28

Baba

преди 2 години

А така... украйнците на хотел, а афганистанците и сирииците ги гонеха командоси :D

27

Анонимен

преди 2 години

БРАВО НА НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ И НА ИЛИН ДИМИТРОВ ЗА ВИСОКОХУМАННИЯТ ЖЕСТ КЪМ УКРАИНСКИТЕ БЕЖАНЦИ И НАЙ-ВЕЧЕ ОТ СЛУЖИЛИТЕ В АРМИЯТА, НО НЕПОЛУЧИЛИ ЖИЛИЩА ОТ ТОЗИ ФОНД И ХОТЕЛСКА БАЗА ПОМИРИСВАЛИ САМО ПО ВОДОМЕРА!!!

26

не може да бъде!

преди 2 години

Предполагам,че те всички са със зелени сертификати!?

25

Брат

преди 2 години

Аз самият съм готов да приютя едно красиво момиче, което да ми сготви борш

24

ууу

преди 2 години

До Брат Ти да не би да мислиш, че без пари ще ги подслонят? Очите на хотелиерите станаха като кюфтета. И се молят за повече война и бежанци.

23

Брат

преди 2 години

Cъседи в беда. Трябва да помогнем.

22

Весо

преди 2 години

Заповядайте, ще ви помогнем, ще ви настаним.... - Държавата ще ни плати тройно, като за чужеднци. А колко пари има за усвояване и отклоняване по веригата. Заповадяйте данъците са си наши.

21

Само да уточнчя

преди 2 години

До Анонимен=Не държавата ,а всички ние плащаме с парите,събрани от кръвта и потта на умиращия ни от студ,глад мизерия и липса на здравеопазване нещастен БЪЛГАРСКИ народ! Умираме и изчезваме безпощадно бързо,но на никой от управниците не му пука! И с цялата си наглост и безочие ни проглушиха ушите как ще настаняват бандеровците в четризвездни хотели,колко противотанкови ракети ще пратят на фашистите,хуманитарна помощ и тонове гориво! А болните БЪЛГАРИ умират пред хлопнатите врати на болниците!

20

Хемус

преди 2 години

Илине кажи от благородни подбуди в кои хотели настаняваш хората!Работиш ли от години с тези хотелиери,понеже притежаваш фирма,която вкарва работници от Украйна за морето!Конфликт на интереси,държавата плаща 80 лв на човек

19

селянка

преди 2 години

Може срещу 8 часа полезен труд за държавата за подслон и прехрана. Скоро ще садим лука и картофите.

18

СЛАВА НА УКРАЙНА

преди 2 години

Да идват хората у нас ----да пълнят хотелите , и Държавата ще плати...КЪВ Е ПРОБЛЕМА??!...ЩЕ ИМ ДАДЕМ И ХРАНА И РАБОТА !--УКРАИНЦИТЕ СА НАШИТЕ ХОРА....!

17

Анонимен

преди 2 години

Работещите украинци са под бомбите. Бягат само които имат пари, в повечето случаи не са от тези с трудови доходи и са готови да си плащат. Но нашичките мутрички няма да се откажат и от държавна помощ.

16

реалист

преди 2 години

Тия бежанци като идват в България , проверяват ли ги да ли са ваксинирани/

15

Анонимен

преди 2 години

Хотелиерите искат държавата да им плаща ако настанят бежанците, не го правят от добро сърце.Има много граждани, които вече помагат безвъзмездно, а не сметкаджийски

14

Анонимен

преди 2 години

само ,че не казват че не е безплатно наще хотелиери обирджии ще искат държавата да плаща

13

Анонимен

преди 2 години

не редно пенсионери и работещите за минимална заплата да изнемогват,а да издържаме бежанци, къде са помощите,които ЕС даде на хората за ковид ? в България не ги получихме

12

Sam

преди 2 години

Tова е много благородна постъпка.

11

Асан

преди 2 години

Да ходят у Румъния и Полша там са по наблизо :)))

10

Данчо Клошаров

преди 2 години

Искам да съм бежанец в собствената си страна. Досега бях във вътрешна имиграция по трафопостове и бомбоубежища, а се оказа, че имало общински жилища за 20 000 човека.

9

Анонимен

преди 2 години

Започва да става доста извратено всичко и е лицемерно спрямо нас, след като знаем средностатистическия българин колко е беден и какво реално може да си позволи. Знаете ли, че има хора, които не са си напускали родните места, просто защото нямат възможност и защото държава ни мачка от време оно. Бързо забравихте другите войни, нали?