128

ДО 168

преди 2 години

ПИЧ ... СПОМНИ СИ ...ЮГОСЛАВИЯ ... ЛИБИЯ ... ИРАК ... СИРИЯ ... ТОВА СЕ СЕЩАМ НА ПРИМА ВИСТА ...

127

До 164

преди 2 години

НАТО ли напада невинни граждани на независима държава , НАТО ли иска да убие демократично избран президент, НАТО ли иска да завземе чужда територия? Путин е фа*шист , той и Хитлер е започнал така . Никой лидер на цивилизована държава няма намерение да напада Русия, но Путин си търси оправдание да убива невинни граждани . Ти как ще се чувстваш ако Турция ни нападне и иска да смени властта ?

126

Защо Янев...

преди 2 години

Янев се е противопоставил наши самолети МИГ-29 да бъдат прехвърлени към Украйна. Те щели да бъдат базирани в Полша и идеята е, че Русия няма да ги обстрелва. Влезте в сайта на украинското военно министерство и четете!

125

Запознат

преди 2 години

Значи Германия и големите западни страни ше си внасят петрол и газ от Русия, щото така им диктувал интереса и ще пълнят хазната на Русия на тройна цена, САЩ ше си търгуват с Русия, заюото иначе няма двигатели за космоса, няма и литий за самолетостроенето. Гърция и Турция срамежливо си траят, за да не загубят туристите летоска, а ние барабар Петко с мъжете се скъсахме да плюем, лъжем и мажем, та и небето затворихме. Затова ще стягаме коланите и бензи-10лв и ток 500-600 лв на месец.

124

диди

преди 2 години

Гледа като инжексиран бик!

123

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Отавна когато Русия искаше да е в НАТО не я приеха,заради желанието на САЩ да е еинствен господар, но сега НАТО се превърна в изпълнител на поръчки и трябва възможно най-скоро да излезем от там

122

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Тоя с първите си думи показа какъв близач е, ако съдбата на народа зависи от такива близачи нищо добро не ни чака, Путин да настъпва иначе такива като тоя ще продадат и ронините си в момента, ако Путин се остави на тия проданици и терористи от НАТО,САЩ които лъжат българския народ от 33 години,че ще ни махнат визите, ще оглозгат и посленото парче от тая територия заедно с руската и ресурсите

121

Дора

преди 2 години

До Анонимен 141: Поредната национална катастрофа беше, когато отказахме да построим Южен поток. Сега не знам вече коя поред предстои, може би е четвърта, както пишете.

120

ПроСоТо

преди 2 години

До Я па ти.......Авер,самоПРИМИВНИ небългари могат да си подхвърлят топката !..."Нато,или Русия" ?!...За такива като теб България НЕ съществува!....НЯМА "нато",НЯМА "Щойгу" !Но какво да продължавам?...-Еничерството у нас не е от вчера..

119

ПроСоТо

преди 2 години

айде "конграчолейшон",честито,хаирлия да е ! ....Обаче като гледам,госина ше бъде повече НАТОВСКИ военен министър на България,отколкото български....Постепенно губим ВСЯКАКВА национална независимост..."Неизбежна съдба" ли е това ?

118

Алов

преди 2 години

Кирчо и Кокорчко се изложиха

117

Анонимен

преди 2 години

Унижават ги простокиретата! Хареса си един министър и през нощта в късна доба му назначиха друг.... ми не е ок това, унизително е някой потайно да слага простокирешките министри...

116

Даа!

преди 2 години

За три часа , заработиха новото увеличение на ЗАПЛАТИТЕ СИ !

115

баба мара

преди 2 години

новият министър е кадър на герб вижте къде е работил и кога е назначен товавече ми идва в повече

114

питане !

преди 2 години

Аве , кога ще бутнат паметниците , АМА ВСИЧКИТЕ , за да има достатъчно място , за ГЕЙ-ПАРАДИ ?

113

Анонимен

преди 2 години

Шопара Балабанов от Итн да отива а Минчев да се подготвят и да тренират военна подготовка.Нама балъци господа ,ако стане война .

112

Анонимен

преди 2 години

И Заков е назначен от рОндю, споко! Един по един да се омитат всичките, за да потънем отново в рОндювите ялови служебни кривителства и най-после - така лелеяната пРЕЗИЛдентска монархия!

111

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 122 Каква трета ,ние сме в нея ,тя е в нас ! СЛЕДВА ЧЕТВЪРТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА !

110

Анонимен

преди 2 години

Абе вече треве преди избор ,кандидата да бъде изправен пред народа и да покаже да ли може да сглабя и разхлабя автомат.Този 100% не може

109

Анонимен

преди 2 години

Толкова е нагласено това уволнение че са чакали точно на рожден на генерал Янев