъпота.