232

Алекс

преди 2 години

Каква я мислехме,каква стана?Историята си прави шеги.През 1941г.Германия е убедена,че ще завладее Съветския съюз за три месеца.Всички знаем как завърши тази илюзия.Сега Русия си въобразява,че ще завладее Украйна за три дни.Ще последва съдбата на Германия.Учебника по история трябва да се чете внимателно.

231

До 3

преди 2 години

Не грешиш. Македонците ще се справят още по - добре от нас. Ще пратят подводницата "Потъник" и изстребителити "Кьорав сокол 2" и край с Украйна е свършено.

230

До 253

преди 2 години

Предават се , защото не искат да се бият , не искат да се бият , защото лудия е накарал генералите да ги излъжат , че отиват на учение. Никой не казва , че руснаците са страхлив и слаби войници , но поне повечето от тях имат някаква чест. Това са млади момчета на по 18 , 20г. ти как би реагирал на тяхно място ако те излъжат така. В прочем това е стария номер. По същия начин нашите главнокомандващи са били принудени да лъжат, че това е учение в Одеса, когато сме пратили контингент в Чехословаки

229

Анонимен

преди 2 години

Лудото кремълско джудже губи войната.

228

Сълза и смях

преди 2 години

Сълзи на умиление мокрят лицето ми. Групи от по 5-10 души щом видят дори един фашага и тичат да се предадат.

227

Анонимен

преди 2 години

До 253. Нали знаеш кои са най-големите лъжци? Захарова, 15 февруари "Само луд или болен мозък може да си мисли, че Русия ще нападне Украйна".

226

Българин

преди 2 години

Браво на украинците. А за руските войници това безумие на оня откачалки в Кремъл най-доброто е да поискат убежище на запад.

225

добре

преди 2 години

След като няма днес, как представиха като руски танк една украинска стрела-10, която прегази автомобил в Киев преди два дни? Пълни е с фейк новини, които обвиняват само Русия. Днес гледах как украинци си се убиват смятайки, че машината е руска. Раздадоха автомати на всякакви и сега берат плодовете.

224

Анонимен

преди 2 години

От САЩ са обявили, че всеки предал се Руски войник получава работна виза за САЩ и зелена карта. От тогава Руската армия значително почна да изчезва от Украйна.

223

Анонимен

преди 2 години

Ха, ха! Сериозно! Руснаците само като видели представител на местните власти и веднага се предавали! И лъжите трябва да не прекрачват определени граници, щото лъжците стават смешни.

222

Слава Украини

преди 2 години

По последни данни,от достоверен източник. Зеленски е превзел Кремъл,и е пленил Путин,в момента отправя заплахи към сащ.славя героям,слава украйна,слава бандеров.

221

Анонимен

преди 2 години

Путинчо няма полезен ход вече, а оттук нататък идва началото на края на Раша.

220

Въпросче

преди 2 години

A нашите български комунисти начело с ,,Възраждане", , Нинова и Радев как са? Подготвят ли топъл хляб със сол за посрещане на др. Путин?

219

Анонимен

преди 2 години

Путин е пътник... ще го свалят руснаците

218

натовски глупак

преди 2 години

то бива лъжи ама баш толкова не бива -само като видели извънземнит еукраинци се предавали -хахха

217

Анонимен

преди 2 години

Бронираната машина, която смачка автомобила с хората в него в Киев нали беше руска? А сега - руски войски в Киев няма. Кое от двете е вярно?

216

Анонимен

преди 2 години

Абе тия Украинци що така бият непобимата Руска армия-освободителка? Може би не са разбрали, че всъщност Путин ги освобождава от неонациския режим.

215

Анонимен

преди 2 години

Лудото кремълско джудже губи войната. Украинските сили владеят Харков и Киев.

214

Анонимен

преди 2 години

Харков не беше ли с около 50% руско население? Що не посрещнаха путлеристите с хляб и сол, а ми с куршуми?

213

Анонимен

преди 2 години

Путин беше изоставен от всичите си съюзници. Дори Орбан се обърна срещу него. Лудото кремълско джудже е пътник.