40

ufca

преди 2 години

Няма оня г***лпак министер на туризма каза, че туристи няма да има така че се гответе за стягане на коланите. Да не мислиш, че тия не£елници ще дадат помощи или ще поискат нещо от европа. Сервилни, сенилни невръ стеници това е държавата в момента

39

гост

преди 2 години

do Големи сме лицемериИма малка разлика между майки с деца и армии от мъже бежанци от БИ

38

Анонимен

преди 2 години

Хората, дето имат нужда и са гладни трудно искат. Онзи ден една ц.. Ка ми иска стотинки, е дадох и 50ст, обаче се оплака че са малко. И аз и викам, че като иска повече, да си намери работа. Вярно е, че може и някой да има нужда, заради такива хората не дават вече.

37

Анонимен

преди 2 години

80 човека в 10 стаи?

36

Иван

преди 2 години

колко злоба и простотия се излива тук..... говорим за беда каквато 75 години не се е виждала в Европа, за безумия и страдания. а вие пишете нелепици....

35

Анонимен

преди 2 години

Предоставям за временно ползване на бежанци от Украйна луксозна къща в Барселона, която НЕ съм притежавал, НЕ притежавам и никога НЯМА да притежавам. Изцяло обзаведена, с всичко необходимо, включително богат гардероб, организиран като моден бутик. Ползването ще е споделено с млада жена с дете, която НЕ познавам, и която е щастливо омъжена за мъж, когото тя не познава. При интерес, само НЕ на лични.

34

Марс

преди 2 години

До Големи сме лицемериРазличават се по това, че имат същите християнски ценности като нас, както и по това, че са предимно жени и деца! Мъжете им останаха да си защитават страната! Нещо което авганистанците не направиха! Както и това, че повечето бежанци преди не бяха отавганистанч а от други арабски страни.

33

Хемус

преди 2 години

Схемата от сигурен източник е държавата плаща 80 лв на възрастен,20 лв на дете!

32

Анонимен

преди 2 години

и за ония с тъмната боя у българия които не могат да си напишат името им беше безплатно по хотелите две години подред!!! държавата им дава пари да ходят на море!!!

31

Анонимен

преди 2 години

само да попитам, донбас не беше ли суверенна украинска територия, защо украйна ще стреля по собствената си територия?

30

Боже!

преди 2 години

Ела си прибери вересиите! Путин е промил мозъците на пенсионерите и възрожденците за 100 години напред!

29

Анонимен

преди 2 години

Скоро тези хотели ще станат като град Припят ,храсти и треви ще ги покрият.Дъртите комунисти ,които заграбиха тази държавна собственост преди 30 годи ще реват с кървави сълзи за престъпленията към народа си.

28

Благородният

преди 2 години

Собственик на хотел, коментира че държавата я нямало. Разбирайте, че всички "благородни" хотелиери канят бежанците, защото зимата хотелите им са затворени и ще искат пари от държавата. А лятото, ще бият шута на бежанците, защото няма да имат интерес.

27

Анонимен

преди 2 години

И аз съм уморена до смърт от положението в тази страна: стрес, безработица, несигурност, пандемии, страх....не ми ли се полага почивка в хотел на морето?

26

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

И ДЪРЖАВНИЯ РЕЗЕРВ Е ОГЛОЗГАН ОБРИЧАТ ГИ НА ГЛАД

25

Анонимен

преди 2 години

Некадърните т.ролчета пак от рано пишат по десетки еднообразни мнения и не усещат колко са прозрачни и жалки. Пожелавам им на тях да им се случи подобна трагедия, да ги видя тогава как ще реват и дано никой не им предложи помощ. Иначе браво на хотелиера, а във Фейсбук видях че и стотици други българи предлагат помощ на бежанци от Украйна - само уважение за подобни хора!

24

Големи сме лицемери

преди 2 години

Много ми е интересно с какво се различават бежанците от Сирия, Авганистан с тия от Украйна. Защо се смята за нормално, да намерим измръзнали голи и боси Авганистанци и да се отнасяме с тях като с кучета, като ги хвърлим в приют, а Украинците в хотел? Нима съдбата и тежката болка на Сирийци и Авганистанци е по-малка от Украйинската? Нима за тях условията в хотел са лукс, защото не са хора или не заслужават уважение? Просто сме лицемерни. Да войната е гадна, но всеки страда от нея, еднакъв аршин!

23

.....

преди 2 години

Ние сме по зле и от война,крадливите български политици изгониха 3 МИЛИОНА ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ!!!!!!

22

Анонимен

преди 2 години

В Словакия всяко семейство приютило украини получава 200 Евр. помощ на месец от държавата. Тун нашето правителство не прави нищо за беженците защото е саботирано от про-руския си коалиционен партньор - БСП.

21

Енисей

преди 2 години

Да им дадат тук по един калаш и да си направят някой нац батальон като азов, айдар и десен сектор.