127

Анонимен

преди 2 години

Роско, нарамвай пушката и беш към Киев. Тръгнете с Паси, Шаламанов и другите атлантици, че и те са нервни.

126

komentar

преди 2 години

Помака Плевналиев не е политик а слуга на ГЕРБ СДС.Петков преключи с управлението.СЛАВА НА Русия.

125

баба мара

преди 2 години

пак сме на грешната страна в нато и ес сме без референдум искам мир а не вирусиваксини и воини сащ и нато са виновни за всичко което става по света от 2014притискат русия до стената донбас и луганс са като македония заради отношениетокъм българите не пускаме македония в ес а путин влезе за да защити рускоезичнотонаселение и с кои межд документ украина е отделена от ссср в сегашните си граници

124

Анонимен

преди 2 години

КЛЪВНЬО ДРЪВНЬО СТОЙ СИ В ПОЛОГА И НЕ КУДКУДЯКАЙ!!!

123

Анонимен

преди 2 години

Плевнелиев: Путин взриви световния мирен ред, трябва да плати цената на Плевнелиев!

122

Shark

преди 2 години

Роско, млъкни бе и се скрий някъде. Ти си по-зле и от Зеленски.

121

Чичо

преди 2 години

Затова нека вместо да правим залози кой кого, от което могат да възникнат само главоболия, да помислим как да помогнем да се реши проблема. Ето например вече в банките в Украйна са блокирани международните транзакции. Западът заплаши Русия , че ще ги изхвърли от swift , а пострада отново украинското население. Моля ви не злоупотребявайте, когато коментирате. Населението няма вина

120

Анонимен

преди 2 години

Роско ти и Пасито защо не поведете хората да се бият за Украйна.Отпред с синоптичката и децата ти.

119

джо

преди 2 години

Къде бяха гейзери от този сорт , когато НАТО бомбандира Сърбия? При това безогледно. Помним удара по Китайското посолство. Но там Плющяха "братята" Американци, а за тях или добро, или нищо. Осем години мълчаха и се правиха на слепи, сега всички вият на умряло.

118

Чичо

преди 2 години

На никого не му се умира. Най - малкото на хора, които са далеч от събитията - физически и морално. Разбирам, че всички ние сме хора с право на мнение, но понякога за добро на всички е да не напрягаме и без това достатъчно напрегнатото положение. Открай време светът познава войната като единствен начин за разрешаване на сложни въпроси, защото тя, освен че има свойството да убива ( за огромно съжаление и много невинни) до голяма степен опростява общата картина до ниво враг-приятел. Но не и днес..

117

Беше ПРЕЦЕДЕНТ...

преди 2 години

... а не президент, защото, помним го,... като Магарето* на Бойко ...

116

Гледаш го нищо човек

преди 2 години

ама голям ахмак, и Софраджия*- винаги надушва и се вре, където кьор-софра ще падне

115

асдаа

преди 2 години

"Президентът поясни..." , "Президентът заяви..." - Акооооо... Тоя НЕ Е ПРЕЗИДЕНТ. Годините когато беше набеден за президент са срамни за българската история. Тоя *** никога повече няма да бъде нещо с което да се съобразяваме.

114

(-_-)

преди 2 години

Тая пък менджайна какво се обажда? А, САЩ не 'взриви' ли световния мирен ред като избомби Югославия, Ирак, Либия или Сирия, а? Какъв ред има сега в Афганистан след десетилетия на 'умиротворяване'??

113

Плевньо,

преди 2 години

взимай пушка и заедно с Деситу отивай да се биеш в Украйна!

112

Анонимен

преди 2 години

За съжаление цената ще я плати българския народ като изчезне от света в името на ,,членството,,

111

Анонимен

преди 2 години

"Правилно", "Прав калиев"! Трябваше да остави Украйна на вълците, както ни оставихме Македония и берем плодовете сега! Сигурно даже щяха да приемат Русия в НАТО първа, после Украйна! Смях от неадекватни!

110

Анонимен

преди 2 години

Плевнйлиееев, накъде ше бегаш като руските войски преминат дунава а това ше стане щото много сте отворковци и дано станета да ви исчистиме от родината

109

Бай Кольо

преди 2 години

На времето Хитлер е започнал войната точно със същите твърдения,които и Путин използва "Ние с Украйна исторически и духовно сме един народ"АХитлер казва "геманците и австрийците исторически духовно са един народ" и на следващия ден анексира Австрия.След това същото говори за судетите и анексира Чехия.Така е с диктаторите.Имат голям апетит и Путин няма да се задоволи само с Донецк и Луганск.

108

иво папазов

преди 2 години

тихо бе тиня